Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Biezenmortel

Meteen energie vergelijken in Biezenmortel? Door gebruik te maken van Energiehunter.nl doorzoek je probleemloos alle interessante energie aanbieders. Voorbeelden zijn Pure Energie & Eneco. Specificeer jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en check welke energieleverancier in Biezenmortel de laagste prijs biedt. Voorts bekijk je op deze pagina waardevolle info over thema’s zoals de netbeheerder en salderen. Daarnaast geven we 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Haaren (www.haaren.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,7674
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,2407
Gemiddeld verbruik: 1.438 m3 en 3.361 kwh
Populaire aanbiederEssent

Moeiteloos vergelijken

 • Alle bekende providers vergelijken
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 400,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Biezenmortel?

Wij zien een groot aantal energieleveranciers beschikbaar in Biezenmortel. Dat loopt van Powerpeers tot aan Essent, de keuze is enorm. Vandaag de dag zijn het zo’n 60 energie aanbieders. Deze bedrijven maken allemaal gebruik van de leidingen van Enexis. Het is niet te doen om alle aanbieders zelf te vergelijken. Daarvoor is de energiehunter toe te passen. Nieuwsgierig welke gas & stroom maatschappijen je kunt kiezen? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Biezenmortel voor jou is? Vul snel de gevraagde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel jouw overstap eenvoudig online. Check daarnaast de 5 bruikbare bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en je hebt aan aangenaam warm huis. Maar, organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In een situatie als gasstoringen of stroomproblemen, dan willen jullie natuurlijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Conclusie: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Het is heel simpel, uiteindelijk geeft iedereen prioriteit aan een goedkope energieleverancier. Dit geldt uiteraard altijd. Geholpen door de energietarievenvergelijker achterhaal je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Biezenmortel, voor jouw situatie. Speur je naar iets unieks? Ook dit kun je hier vinden. Geholpen door de keuzevakjes in de tool zoeken jullie simpel en snel een energieproduct dat naadloos aansluit op jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Biezenmortel

 • Vattenfall: Blijven Loont-korting
 • Essent: Overzichtelijke contracten
 • Eneco: Scherpe overstapkorting
 • Greenchoice: Scherpe korting
 • Budget Energie: Eenvoudig verbruik inzien
 • NLE: Scherpe cashback
 • Energiedirect.nl: Aantrekkelijke korting
 • Engie: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Oxxio: Goede cashback
 • Pure energie: Scherpe korting
 • Powerpeers: Goede overstapbonus
 • Delta: Zelf termijnbedrag wijzigen

Wat zijn de actuele energieprijzen in mijn regio? (Prijzen juni 2024)

De condities van gas en stroom organisaties en de energiekosten zijn in elke plaats weer anders. Dat zit’m in het feit dat er nogal wat beheerders van het net op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door zijn eigen tarieven voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De netbeheerder in Biezenmortel betreft Enexis. Tevens neemt de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het gastransport door haar leidingnetwerk. Gemeente Haaren valt in de gasregio 5, 9. Dat resulteert in een bijdrage van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Stats & Facts Biezenmortel

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Haaren
 • (Net) nummer: 013
 • Bewoners: 13570
 • Postcode: 5074
 • Veel gezochte wijk: Haaren

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,7674
 • Stroomtarief kwh: €0,2407
 • Gem. gasverbruik: 1.438 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.361 kWh
energie-vergelijken-biezenmortel

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Allereerste de basisinfo. Dat betreft samenstelling huishouden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Voer je verbruik van stroom en gas in. Rondom Biezenmortel ligt dit gemiddeld op 1.438 m3 + 3.361 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. De data die je invult hebben effect op het gas- en stroom tarief.

 3. Kies type energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot contracten kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of wisselende korte termijn modelcontracten. Meestal kan het uit om eens per jaar weer een 1-jarig contract te nemen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Er volgt nu de resultaatpagina met alle interessante energie aanbieders. Van alle pakketten zoek jij specificaties m.b.t. type stroom/gas, contracttermijn, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Biezenmortel, en de welkomstbonus. Kies de maatschappij die overeenkomst met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een interessante prijsaanbieding gevonden? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Wij sturen je meteen door naar de relevante pagina op de website van het bedrijf. Bijvoorbeeld www.budgetenergie.nl of www.unitedconsumers.com. Jouw nieuwe aanbieder regelt de overstap. Zo ben je zeker van gas en stroom in Biezenmortel


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Overstappen van energieleverancier in juni 2024 kan soms wel €385 korting realiseren. Daartegenover, zijn er andere tips om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Hieronder tref jij 5 handige tips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigadvies 1: draai geen halve wasjes
 • Praktische tip 2: was op een lagere temperatuur.
 • Praktische tip 3: niet een te grote vriezer kopen.
 • Bezuinigadvies 4: kies voor een LED-tv i.p.v. een plasma TV
 • Praktische tip 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen van energiemaatschappij?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? Wij van Energiehunter.nl geven als tip: wacht niet langer en ga overstappen in Biezenmortel. Op die manier kun je profiteren van lage prijzen. Maar, let wel even op wanneer je dit doet. Loopt jouw contract bijna af? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Al eerder switchen van leverancier kan wel, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Een abonnement met flexibele tarieven? In dat geval kun je wisselen van maatschappij, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Vermoedelijk is je contract dan al tijden verlopen. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je 2 opties: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft niet bij te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij modelovereenkomsten. Meestal worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd aan het begin- en halverwege het jaar. Bij het variabele alternatief profiteer je dus ook als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En daarnaast krijg jij daarnaast ook een scherpe welkomstbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In het energielandschap is het principe: meerjarige contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Biezenmortel. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Desondanks, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang je jaarlijks een scherpe welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, normaal gesproken regelt jouw aanstaande energie-organisatie dat alles netjes wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en selecteer een beschikbare maatschappij. Denk aan Vattenfall, Powerpeers of Leon energie. Vervolgens selecteer je de ingangsdatum van het contract. Je toekomstige aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Geholpen door deze website vind je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld energie.vanons.org, dan zul je er vrij vlug achter komen dat dit vaak fors duurder is. Wat is de achterliggende reden? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen zijn altijd op zoek naar meer klanten. Met behulp van goedkope prijzen en goede welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Met dat prijsbeleid stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Biezenmortel vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Biezenmortel en stap over naar de beste aanbieder die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Biezenmortel

Het merendeel van de aanbieders ondersteunen onderhand groene stroom in Biezenmortel. Als het gaat om groene energie zijn er diverse keuzes te maken. De afkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet elk “groene stroom” label kent ook echt een groene bron. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt ten onrechte gelabeld als “groen”. Er helemaal zeker van zijn dat aanbieders een groene strategie voeren? Kies in dat geval zeker voor “Groene Energie uit Nederland”. Vervolgens kan jij echte groene energieleveranciers in Biezenmortel vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Maak jouw regio groener
In het leefgebied van de gemeente Haaren zijn er vele acties met doelstellingen voor duurzame energie. Zaken zoals windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 5074. Als inwoner van wijk Haaren, Helvoirt, Esch, Biezenmortel kan je steeds vaker heel gunstig deelnemen met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook ziet de gemeente graag dat we minder energie in huis te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Noord-Brabant helemaal energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Integreren van zonnepanelen
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Je huis gasvrij maken met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check ook onze Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk sites als pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, independer.nl en energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl. Bekijk info van Energiedirect prijzen.