Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Lieshout

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Lieshout? Middels Energiehunter.nl vergelijk je snel en simpel alle grote energie aanbieders. Voorbeelden zijn GreenChoice & Energiedirect. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Lieshout het goedkoopste contract aanbiedt. Daarbij lees je via onze vergelijker waardevolle info over zaken als energiegebruik in de regio en verschillende contractsoorten. Bovendien vind je hier een lijstje met 5 bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Laarbeek (www.laarbeek.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2022€0,7774
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2022€0,2507
Gemiddeld verbruik: 1.453 m3 en 3.361 kwh
Populaire aanbiederEneco

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire providers eenvoudig vergelijken
 • De beste energie aanbiedingen
 • Besparing loopt op tot € 385,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeldNaar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Lieshout?

Wij zien erg veel energieleveranciers in Lieshout. Van Delta tot en met Eneco, er zijn opties bij de vleet. Tegenwoordig heb je de keuze uit zo’n 55 energie aanbieders. Deze maatschappijen werken allemaal op basis van de leidingen van Enexis. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario biedt onze tool de oplossing. Ontdekken welke gas & stroom organisaties er beschikbaar zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Lieshout is voor jouw situatie? Voer gemakkelijk jouw gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en stap binnen 5 minuten over. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Evenwel, organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Tijdens gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat dit snel opgelost wordt. Conclusie: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep verlangt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dat is nooit anders geweest. Dankzij onze prijzencheck bekijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Lieshout, altijd op basis van jouw verbruik. Unieke behoeften? Dat is geen probleem! Door middel van filteren in onze vergelijker check je eenvoudig een product dat past bij jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Lieshout

 • Vattenfall: Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Essent: Hoge cashback
 • Eneco: Uitstekende klantenservice
 • Greenchoice: Scherpe korting
 • Budget Energie: Eenvoudig verbruik inzien
 • NLE: Scherpe welkomstbonus
 • Energiedirect.nl: Scherpe cashback
 • Engie: Eenvoudig verbruik inzien
 • Oxxio: Goede korting
 • Pure energie: Scherpe cashback
 • Powerpeers: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Delta: Verschillende termijnen

Wat kost energie in mijn regio? (Prijzen juli 2022)

Het aanbod van gas & stroom bedrijven en de vergoedingen verschillen per regio. De reden hiervan is dat er diverse netbeheerders service verlenen. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas rekent weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De tegenwoordige netbeheerder in Lieshout is Enexis. Daarbij heeft de Gasunie wisselende tarieven per regio voor het gastransport via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Laarbeek is ingedeeld in gasregio 5, 9. Dat vloeit voort in een bijdrage van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Informatie over Lieshout

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Laarbeek
 • (Regio) nummer: 0499
 • Aantal bewoners: 21965
 • Hoofdpostcode: 5737
 • Lokale wijk: Beek

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,7774
 • Stroomtarief kwh: €0,2507
 • Gem. gasverbruik: 1.453 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.361 kWh
energie-vergelijken-lieshout

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten.

Gemakkelijk overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Daarmee wordt bedoeld; het aantal bewoners, en adres (postcode).

 2. Type meter + verbruik invullen

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In Lieshout ligt dat gemiddeld op circa 1.453 m3 + 3.361 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh er jaarlijks wordt opgewekt. Deze aspecten bepalen de kosten van gas en elektra.

 3. Kies soort energie en contractduur.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom maar ook groene stroom uit NL of de EU. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Aangaande prijsafspraken zijn er mogelijkheden voor 1, 3, of 5 jaar, en specifieke model (variabele) prijzen. Veelal is het voordeliger om elke 12 of 24 maanden een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Er volgt nu een handig overzicht met alle grote energiebedrijven. Van ieder abonnement lees je gegevens aangaande soort energie, looptijd abonnement, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Lieshout, en de welkomstkorting. Selecteer de aanbieder die aansluit op jouw wensen.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een passende actie tegengekomen? Druk op de groene button. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de bestelpagina van de energieleverancier. Bijv. www.powerpeers.nl en ook www.qwint.nl. Jouw nieuwe leverancier neemt het administratieve deel voor zich. Zo ben je zeker van gas en stroom in Lieshout


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in juli 2022 kan in sommige gevallen wel €345 opleveren. Daartegenover, is er nog meer mogelijk om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op energiehunter.nl check je 5 handige tips die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Advies 1: korter douchen
 • Bespaaradvies 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Praktisch advies 3: hang de was wat vaker aan de lijn i.p.v. de droger
 • Praktisch advies 4: Neem een stekkerblok met schakelaar
 • Advies 5: begin met strijken als de kleding nog niet helemaal droog is

Info over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer kan ik het beste overstappen? Wij van Energiehunter.nl zijn erover eens: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Lieshout. Op die manier realiseer je de hoogste besparing. Desondanks, doe dit wel op het juiste moment. Einde contract in zicht? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk te switchen. Contract met vaste looptijd? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? Je mag te allen tijde wisselen van aanbieder, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder van leverancier gewisseld? Waarschijnlijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energieprijzen of kiezen voor variabele tarieven?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt kan je diverse opties kiezen: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft niet bij te betalen mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt binnen de looptijd van het contract. Doorgaans wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in januari en in juli. Bij dit soort contracten kan positief uitvallen wanneer gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in juli 2022 waarbij je precies weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En als je geluk hebt krijg je ook nog eens een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. Voor energiecontracten geldt: contracten met een lange looptijd zijn eigenlijk altijd prijziger dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Lieshout. Bij een contract met een langere looptijd is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Echter, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je elk jaar zo’n concurrerende welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, meestal regelt je toekomstige gas en stroom maatschappij de opzegging van het contract via de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle actuele prijzen en kies een beschikbare energieleverancier. Bijvoorbeeld Vattenfall, Budget Energie en Energieflex. Vervolgens selecteer je wanneer het contract in moet gaan. Jullie aankomende gas en stroom maatschappij houdt zich altijd aan de afspraak. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Met behulp van de Energiehunter achterhaal je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld energie.vanons.org, dan valt al gauw op dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe bestaat dat? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Met behulp van voordelige prijzen en goede welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Met dat prijsbeleid zullen meer Nederlandse overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Lieshout vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Lieshout en achterhaal de voordeligste leverancier voor jouw gezin

Duurzame energie in Lieshout

Het gros van de energie aanbieders leveren vandaag de dag groene stroom in Lieshout. Als het gaat om groene energie kunnen grote verschillen optreden. De manier van produceren van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet alle “groene energie” heeft ook echt een groene oorsprong. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd als “duurzaam” gekenmerkt. Er op kunnen vertrouwen dat leveranciers een groene strategie voeren? Gebruik dan de selectie “Groen gas/elektra uit Nederland”. Vervolgens kan jij alle groene energieleveranciers in Lieshout vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
Rondom de gemeente Laarbeek zien we meerdere opdrachten met doelstellingen voor duurzame energie. Zaken zoals windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 5737. Wanneer je woont in wijk Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout kan je soms tegen een gunstig tarief meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook ziet de gemeente graag dat we zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Noord-Brabant helemaal energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Zonneboiler installeren
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk info over Belangrijke energiebespaartips en lees info op pricewise.nl, gaslicht.com, independer.nl, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Bekijk details over GreenChoice pakketten.