Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Hulshorst

Snel energie vergelijken in Hulshorst? Aan de hand van onze website vergelijk je moeiteloos alle relevante energiebedrijven zoals NLE & Budget Energie. Omschrijf jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en bekijk welke energieleverancier in Hulshorst de laagste prijs hanteert. Verder verzamel je op deze website waardevolle info over zaken als bijv. tarieven en duurzame verwarmingsbronnen. Daarbij komen we met bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Nunspeet (www.nunspeet.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,7548
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,2451
Gemiddeld verbruik: 1.436 m3 en 2.949 kwh
Populaire aanbiederEneco

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote energiebedrijvenvergelijken
 • Alle actuele prijzen in één overzicht
 • Gemiddelde besparing van € 235,00.

Moeiteloos overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeldWat zijn de beste energieleveranciers in Hulshorst?

We zien een groot aantal energieleveranciers actief in Hulshorst. Dit loopt van Delta tot Engie, er zijn meer leveranciers dan ooit. Hedendaags zijn het zo’n 40 maatschappijen. Deze maatschappijen werken allemaal op basis van het elektra- en gasnetwerk van Liander. Het is onuitvoerbaar om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor dat geval biedt onze tool de oplossing. Ontdekken welke gas & stroom maatschappijen je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Hulshorst is in oktober 2021? Vul direct de benodigde gegevens in, kies voor de laagste prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Overtuigd? Lees de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en in de winter is het lekker warm in huis. Desalniettemin, gas & stroom leveranciers zijn niet allemaal hetzelfde. Is er sprake van een gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Het punt is: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Het is heel simpel, uiteindelijk wil iedereen met een eigen huis niet teveel betalen voor energie. En wij begrijpen dat! Door middel van de energiehunter bekijk je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Hulshorst, specifiek voor jouw situatie. Heb jij bepaalde wensen? Ook dit kun je hier vinden. Aan de hand van selecties maken in de Energiehunter zoekt men verrassend eenvoudig een energieovereenkomst dat in lijn is met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Hulshorst

 • Vattenfall: Online meterstanden doorgeven
 • Essent: Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Eneco: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Greenchoice: Scherpe overstapbonus
 • Budget Energie: Aantrekkelijke welkomstbonus
 • NLE: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Energiedirect.nl: 100% Wind
 • Engie: Beoordeeld met een 8.4
 • Oxxio: Scherpe welkomstkorting
 • Pure energie: Goede korting
 • Powerpeers: Scherpe korting
 • Delta: Verschillende termijnen

Wat betaal ik voor energie in mijn woonwijk? (Prijzen oktober 2021)

De voorwaarden van gas & stroom bedrijven en de kosten zijn anders per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er nogal wat netbeheerders dienstverleningen bieden. Elke beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor transport. De netbeheerder in Hulshorst is Liander. Tevens rekent de Gasunie verschillende tarieven per regio voor het transport van gas door zijn leidingen. Gemeente Nunspeet vinden we terug in gasregio 1. Dit komt overeen met een bijbetaling van €0,00518 per M3.

Informatie over Hulshorst

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Nunspeet
 • (Regio) nummer: 0341
 • Bewoners: 26835
 • Postcodegebied: 8077
 • Lokale wijk: Nunspeet

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7548
 • Stroomtarief kwh: €0,2451
 • Gem. gasverbruik: 1.436 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.949 kWh
energie-vergelijken-hulshorst

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten.

Online overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Allereerste je woning en gezinssituatie. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Hoeveel energie verbruik jij? In Hulshorst is het gemiddelde verbruik ong. 1.436 m3 en 2.949 kWh. Heb jij een gasloze woning? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Beschik jij over zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat je genereert. De data die je invult dragen bij aan het gas- en stroom tarief.

 3. Kies herkomst energie een duur van het abonnement.

  Voorbeelden zijn groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Laat deze optie achterwege. Rondom prijs zekerheden kan je kiezen voor 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist een modelcontract. Normaliter is het gunstiger om elke 12 maanden een nieuw energiecontract te nemen.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de resultaatpagina met alle erkende maatschappijen en contracten. Bij elk abonnement vind je gegevens als soort energie, contractsduur, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Hulshorst, en de overstapbonus. Kies de organisatie die overeenkomst met jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een geschikte leverancier in het lijstje? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. We versturen jouw aanvraag direct door naar de pagina van de energie-onderneming. Onder andere www.oxxio.nl of www.energieflex.nl. De gekozen energie-aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd zekerheid van gas en stroom in Hulshorst


5 tips om minder energie te gebruiken

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan meer dan €255 rendement bieden. Echter, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Onderstaand lees je 5 handige tips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Praktisch advies 1: gebruik alleen A++ producten
 • Advies 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.
 • Bezuinigtip 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Praktische tip 4: de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.
 • Bespaaradvies 5: nooit het licht onnodig aan laten staan.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van leverancier?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer moet ik overstappen? Onze specialisten adviseren: regel jaarlijks het overstappen in Hulshorst. In dat geval realiseer je de hoogste besparing. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt dan meteen switchen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Zeer waarschijnlijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Zodra je een nieuw contract neemt moet je een belangrijke keuze maken: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je komt niet voor verrassingen te staan op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelovereenkomsten. Vaak wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in januari en in juli. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer de energieprijzen dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je precies weet wat je de komende jaren betaalt. En als je geluk hebt wordt je wel beloond met een mooie korting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In de energiewereld is het principe: langlopende contracten zijn vrijwel altijd duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Hulshorst. Bij een langdurig contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Daartegenover, bij 1 jarige contracten krijg je jaarlijks deze aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, doorgaans verwerkt de nieuwe energiemaatschappij het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de prijzen en kies de voordeligste energieaanbieder. Bijv. Vattenfall, Budget Energie of Anode energie. Daarnaast kies je de ingangsdatum (start levering). De aanstaande organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijk je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.eneco.nl, dan valt als eerste op dat de energie hier fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Kinderspel: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Geholpen door lage prijzen en flinke welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Zo krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Hulshorst vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Hulshorst en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Hulshorst

Een aanzienlijk deel van de aanbieders bieden vandaag de dag groene stroom in Hulshorst. Binnen dit domein is hier veel variatie in mogelijk. De afkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet ieder “groene stroom” contract is ook echt groen. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onrechtmatig 100% duurzaam genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat energiemaatschappijen duurzaam en eerlijk zijn? Ga dan voor een filter voor “100% groene stroom uit NL”. Je kan dan betrouwbare groene energieleveranciers in Hulshorst vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de streek van de gemeente Nunspeet zijn er allerlei plannen volledige gericht op duurzame energie. Aspecten als windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 8077. Als bewoner van wijk Nunspeet, Elspeet-Vierhouten kan je soms relatief goedkoop bijdragen aan gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen 30 jaar moet Gelderland helemaal energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een warmtepomp i.p.v. CV-Ketel
 • Installeren van een zonneboiler
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En niet te vergeten: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Bekijk ook de Praktische energiebespaartips of check sites van pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Doorzoek informatie over Eneco abonnementen.