Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Noordeloos

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Noordeloos? Met behulp van www.energiehunter.nl tref je supersnel alle bekende maatschappijen als bijv. Vattenfall en Eneco. Vul postcode + gezinssamenstelling in, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en bekijk welke energieleverancier in Noordeloos prijstechnisch het meest interessant is. Bovendien vergaar je via de energievergelijker belangrijke informatie over onderwerpen als bijvoorbeeld gastarieven en info over het gasvrij maken van jouw woning. Ook vind je hier praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Giessenlanden (www.giessenlanden.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,7769
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,2211
Gemiddeld verbruik: 1.162 m3 en 2.659 kwh
Populaire aanbiederEneco

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote organisaties gemakkelijk vergelijken
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Besparingen mogelijk tot wel € 235,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgenWat zijn de beste energieleveranciers in Noordeloos?

Er zijn erg veel energieleveranciers actief in de regio Noordeloos. Dat loopt van NLE tot aan Energiedirect, er is gewoon veel te kiezen. In mei 2024 tellen we ruim 45 leveranciers. Deze maatschappijen maken allemaal gebruik van de infrastructuur van Stedin. Het is onuitvoerbaar om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Hiervoor kun jij bij ons terecht. Weten welke gas en stroom leveranciers mogelijk zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Noordeloos is in mei 2024? Vul hieronderjouw eigen gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en stap direct moeiteloos over. Bekijk ook de 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Daarentegen, maatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. Bij voorvallen als een stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Oftewel: kijk verder dan de tarieven. Onderaan de streep zoekt elke Nederlander niet teveel betalen voor energie. En dat is meer dan logisch. Door middel van de energiehunter check je rap de goedkoopste energieleverancier van Noordeloos, altijd op basis van jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dat kun je zelf bepalen. Dankzij jouw input in onze vergelijker check jij verrassend eenvoudig een abonnement dat klopt met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Noordeloos

 • Vattenfall: Eenvoudig verbruik inzien
 • Essent: Scherpe overstapkorting
 • Eneco: Eigen account
 • Greenchoice: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Budget Energie: Duidelijke website
 • NLE: Inzicht in energiegebruik
 • Energiedirect.nl: Hoge overstapkorting
 • Engie: Ook flexibele prijzen
 • Oxxio: Met praktische energie-bespaartips
 • Pure energie: Transparante prijzen
 • Powerpeers: Ook flexibele prijzen
 • Delta: Aantrekkelijke korting

Wat kost energie in en rondom mijn buurt? (Prijzen mei 2024)

De aansluitingen van gas & stroom bedrijven en de kosten zijn anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er veel beheerders van het net op deze markt werken. Elke netbeheerder hanteert weer andere onkosten voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder in Noordeloos betreft Stedin. Daarbij neemt de Gasunie separate tarieven per regio voor het toevoeren van gas via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Giessenlanden valt onder gasregio 1, 3. Dit komt overeen met een vergoeding van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Stats & Facts Noordeloos

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,7769
 • Stroomtarief kwh: €0,2211
 • Gem. gasverbruik: 1.162 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.659 kWh
energie-vergelijken-noordeloos

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig overstappen van energie snel afhandelen.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Als eerste jouw basisgegevens. Bijvoorbeeld samenstelling huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Noordeloos gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.162 m3 en 2.659 kWh. Bezit je een gasloze woning. Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Heb je zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken werken door in de energiekosten.

 3. Selecteer soort energie en contractduur.

  Je hebt de keuze uit groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Heb jij niets met groen? Laat deze optie achterwege. Betreffende contracttermijn kan men gaan voor producten van 1 jaar tot 5 jaar en wisselende korte termijn modelcontracten. Door de bank genomen is het gunstiger om elk jaar opnieuw weer een 1-jarig contract af te sluiten.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Wat volgt is de totaallijst met alle populaire energiebedrijven. Bij elk abonnement zoek jij data zoals herkomst van stroom en gas, looptijd abonnement, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Noordeloos, en de eventuele korting. Selecteer de maatschappij die overeenkomst met jouw voorwaarden.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een geschikte kortingsactie gecheckt? Klik op ‘Bekijk’. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de aanvraag-pagina van de onderneming. Dit kan zijn www.delta.nl + www.allure-energie.nl. Jouw aanstaande aanbieder regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Noordeloos


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in mei 2024 kan ruim €375 rendement bieden. Echter, kan ik nog meer doen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op deze pagina tref je vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Praktisch advies 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Praktische tip 2: was op een lagere temperatuur.
 • Bespaaradvies 3: hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.
 • Praktische tip 4: het dak isoleren.
 • Bezuinigtip 5: check regelmatig de radiatoren

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? Onze experts adviseren: probeer elke 12 maanden; overstappen in Noordeloos. Dan realiseer je de hoogste besparing. Desondanks, dit is niet op elk moment mogelijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor einddatum contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Contract met vaste looptijd? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Overstappen zou eerder kunnen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je switchen, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen gedurende de contractperiode. Veelal worden deze prijs-updates gedaan op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst profiteer je dus ook als de energieprijzen dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij het direct duidelijk is wat de kosten gaan zijn. En vaak beloont de maatschappij jou met een scherpe welkomstbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiemarkt geldt in beginsel: een contract voor meerdere jaren zijn prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Noordeloos. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Evenwel, bij een jaarcontract krijg je ieder jaar een hoge welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, normaal gesproken verzorgt je betreffende gas en stroom organisatie dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle aanbieders en selecteer de goedkoopste energieleverancier. Bedrijven als Vattenfall, GreenChoice + Anode energie. Tevens selecteer je de startdatum van het abonnement. Jullie geselecteerde gas en stroom aanbieder zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Dankzij de Energiehunter vind je altijd de allerlaagste tarieven. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.oxxio.nl, dan valt al gauw op dat de energie hier fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Kinderspel: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Geholpen door goedkope tarieven en hoge welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. En zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Noordeloos vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Noordeloos en sluit een goed abonnement af die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Noordeloos

Een groot deel van de energie aanbieders verschaffen momenteel groene stroom in Noordeloos. Op dit front zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd varieert per leverancier. Niet elk groene stroom label is ook echt groen. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt illegitiem 100% duurzaam genoemd. De zekerheid hebben dat leveranciers echt helemaal groen zijn? Selecteer in dit geval zeker weten “Groen gas/elektra uit Nederland”. Jij kan dan erkende groene energieleveranciers in Noordeloos vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de omgeving van de gemeente Giessenlanden bestaan er verscheidene initiatievenrondom duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4221, 4225. In wijk Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen kan je vaak heel gunstig bijdragen aan gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook stimuleert de gemeente ons om het eigen energieverbruik gaan beperken. Rond 2050 moet Zuid-Holland net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Zonnepanelen op het dak
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Woning met zonneboiler
 • Het laten plaatsen van een pelletkachel
 • En niet te vergeten: minder energie verbruiken! Check de Vijf praktische bespaartips of speur op sites zoals pricewise.nl, easyswitch.nl, independer.nl, overstappen.nl of energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis. Doorzoek informatie over Oxxio overstappen.