Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Oldebroek

Snel online energie vergelijken in Oldebroek? Middels deze website vind je probleemloos alle verkrijgbare aanbieders. Voorbeelden zijn Vattenfall & Engie. Kies samenstelling van jouw gezin, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Oldebroek de beste deal heeft! Bovendien lees je op onze website nuttige informatie informatie over thema’s als energieproblemen en verschillende contractsoorten. Daarbij geven we 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Oldebroek (www.oldebroek.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,754
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,228
Gemiddeld verbruik: 1.540 m3 en 3.070 kwh
Populaire aanbiederEssent

Supersnel vergelijken

 • Alle grote bedrijven in een overzicht
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Besparingen mogelijk tot wel € 410,00.

Probleemloos overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gasWat zijn goede energieleveranciers in Oldebroek?

Er zijn nogal wat energieleveranciers actief in Oldebroek. Van Vandebron tot aan Engie, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. In oktober 2021 kun je kiezen uit circa 55 leveranciers. Deze maatschappijen maken allemaal gebruik van het elektra- en gasnetwerk van Liander. Het is niet te doen om handmatig alle prijzen te vergelijken. In deze context is de energiehunter toe te passen. Ontdekken welke energiemaatschappij er beschikbaar zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Oldebroek is in oktober 2021? Voer snel de privé gegevens in, vergelijk alle deals en aanbiedingen, en regel het overstappen direct. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Maar, bedrijven zijn niet allemaal hetzelfde. Is er sprake van een gasstoring, dan ga je er vanuit dat dit snel opgelost wordt. Kortom: kijk verder dan de tarieven. Per slot van rekening wil iedereen een betaalbaar energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Met behulp van onze vergelijker vergelijk je rap de goedkoopste energieleverancier van Oldebroek, specifiek voor jouw situatie. Specifieke wensen? Dat kun je zelf bepalen. Door gebruik te maken van selecties in de Energiehunter checken jullie simpel en snel een energie-abonnement dat rijmt met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Oldebroek

 • Vattenfall: Aantrekkelijke overstapkorting
 • Essent: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Eneco: Scherpe welkomstbonus
 • Greenchoice: Goede cashback
 • Budget Energie: Met mediamarkt actie
 • NLE: Online grip op je kosten
 • Energiedirect.nl: Vaste energieprijzen
 • Engie: Online facturen bekijken
 • Oxxio: Exclusieve kortingen
 • Pure energie: Goede overstapkorting
 • Powerpeers: Transparante prijzen
 • Delta: Aantrekkelijke overstapkorting

Hoe duur is energie in en rondom mijn buurt? (Prijzen oktober 2021)

De beschikbare producten gas & stroom bedrijven en de onkosten wijken vaak af per plaats. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er veel netbeheerders op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder verwerkt weer aparte prijzen voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder in Oldebroek betreft Liander. Vervolgens neemt de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het “vervoer” van gas door zijn leidingen. Gemeente Oldebroek hoort bij gasregio 1. Dat resulteert in een aanvulling van €0,00518 per M3.

Kerngegevens Oldebroek

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Oldebroek
 • (Regio) nummer: 038
 • Bewoners: 23104
 • Hoofdpostcode: 8096
 • Populaire wijk: Oldebroek

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,754
 • Stroomtarief kwh: €0,228
 • Gem. gasverbruik: 1.540 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.070 kWh
energie-vergelijken-oldebroek

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eenvoudig overstappen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Stap 1 is het invoeren van je huis en woningdetails. Daarmee wordt bedoeld; grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Hoeveel energie verbruik jij? In de regio Oldebroek bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1.540 m3 en 3.070 kWh. Bezit je een gasloze woning. Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Beschik jij over zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze details hebben effect op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en de contractlooptijd.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Heb jij niets met groen? Je kunt deze stap dan overslaan. Inzake looptijd kan men gaan voor producten van 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een modelcontract. Doorgaans loont het om elke 12 of 24 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  In de volgende stap vind je de resultaatpagina met alle verkrijgbare leveranciers en contracten. Van ieder pakket lees je info m.b.t. type stroom/gas, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Oldebroek, en de welkomstbonus. Kies de organisatie die overeenkomst met jouw zoekopdracht.

 5. Regel online je overstap

  Een geschikte actie gecheckt? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de webpagina van de aanbieder. Bijv. www.oxxio.nl en ook energie.vanons.org. Jouw toekomstige maatschappij zet alles netjes voor jou om. Nooit zonder stroom en gas in Oldebroek


5 tips om minder energie te gebruiken

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan soms wel €375 besparen. Desondanks, zijn er andere tips om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Op deze pagina tref jij 5 bruikbare tips & tricks waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Praktische tip 1: neem tochtweringen
 • Bezuinigtip 2: maak van je koelkast geen iglo.
 • Advies 3: een waterkoker gebruiken om warm water te koken.
 • Praktische tip 4: laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.
 • Advies 5: een waterbesparende douchekop gebruiken.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Een vraag die we vaak krijgen is: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energiespecialisten zeggen: wacht niet langer en ga overstappen in Oldebroek. Zodanig bespaar je het meeste geld. Belangrijk, dit is niet op elk moment mogelijk. Loopt jouw contract bijna af? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht tot het contract afloopt. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je kunt altijd, overstappen, en je zult ook geen boete ontvangen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Waarschijnlijk is je contract dan al tijden verlopen. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of wil jij een model contract?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit kan je diverse opties kiezen: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Super simpel voor financieel overzicht, en je wordt niet extra belast mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen tijdens de contracttermijn. Normaal kom je deze tariefupdate tegen op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij dit soort contracten kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je heel nauwkeurig weet wat het tarief voor gas en stroom is. En mogelijk wordt je ook tegemoet gekomen met een hoge overstapkorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In het energielandschap is de stelregel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn vrijwel altijd duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Oldebroek. Kies je voor een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg je jaarlijks deze hoge welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, doorgaans verzorgt je nieuwe leverancier de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle contracten en kies een nieuwe partij. Zoals Vattenfall, NLE of natuurlijk Leon energie. Daarnaast selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. Jullie toekomstige organisatie levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan via de site van de maatschappij?

Met behulp van de Energiehunter ontdek je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.eon.nl, dan kom je tot de ontdekking dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Wat is de achterliggende reden? Super simpel: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Geholpen door lage kosten en fikse welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Op basis daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Oldebroek vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Oldebroek en sluit een goed abonnement af voor jouw gezin

Duurzame energie in Oldebroek

De meeste organisaties ondersteunen onderwijl groene stroom in Oldebroek. Als het gaat om groene energie kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt varieert per leverancier. Niet ieder groene stroom contract is ook echt duurzaam. Veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd geprofileerd als groen of duurzaam. De zekerheid hebben dat bedrijven een groene strategie voeren? Gebruik dan het filter “100% groene stroom uit NL”. In de volgende stap kan jij erkende groene energieleveranciers in Oldebroek vergelijken, tegen de laagste prijs.

Maak jouw regio groener
In de streek van de gemeente Oldebroek bestaan er tegenwoordig steeds meer opdrachten volledige gericht op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 8096. In de buurt van wijk Oldebroek, Wezep, Oosterwolde kan je wellicht extra voordelig bijdragen aan collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook wil de gemeente dat wij thuis minder energie te verbruiken. In een korte tijd moet Gelderland net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Installeren van zonnepanelen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Zonneboiler in de woning
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En niet te vergeten: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check de tips om minder gas en stroom te gebruiken of bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Bekijk details over Eneco kosten.


Alle plaatsen in deze gemeente