Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Laarbeek

Eenvoudig energie vergelijken in Laarbeek? Middels deze website vergelijk je moeiteloos alle interessante aanbieders. Je kunt denken aan Essent en Energiedirect. Vul de postcode en het huisnummer in, vul het geschatte verbruik in, en vind uit welke energieleverancier in Laarbeek voor jou de beste prijs heeft. Ook tref je op deze website nuttige info info over zaken als de overstapservice en salderen. Voorts verschaffen wij jou praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Laarbeek (www.laarbeek.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2023€0,766
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2023€0,231
Gemiddeld verbruik: 1.438 m3 en 3.198 kwh
Populaire aanbiederEssent

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle bedrijven onder elkaar
 • De beste energie aanbiedingen
 • Enorme besparingen tot wel € 440,00.

Zonder problemen overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Gratis overstapservice

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Laarbeek?

Wij zien erg veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Laarbeek. Dat gaat van NLE tot aan Engie, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Tegenwoordig is het aanbod ongeveer 55 energieleveranciers. Deze bedrijven zijn allemaal aangesloten op het netwerk van Enexis. Het is niet te doen om zelf alle tarieven te vergelijken. In dit geval biedt onze tool de oplossing. Bekijken welke gas & stroom organisaties er allemaal zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Laarbeek is in maart 2023? Voer gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Toch, gas en stroom leveranciers focussen toch allemaal op andere dingen. Is er stroom en gas storingen, dan wil je dat er gauw een oplossing volgt. Met andere woorden: kijk niet alléén naar prijs. Onderaan de streep geeft iedereen prioriteit aan niet teveel betalen voor energie. En wij begrijpen dat! Aan de hand van de energiehunter check je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Laarbeek, die aansluit bij jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Dit is natuurlijk een optie. Door middel van selecties in de Energiehunter ontdekken jullie eenvoudig een energie-abonnement dat aansluit op jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Laarbeek

 • Vattenfall: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Essent: Aantrekkelijke overstapkorting
 • Eneco: Hoge overstapbonus
 • Greenchoice: Exclusieve kortingen
 • Budget Energie: Met opties voor salderen
 • NLE: Knetterscherpe tarieven
 • Energiedirect.nl: Hoge welkomstbonus
 • Engie: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Oxxio: Goede korting
 • Pure energie: Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Powerpeers: Ook modelcontracten
 • Delta: Goede overstapbonus

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in de regio? (Prijzen maart 2023)

De pakketten van gas en stroom maatschappijen en de tarieven zijn anders per regio. Dit komt doordat er diverse beheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder gebruikt weer andere onkosten voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De netbeheerder in Laarbeek heet Enexis. Bovendien verwerkt de Gasunie verschillende tarieven per regio voor het “vervoer” van gas via haar leidingnet. Gemeente Laarbeek valt onder gasregio 5, 9. Dit komt overeen met een opslag van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Feiten over Laarbeek

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,766
 • Stroomtarief kwh: €0,231
 • Gem. gasverbruik: 1.438 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.198 kWh
energie-vergelijken-laarbeek

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie snel afhandelen.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Als eerste de basisinformatie. Daarmee wordt bedoeld; de grootte van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de regio Laarbeek is dat gemiddeld 1.438 m3 & 3.198 kWh. Verbruik je geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Alle ingevoerde gegevens beïnvloeden jouw energierekening.

 3. Selecteer herkomst energie en contractduur.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom of misschien wel groene stroom uit Nederland of Europa. Heb jij niets met groen? Laat deze optie achterwege. Aangaande looptijd kan men gaan voor producten van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of modelcontracten. Meestal is het voordeliger om ieder jaar een nieuw contract af te sluiten.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Er volgt nu de totaallijst met alle erkende energiebedrijven. Bij alle contracten lees jij data zoals oorsprong energie (groen of grijs), type contract, de prijzen van gas en elektra in Laarbeek, en de welkomstbonus. Kies de partij die aansluit op jouw eisen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een interessante prijsaanbieding tussen de resultaten? Klik op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de website van de leverancier. Bijvoorbeeld www.energiedirect.nl of www.innovaenergie.nl. Jouw toekomstige energieonderneming zorg dat de overstap wordt geregeld. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Laarbeek


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in maart 2023 kan ruim €335 rendement bieden. Echter, wat kan je nog meer doen om besparingen te realiseren op de energierekening? Hieronder vind je 5 energiebespaartips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: korter douchen
 • Bespaaradvies 2: gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.
 • Bespaartip 3: hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.
 • Bespaaradvies 4: een volle koelkast blijft gemakkelijker koud dan een lege
 • Bezuinigtip 5: laat het licht in overloop of hal niet onnodig aan

Advies bij gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen van energiemaatschappij?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer moet ik overstappen? Onze energiespecialisten vinden: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Laarbeek. Daarna realiseer je de hoogste besparing. Alleen, doe dit wel op het juiste moment. Loopt jouw contract bijna af? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, doorgaans levert dat wel een boete op. Contract voor onbepaalde duur? In dat scenario kan iedereen switchen van aanbieder, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Waarschijnlijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energieprijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er 2 smaken: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je betaalt niets extra’s op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens halfjaarlijkse indexaties. Normaal vinden deze wijzigingen plaats in de eerste en zevende maand. Bij dit type contract werkt in jouw voordeel als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: een meerjarig energiecontract in maart 2023 waarbij je heel exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En daarnaast is er sprake van een aantrekkelijke bonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiewereld werkt het zo: contracten voor 3 of 5 jaar zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Laarbeek. Ga je voor een meerjarig contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Toch, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij ieder jaar deze dergelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, normaal gesproken verwerkt je aanstaande energie-aanbieder de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de prijzen en ga voor de voordeligste energieaanbieder. Denk aan Energiedirect, NLE + Main energie. Tevens kies je het moment waarop het contract ingaat. Jouw geselecteerde energie-organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan op de website van de leverancier?

Middels de energievergelijker check je altijd de scherpste aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.budgetenergie.nl, dan valt als eerste op dat dit vaak fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Geholpen door voordelige tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Zo krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Laarbeek vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Laarbeek en zoek het juiste contract voor jouw situatie

Duurzame energie in Laarbeek

Bijna alle leveranciers verschaffen onderhand groene stroom in Laarbeek. Op dit front kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier waarop groene stroom tot stand komt wisselt behoorlijk. Niet ieder groene energie contract komt 100% groen tot stand. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk als “duurzaam” gekenmerkt. 100% zeker weten dat aanbieders eerlijk en duurzaam zijn? Ga dan voor uiteraard voor “Groene stroom uit Nederland”. In de volgende stap kan jij authentieke groene energieleveranciers in Laarbeek vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de buurt van de gemeente Laarbeek kennen we steeds meer initiatievenmet een focus op duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 5738. In de buurt van wijk Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout kan je steeds vaker tegen een gunstig tarief meedoen met collectieve duurzaamheidsprojecten. Het is natuurlijk ook goed om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen afzienbare tijd moet Noord-Brabant hun woningen gasloos kunnen verwarmen. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Zonnepanelen plaatsen
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En ook belangrijk: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check ook onze Vijf praktische bespaartips of bezoek pricewise.nl, overstappen.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl. Bekijk info van NLE contracten.


Alle plaatsen in deze gemeente