Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Nieuw Beerta

Gemakkelijk energie vergelijken in Nieuw Beerta? Door gebruik te maken van onze website tref je probleemloos alle beschikbare energie aanbieders als NLE & Energiedirect. Geef de grootte van het huishouden door, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Nieuw Beerta de laagste prijs biedt. Daarnaast lees je via onze vergelijker bruikbare informatie over items als wat een geschikt overstapmoment is en vaste of variabele tarieven. Voorts geven wij tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Oldambt (www.gemeente-oldambt.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio4
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2021€0,7283
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2021€0,2547
Gemiddeld verbruik: 1.552 m3 en 2.646 kwh
Populaire aanbiederEssent

Supersnel vergelijken

 • Alle grote organisaties bij elkaar
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 230,00.

Zonder problemen overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeldWat zijn populaire energieleveranciers in Nieuw Beerta?

We zien best veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Nieuw Beerta. Dit varieert van Powerpeers tot aanbieders zoals Oxxio, de keuze is reusachtig groot. Vandaag de dag moet je een keuze maken uit ruim 60 maatschappijen. Deze bedrijven maken allemaal gebruik van de infrastructuur van Enexis. Het is niet mogelijk om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. In deze context bieden wij de oplossing. Weten welke bedrijven mogelijk zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Nieuw Beerta is? Geef direct jouw eigen gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en regel het overstappen direct. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en er is warm water in het hele huis. Desondanks, aanbieders focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als een storing, dan wil je dat er snel een monteur komt. Oftewel: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep verlangt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat is meer dan logisch. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vergelijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Nieuw Beerta, die aansluit op jouw wensen. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dat bieden wij. Aan de hand van selecties in de vergelijkingstool zoek je probleemloos een contract dat past bij jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Nieuw Beerta

 • Vattenfall: Cadeau bij overstappen
 • Essent: Online grip op je kosten
 • Eneco: Overal beschikbaar
 • Greenchoice: Overzichtelijke contracten
 • Budget Energie: Scherpe welkomstbonus
 • NLE: Meerdere contracten
 • Energiedirect.nl: Hoge welkomstbonus
 • Engie: Ook met zonnepanelen
 • Oxxio: Overzichtelijke contracten
 • Pure energie: Goede cashback
 • Powerpeers: Exclusieve kortingen
 • Delta: Online grip op je kosten

Wat zijn de actuele energieprijzen in de regio? (Prijzen juni 2021)

De producten van energie-aanbieders en de vergoedingen verschillen per regio. De reden hiervan is dat er meerdere beheerders service verlenen. Elke beheerder past eigen voorwaarden toe en weer andere tarieven voor logistiek. De netbeheerder in Nieuw Beerta is Enexis. Bovendien calculeert de Gasunie wisselende tarieven per regio voor het transport van gas via haar netwerk. Gemeente Oldambt behoort tot gasregio 4. Dat vloeit voort in een bijdrage van €0,00 per M3.

Feiten en cijfers Nieuw Beerta

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Oldambt
 • (Net) nummer: 0597
 • Bewoners: 38228
 • Hoofdpostcode: 9687
 • Veel gezochte wijk: Winschoten

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 4
 • Gastarief M3: €0,7283
 • Stroomtarief kwh: €0,2547
 • Gem. gasverbruik: 1.552 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.646 kWh
energie-vergelijken-nieuw-beerta

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Online overstappen van energie snel afhandelen.

 1. Situatieschets

  Start met je woning en gezinssituatie. Dit gaat over aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Kies verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. In Nieuw Beerta ligt dit gemiddeld op 1.552 m3 en 2.646 kWh. Bezit je een gasloze woning. Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Sprake van zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Deze details bepalen de kosten van gas en elektra.

