Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Bad Nieuweschans

Direct energie vergelijken in Bad Nieuweschans? Aan de hand van Energiehunter.nl check je gemakkelijk alle beschikbare bedrijven zoals NLE en Eneco. Omschrijf jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Bad Nieuweschans het goedkoopste contract aanbiedt. Tevens vergaar je op deze website praktische info over topics zoals tarieven van energie * gas en zakelijke energie. Voorts vind je hier een lijstje met 5 handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Oldambt (www.gemeente-oldambt.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio4
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2021€0,7286
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2021€0,2550
Gemiddeld verbruik: 1.600 m3 en 2.727 kwh
Populaire aanbiederEssent

Makkelijk vergelijken

 • Alle bekende leveranciersonder elkaar
 • Je ziet direct wat het kost
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 230,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstapWat zijn goede energieleveranciers in Bad Nieuweschans?

We zien erg veel energieleveranciers in Bad Nieuweschans. Dat loopt van NLE tot aan Energiedirect, de keuze is reusachtig groot. In juni 2021 kan je kiezen uit om en nabij 55 maatschappijen. Deze leveranciers maken allemaal gebruik van het net van Enexis. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dit scenario kun jij bij ons terecht. Ontdekken welke gas en stroom leveranciers je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bad Nieuweschans is op dit moment? Voer hieronderjouw gegevens in, check het goedkoopste contract, en stap direct moeiteloos over. Lees verder over 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, er is altijd stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Toch, maatschappijen focussen toch allemaal op andere dingen. Tijdens gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Anders gezegd: kijk ook naar service. Het is heel simpel, uiteindelijk geeft iedereen prioriteit aan een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat snappen wij best! Aan de hand van onze prijzencheck check je direct de goedkoopste energieleverancier van Bad Nieuweschans, voor jouw situatie. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat is geen probleem! Via selecties maken in de prijzenvergelijker ontdek jij moeiteloos een abonnement dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Bad Nieuweschans

 • Vattenfall: Goede overstapkorting
 • Essent: Scherpe welkomstbonus
 • Eneco: Altijd bereikbaar
 • Greenchoice: Online account
 • Budget Energie: Scherpe overstapkorting
 • NLE: Hoge overstapkorting
 • Energiedirect.nl: Goede welkomstbonus
 • Engie: Online facturen bekijken
 • Oxxio: Goede korting
 • Pure energie: Uitsluitend groene energie
 • Powerpeers: Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Delta: Goede overstapbonus

Wat betaal ik voor energie in onze straat? (Prijzen juni 2021)

De condities van energiebedrijven en de vergoedingen zijn in elke plaats weer anders. Dat zit’m in het feit dat er meerdere beheerders werkzaam zijn. Iedere beheerder van het net hanteert eigen prijsstrategieën voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder in Bad Nieuweschans is Enexis. Tevens rekent de Gasunie verschillende tarieven per regio voor het “vervoer” van gas via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Oldambt valt in de gasregio 4. Dit komt overeen met een verhoging van €0,00 per M3.

Cijfers en feiten Bad Nieuweschans

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Oldambt
 • (Regio) nummer: 0597
 • Aantal inwoners: 38228
 • Postcodegebied: 9693
 • Wijk: Winschoten

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 4
 • Gastarief M3: €0,7286
 • Stroomtarief kwh: €0,2550
 • Gem. gasverbruik: 1.600 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.727 kWh
energie-vergelijken-bad-nieuweschans

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Moeiteloos overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Start met de basisinfo. Dit zijn de grootte van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de buurt van Bad Nieuweschans ligt dat gemiddeld op circa 1.600 m3 en 2.727 kWh. Heb jij een gasloze woning? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat je panelen opleveren. Deze details hebben invloed op de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer soort energie en de looptijd.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Laat dit dan open. Omtrent contracten kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar tot 5 jaar en een variabel contract. In de regel is het slim om eens in de 12 maanden een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Wat volgt is een handig overzicht met alle verkrijgbare energie aanbieders. Bij alle abonnementen zie jij info over herkomst van stroom en gas, contracttermijn, de kostprijs van gas en elektra in Bad Nieuweschans, en de overstapbonus. Kies de organisatie die overeenkomst met jouw wensenpakket.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een passende actie in het lijstje? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de aanvraag-pagina van de maatschappij. Dit kan zijn www.powerpeers.nl + www.fenor.nl. Jouw toekomstige energieleverancier regelt alles voor jou. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Bad Nieuweschans


5 tips om te besparen op energie

Overstappen van energieleverancier in juni 2021 kan in sommige gevallen wel €335 besparen. Evenwel, kan ik nog meer doen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op deze pagina profiteer je van 5 concrete tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Tip 1: bewust met de waterkoker omgaan
 • Advies 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Praktische tip 3: de verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.
 • Bezuinigtip 4: een hr-ketel gebruiken.
 • Bespaaradvies 5: neem een energiezuinige airco

FAQ gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen van leverancier?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze energiespecialisten zeggen altijd: regel jaarlijks het overstappen in Bad Nieuweschans. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Let op, dit is niet op elk moment mogelijk. Einde contract in zicht? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Onbepaalde tijd energiecontract? Je kunt dan meteen overstappen van leverancier, en er is geen opzegvergoeding. Heb jij geen ervaring met overstappen? Vermoedelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of kiezen voor variabele tarieven?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft niet bij te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel gedurende de contractperiode. Door de bank genomen vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij het variabele alternatief wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijzen dalen.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in juni 2021 waarbij je heel nauwkeurig weet wat je gaat betalen. En mogelijk beloont de maatschappij jou met een nieuwe klanten korting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energie industrie is de stelregel: een contract voor meerdere jaren zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Bad Nieuweschans. Bij een langdurig contract zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je jaarlijks zo’n scherpe welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, standaard faciliteert je nieuwe aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor de beste of voordeligste leverancier. Denk aan Vattenfall, Powerpeers + Vastelastenbond. Hierna neem je een besluit over de ingangsdatum van het contract. Jullie gekozen energie-organisatie levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan het bedrijf zelf?

Via deze website check je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.anode.nl, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe is dit mogelijk? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Door gebruik te maken van lage kosten en fikse welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. En zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Bad Nieuweschans vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Bad Nieuweschans en vind de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Bad Nieuweschans

Het gros van de aanbieders ondersteunen momenteel groene stroom in Bad Nieuweschans. Als het gaat om groene energie is onderling veel verschil te vinden. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd loopt zeer uiteen. Niet alle groene stroom is daadwerkelijk groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem als “duurzaam” gekenmerkt. De zekerheid hebben dat energie aanbieders 100% transparant zijn? Selecteer dan zeker voor “Groen gas/elektra uit Nederland”. Hier kan jij alle groene energieleveranciers in Bad Nieuweschans vergelijken, tegen de laagste prijs.

Draag bij aan een duurzame regio
In de buurt van de gemeente Oldambt zijn er allerlei opdrachten met doelstellingen voor duurzame energie. Aspecten als windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 9693. Wanneer je woont in wijk Winschoten, Finsterwolde, Drieborg, Beerta, Nieuw-Beerta, Nieuweschans, Scheemda-Heiligerlee, Westerlee, Noord, Midwolda, Nieuwolda kan je soms vrij voordelig bijdragen aan dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen 30 jaar moet Groningen volledig energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk ook de 5 nuttige energiebespaartips of bezoek pricewise.nl, overstappen.nl, gaslicht.com, independer.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl, consumentenbond.nl. Bezoek ook Oxxio overstappen.