Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Vuren

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Vuren? Via www.energiehunter.nl vergelijk je supersnel alle relevante energie aanbieders als Powerpeers & Energiedirect. Vul postcode + gezinssamenstelling in, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en ontdek welke energieleverancier in Vuren prijstechnisch het meest interessant is. Ook check je via de energievergelijker waardevolle informatie over thema’s als tarieven en concrete energiebespaartips. Voorts verschaffen wij jou nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Lingewaal (www.lingewaal.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,7546
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,2239
Gemiddeld verbruik: 1.495 m3 en 3.195 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle landelijke energiebedrijvenonder elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Besparingen mogelijk tot wel € 365,00.

Probleemloos overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • De nieuwe energieleverancier regelt de overstapNaar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Vuren?

We zien erg veel energieleveranciers actief in de regio Vuren. Dit loopt van NLE tot aanbieders zoals Essent, de keuze is enorm. Op dit moment heb je de keuze uit zo’n 55 leveranciers. Deze maatschappijen nuttigen stuk voor stuk het gas- en stroom netwerk van Liander. Het is niet te doen om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie moet je zeker de energiehunter testen. Weten welke organisaties tot de mogelijkheden behoren? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Vuren is die past bij jouw verbruik? Geef direct jouw eigen gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap direct moeiteloos over. Overtuigd? Lees de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je kunt altijd koken, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Evenwel, gas en stroom leveranciers verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens gas- en stroomstoring, dan is het gewenst dat dit snel opgelost wordt. Oftewel: vergelijk op meer dan alleen prijs. Uiteindelijk wil iedereen een goedkope energieleverancier. Dat is nooit anders geweest. Via onze tarievencheck ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Vuren, altijd op basis van jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Dat is geen probleem! Met behulp van keuzes in de tarievenvergelijker ontdekt men moeiteloos een energieproduct dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Vuren

 • Vattenfall: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Essent: Met praktische energie-bespaartips
 • Eneco: Eigen account
 • Greenchoice: Echte groene stroom
 • Budget Energie: Aantrekkelijke overstapkorting
 • NLE: Online grip op je kosten
 • Energiedirect.nl: Uitstekende klantenservice
 • Engie: Eigen account
 • Oxxio: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Pure energie: Groene energie uit Nederland
 • Powerpeers: Grip op verbruik en de kosten
 • Delta: Vaste energieprijzen

Wat betaal ik voor energie in onze straat? (Prijzen februari 2024)

De condities van organisaties en de onkosten variëren per postcodegebied. Dat zit’m in het feit dat er allerlei netbeheerders dienstverleningen bieden. Iedere gas en stroom beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor transport. De netbeheerder in Vuren heet Liander. Vervolgens rekent de Gasunie aparte tarieven per regio voor het transporteren van het gas door het landelijke transportnet. Gemeente Lingewaal valt onder gasregio 1. Dit mondt uit in een bijbetaling van €0,00518 per M3.

Feiten over Vuren

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Lingewaal
 • Netnummer: 0316
 • Bewoners: 11112
 • Postcodegebied: 4214
 • Populaire wijk: Asperen

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7546
 • Stroomtarief kwh: €0,2239
 • Gem. gasverbruik: 1.495 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.195 kWh
energie-vergelijken-vuren

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Start met je huis en woningdetails. Dat betreft grootte van het gezin, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Voer energieverbruik in

  Geef je gas en stroomverbruik op. In Vuren is het gemiddelde verbruik ong. 1.495 m3 en 3.195 kWh. Bezit je een gasloze woning. Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Zonnepanelen op je dak? Voer het aantal kilowattuur in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze details zie je weer terug in het energietarief.

 3. Selecteer herkomst energie en de contractlooptijd.

  Denk dan onder andere aan groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Heb jij niets met groen? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Inzake prijsafspraken kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jarig tot 5 jarig of flexibele model-abonnementen. In algemene zin loont het om jaarlijks een nieuw contract af te sluiten.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Je gaat nu door naar de resultaatpagina met alle grote energie aanbieders. Van alle contracten check je gegevens aangaande herkomst energie, contractsduur, de kostprijs van gas en elektra in Vuren, en nieuwe klanten korting. Selecteer de leverancier die in lijn is met de opgegeven wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een mooie prijsaanbieding beschikbaar? Druk op de groene button. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de afsluitpagina van de energiemaatschappij. Onder andere www.energiedirect.nl en www.energieflex.nl. De gekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op. Zo ben je zeker van gas en stroom in Vuren


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in februari 2024 kan ruim €350 voordeel geven. Evenwel, is er nog meer mogelijk voor lagere maandlasten? Hierna vind jij 5 concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigadvies 1: draai geen halve wasjes
 • Bezuinigadvies 2: overweeg een “slim” strijkijzer die zichzelf uitzet
 • Bezuinigadvies 3: was met waterbesparing
 • Praktisch advies 4: neem een laptop i.p.v. een vaste computer
 • Bespaartip 5: een waterbesparende douchekop gebruiken.

FAQ gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Mensen vragen regelmatig: wat is een geschikt moment om over te stappen? Wij van Energiehunter.nl zijn erover eens: maak een sport van het overstappen in Vuren. Daarna realiseer je de hoogste besparing. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met vaste looptijd? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen switchen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Niet eerder overgestapt? In dat geval heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een meerjarige contract of kiezen voor variabele tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dat creëert financiële transparantie, en je wordt niet extra belast wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel tijdens halfjaarlijkse indexaties. Normaliter wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in januari en in juli. Bij variabele prijzen kan dus uit op het moment dat elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Op het eerste gezicht leuk: dit meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je gaat betalen. En als je geluk hebt ontvang je ook wel een nieuwe klanten bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. Voor energiecontracten werkt het zo: een contract voor meerdere jaren zijn prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Vuren. Bij een contract met een langere looptijd zijn de tarieven wel iets lager. Daarentegen, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij jaarlijks deze dergelijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, gewoonlijk verwerkt jouw toekomstige maatschappij de opzegging van de actuele contracten door de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle tarieven en kies de goedkoopste of meest populaire energieaanbieder. Onder andere Engie, Delta of natuurlijk UnitedConsumers. Tevens bespreek je de startdatum van het abonnement. Jouw betreffende gas en stroom organisatie zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Middels deze website bekijk je altijd de meest interessante aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.nle.nl, dan valt als eerste op dat je daar veel duurder uit bent. Wat is daarvan de reden? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Door gebruik te maken van lagere onkosten en flinke welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Vuren vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Vuren en achterhaal de voordeligste leverancier voor je huishouden

Duurzame energie in Vuren

Het gros van de energiemaatschappijen leveren ondertussen groene stroom in Vuren. Als het gaat om groene energie is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom wisselt behoorlijk. Niet alle “groene stroom” heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte gelabeld als “groen”. Er vanuit kunnen gaan dat energiemaatschappijen echt helemaal groen zijn? Ga dan voor uiteraard voor “Groen gas/elektra uit Nederland”. Jij kan dan alle groene energieleveranciers in Vuren vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Voor inwoners van de gemeente Lingewaal zien we vele initiatievenbinnen het domein duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 4214. In de buurt van wijk Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen kan je soms vrij voordelig participeren in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen afzienbare tijd moet Gelderland volledig energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Dak met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • Maar misschien wel het belangrijkste: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Ga verder naar de 5 nuttige energiebespaartips of bezoek pricewise.nl, overstappen.nl, gaslicht.com, independer.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl. Lees verder alles over Pure Energie afsluiten in februari 2024.