Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Noordeinde

Eenvoudig energie vergelijken in Noordeinde? Door gebruik te maken van www.energiehunter.nl tref je moeiteloos alle bekende energieleveranciers als Powerpeers en Eneco. Omschrijf jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en achterhaal welke energieleverancier in Noordeinde het goedkoopste contract aanbiedt. Daarnaast lees je via onze vergelijker praktische informatie over zaken als bijv. verbruik in de regio en verschillende contracttypes. Bovendien verschaffen wij jou praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Oldebroek (www.oldebroek.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,7549
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,2452
Gemiddeld verbruik: 1.450 m3 en 2.979 kwh
Populaire aanbiederEneco

Makkelijk vergelijken

 • Alle bedrijven gemakkelijk vergelijken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Besparing loopt op tot € 500,00.

Zonder problemen overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • De nieuwe energieleverancier regelt de overstap

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Noordeinde?

Er zijn best veel energieleveranciers actief in Noordeinde. Dit loopt van Powerpeers tot een speler als Oxxio, er zijn meer leveranciers dan ooit. Tegenwoordig tellen we ruim 55 leveranciers. Deze nuttigen stuk voor stuk het gas- en stroom netwerk van Liander. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. In dit geval is de energiehunter toe te passen. Bekijken welke gas en stroom maatschappijen actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Noordeinde is op dit moment? Voer eenvoudig de gevraagde gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en regel jouw overstap eenvoudig online. Meer weten? Check onze 5 hulpvolle bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je kunt altijd koken, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Evenwel, gas & stroom aanbieders focussen toch allemaal op andere dingen. Tijdens gas- en stroomstoring, dan is het prioriteit dat dit snel opgelost wordt. Kortom: kijk niet alléén naar prijs. Per slot van rekening zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dit is heel snel te regelen. Met behulp van onze tarievencheck vergelijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Noordeinde, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dat is geen probleem! Dankzij de keuzevakjes in de Energiehunter detecteren jullie verrassend eenvoudig een abonnement dat in lijn is met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Noordeinde

 • Vattenfall: Ook korting voor huidige klanten
 • Essent: Goede welkomstkorting
 • Eneco: Handige Eneco Community
 • Greenchoice: Transparante prijzen
 • Budget Energie: Aantrekkelijke overstapbonus
 • NLE: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Energiedirect.nl: 100% Wind
 • Engie: Vaste energieprijzen
 • Oxxio: Scherpe cashback
 • Pure energie: Ook met zonnepanelen
 • Powerpeers: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Delta: Met opties voor salderen

Wat zijn de actuele energieprijzen in en rondom mijn buurt? (Prijzen oktober 2021)

De beschikbare producten gas en stroom bedrijven en de tarieven zijn anders per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er verscheidene beheerders verbonden zijn. Iedere gas en stroom beheerder heeft weer zijn eigen prijzen voor logistiek. De actuele netbeheerder in Noordeinde is Liander. Daarbij verwerkt de Gasunie individuele tarieven per regio voor het transport van gas via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Oldebroek is ingedeeld in gasregio 1. Dat draait uit op een aanvulling van €0,00518 per M3.

Kerngegevens Noordeinde

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Oldebroek
 • Regionummer: 0525
 • Bewoners: 23104
 • Postcode: 8079
 • Veel gezochte wijk: Oldebroek

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7549
 • Stroomtarief kwh: €0,2452
 • Gem. gasverbruik: 1.450 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.979 kWh
energie-vergelijken-noordeinde

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Geef woningdetails in

  Natuurlijk je huis en woningdetails. Dit zijn grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Hoeveel energie verbruik jij? In Noordeinde gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.450 m3 + 2.979 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Liggen er zonnepanelen op je pad? Bereken het maximale kWh’s dat je opwekt. Al deze zaken hebben invloed op jouw energierekening.

 3. Kies herkomst energie en contractduur.

  Voorbeelden zijn groene stroom (NL), groene stroom (EU) of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Aangaande prijsafspraken kun jij opties nemen van 1, 3, of 5 jaar, en een modelcontract. Doorgaans is het een goed idee om elk jaar opnieuw een nieuwe energieleverancier af te sluiten.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Je gaat nu door naar de resultaatpagina met alle beschikbare aanbieders + contracten. Van elk contract check jij info m.b.t. oorsprong energie (groen of grijs), looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Noordeinde, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de aanbieder die past bij jouw persoonlijke wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een geldige leverancier gespot? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de bestelpagina van de aanbieder. Bijv. www.delta.nl en www.huismerkenergie.nl. De betreffende leverancier zegt jouw huidige contract op. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Noordeinde


5 tips om minder energie te gebruiken

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan tot wel €385 rendement bieden. Maar, wat zijn de andere opties zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Op energiehunter.nl vind je 5 concrete tips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Praktische tip 1: een programmeerbare thermostaat
 • Tip 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Advies 3: let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.
 • Praktische tip 4: zoveel mogelijk dubbel glas.
 • Advies 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om een nieuw energiecontract te nemen?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is nu het juiste overstapmoment? Wij van Energiehunter.nl geven als tip: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Noordeinde. In dat geval bespaar je het meeste geld. Echter, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor het einde van het contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt dan meteen overstappen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Nog nooit overgestapt? Mogelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Energietarieven vastzetten of kiezen voor variabele tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft nooit extra te betalen mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij de modelovereenkomst. Normaal worden de prijzen aangepast in het begin en in midden van het jaar. Bij het variabele alternatief kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je precies weet wat het energietarief is. En daarnaast ontvang je ook wel een overstapbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In energieland geldt in beginsel: contracten voor 3 of 5 jaar zijn eigenlijk altijd prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Noordeinde. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Echter, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang je jaarlijks zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, in de regel regelt je nieuwe energieleverancier het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle contracten en ga voor de beste of voordeligste maatschappij. Populaire bedrijven zijn Essent, Delta of natuurlijk UnitedConsumers. Daarnaast neem je een besluit over de aansluitdatum (moment van leveren). Je aankomende gas en stroom aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan bij de aanbieder zelf?

Geholpen door www.energiehunter.nl tref je altijd de beste deals. Als je zelf gaat naar bijv. www.innovaenergie.nl, dan valt als eerste op dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Gemakkelijk uit te leggen: energieleveranciers willen nieuwe aansluitingen scoren. Door gebruik te maken van lagere onkosten en intense welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Door het resultaat daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Noordeinde vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Noordeinde en ontdek de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Noordeinde

Bijna alle maatschappijen bieden onderwijl groene stroom in Noordeinde. Binnen dit domein kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier waarop groene stroom tot stand komt is zeer wisselend. Niet ieder “groene stroom” contract draagt terecht die naam. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten Nederland wordt ten onrechte “groen” genoemd. 100% zeker weten dat energiemaatschappijen een groen beleid hanteren? Kies dan de optie “100% groene stroom uit NL”. Hier kan jij alle groene energieleveranciers in Noordeinde vergelijken, tegen de laagste prijs.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In het leefgebied van de gemeente Oldebroek kennen we steeds meer acties rondom duurzame energie. Aspecten als windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 8079. In en rondom wijk Oldebroek, Wezep, Oosterwolde kan je meer en meer heel gunstig bijdragen aan collectieve duurzaamheidsprojecten. De overheid wil ook ons verplichten om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Gelderland energieneutraal zijn (los van gas). Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Spouwmuurisolatie
 • Installeren van zonnepanelen
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Zonneboiler installeren
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • En de gouden stelregel: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check de 5 nuttige energiebespaartips of speur op sites zoals pricewise.nl, independer.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl. Check ook Energiedirect abonnementen.