 3. Kies herkomst energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (NL), groene stroom (EU) of grijze stroom. Ben jij neutraal? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Inzake contractduur kan je kiezen voor 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist specifieke model (variabele) prijzen. In de regel is het een goed idee om eens per jaar een nieuw contract te kiezen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Je ziet nu de totaallijst met alle erkende leveranciers en contracten. Bij elk contract zoek jij gegevens m.b.t. oorsprong energie (groen of grijs), type contract, de prijzen van gas en elektra in Nieuw Beerta, en de overstapbonus. Selecteer de partij die klopt met jouw eisen.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een mooie kortingsactie gevonden? Klik op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de afsluitpagina van de onderneming. Zoals www.nle.nl en www.hvcgroep.nl. Jouw aanstaande leverancier regelt de overstap. Je komt nooit zonder gas en stroom in Nieuw Beerta


5 tips om te besparen op energie

Overstappen van energieleverancier in juni 2021 kan soms wel €325 winst geven. Desalniettemin, zijn er andere tips om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Op energiehunter.nl bekijk je 5 bruikbare tips & tricks die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Praktisch advies 1: korter douchen
 • Bezuinigadvies 2: zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Tip 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Advies 4: rolluiken gebruiken.
 • Bezuinigadvies 5: repareer je kraan als deze lekt.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer moet ik overstappen? Onze klantenservice specialisten geven als tip: maak een sport van het overstappen in Nieuw Beerta. Daarna betaal je het minst voor je energie. Toch, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Einde contract in zicht? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk te switchen. Contract met bepaalde looptijd? Dan moet je wellicht nog even wachten. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Een abonnement met flexibele tarieven? In dat geval kun je overstappen van leverancier, en je betaalt geen boete. Niet eerder overgestapt? In zo’n geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een modelovereenkomst?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten kan je diverse opties kiezen: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Super simpel voor financieel overzicht, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens halfjaarlijkse indexaties. Dikwijls vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij variabele prijzen is dus met name interessant als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: een meerjarig energiecontract in juni 2021 waarbij het direct duidelijk is hoeveel je gaat betalen. En soms krijg je ook nog eens een nieuwe klanten korting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energie industrie is het principe: contracten voor een langere periode zijn prijziger dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Nieuw Beerta. Bij een langdurig contract heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Echter, bij een abonnement van 1 jaar ontvang jij jaarlijks zo’n dergelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, standaard regelt jouw toekomstige gas en stroom organisatie dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de voordeligste aanbieder. Zoals Engie, GreenChoice en Innova energie. Hierna kies je de aansluitdatum (moment van leveren). De nieuwe gas en stroom leverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan wanneer ik het direct afsluit?

Dankzij de Energiehunter tref je altijd de beste deals. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.vastelastenbond.nl, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar veel duurder uit bent. Hoe bestaat dat? Super simpel: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Door gebruik te maken van goedkope tarieven en intense welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Op basis daarvan zullen meer Nederlandse overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Nieuw Beerta vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Nieuw Beerta en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor je huishouden

Duurzame energie in Nieuw Beerta

Veel organisaties bieden op dit moment groene stroom in Nieuw Beerta. Op dit front kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De herkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet alle groene energie heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit andere landen wordt illegitiem als “duurzaam” gekenmerkt. Er zeker van zijn dat aanbieders een groene strategie voeren? Neem dan uiteraard voor “Groene stroom uit Nederland”. Hier kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Nieuw Beerta vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de gemeente Oldambt bestaan er steeds meer plannen met een focus op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 9687. In de buurt van wijk Winschoten, Finsterwolde, Drieborg, Beerta, Nieuw-Beerta, Nieuweschans, Scheemda-Heiligerlee, Westerlee, Noord, Midwolda, Nieuwolda kan je vaak financieel aantrekkelijk meewerken met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om ons eigen huis te verduurzamen. In 2050 moet Groningen energieneutraal zijn (los van gas). Wat kan jij zelf doen:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • HR-ketel inruilen voor een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk ook de 5 nuttige energiebespaartips of check sites van pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, independer.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Bekijk info van Eneco overstappen.