Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Buurmalsen

Op je gemak energie vergelijken in Buurmalsen? Door gebruik te maken van Energiehunter.nl doorzoek je gemakkelijk alle erkende bedrijven als bijv. Delta en Engie. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Buurmalsen de laagste prijs biedt. Ook vind je op deze pagina belangrijke informatie over thema’s als het ideale overstapmoment en alternatieven voor de CV-ketel. Bovendien geven we 5 tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Buren (www.buren.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,7544
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,2237
Gemiddeld verbruik: 1.465 m3 en 3.132 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle aanbieders gemakkelijk vergelijken
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 425,00.

Zonder problemen overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Gratis overstappen zonder zorgenWat zijn de beste energieleveranciers in Buurmalsen?

Er zijn erg veel energieleveranciers voorhanden in Buurmalsen. Dat gaat van Delta tot Eneco, er zijn opties bij de vleet. Hedendaags tellen we ruim 60 organisaties. Deze leveranciers maken allemaal gebruik van de infrastructuur van Liander. Het is onmogelijk om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor dat geval is de energiehunter toe te passen. Weten welke gas en stroom leveranciers mogelijk zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Buurmalsen is voor jouw situatie? Vul gemakkelijk de eigen gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en stap direct moeiteloos over. Ga door naar de 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en de verwarming werkt wanneer nodig. Echter, gas en stroom aanbieders hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Is er een stroomstoring, dan is het wenselijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Oftewel: kijk niet alléén naar prijs. Ten slotte zoekt elke Nederlander een betaalbaar energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Via de energievergelijker tref je direct de goedkoopste energieleverancier van Buurmalsen, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dat kun je zelf bepalen. Aan de hand van filteren in de vergelijkingstool achterhaalt men eenvoudig een energieovereenkomst dat matcht met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Buurmalsen

 • Vattenfall: Powerdeal
 • Essent: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Eneco: Vaste energieprijzen
 • Greenchoice: Goede korting
 • Budget Energie: Eigen account
 • NLE: Met spoed energie aanvragen
 • Energiedirect.nl: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Engie: Verschillende termijnen
 • Oxxio: Met opties voor salderen
 • Pure energie: Altijd bereikbaar
 • Powerpeers: Altijd bereikbaar
 • Delta: Echte groene stroom uit Zeeland

Wat betaal ik voor energie in onze straat? (Prijzen februari 2024)

De voorwaarden van energie-organisaties en de kosten kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er verschillende beheerders werkzaam zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas rekent zijn eigen tarieven voor transport. De tegenwoordige netbeheerder in Buurmalsen betreft Liander. Bovendien verwerkt de Gasunie separate tarieven per regio voor het transport van gas via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Buren hoort bij gasregio 1. Dit houdt in een bijdrage van €0,00518 per M3.

Feiten en cijfers Buurmalsen

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Buren
 • Regionummer: 0345
 • Aantal bewoners: 26202
 • Hoofdpostcode: 4197
 • Wijk: Buren

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7544
 • Stroomtarief kwh: €0,2237
 • Gem. gasverbruik: 1.465 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.132 kWh
energie-vergelijken-buurmalsen

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Online overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Stap 1 is het invoeren van je contactgegevens. Dat betreft grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In en rondom Buurmalsen ligt dit gemiddeld op 1.465 m3 en nog eens 3.132 kWh. Gebruik jij geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze factoren werken door in jouw energierekening.

 3. Kies soort energie en de contractlooptijd.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Hoef jij geen groene stroom? Laat deze optie achterwege. Wat betreft looptijd kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist flexibele model-abonnementen. Normaliter is het gunstiger om eens per jaar over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  In de volgende stap vind je een opsomming met alle grote aanbieders + contracten. Van elk abonnement zie je info aangaande herkomst van stroom en gas, looptijd abonnement, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Buurmalsen, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de organisatie die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een passende kortingsactie gespot? Klik op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de relevante pagina op de website van de onderneming. Zoals www.eneco.nl of natuurlijk www.leonzeewolde.nl. Jouw toekomstige aanbieder zet alles netjes voor jou om. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Buurmalsen


5 tips om minder energie te gebruiken

Overstappen van energieleverancier in februari 2024 kan tot wel €260 besparen. Maar, zijn er meerdere mogelijkheden om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via de energiehunter profiteer je van 5 handige adviezen die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Praktische tip 1: gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas
 • Tip 2: laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.
 • Bezuinigtip 3: de vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.
 • Advies 4: zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.
 • Praktische tip 5: profiteer van gratis daglicht

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer mag je overstappen van energie? Wij van Energiehunter.nl vinden: regel jaarlijks het overstappen in Buurmalsen. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Belangrijk, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Einde contract in zicht? 6 weken voor afloop contracttermijn is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Contract met vaste looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract met onbepaalde looptijd? Je mag op ieder moment, wisselen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Vaste energieprijzen of een flexibel modelcontract?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bij te betalen bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens halfjaarlijkse indexaties. In algemene zin worden deze prijs-updates gedaan aan het begin- en halverwege het jaar. Bij variabele prijzen is dus ook erg interessant wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij je heel exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En eventueel ontvang je ook wel een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiewereld geldt in de basis: een contract voor meerdere jaren kunnen qua prijs niet concurreren met verscheidene kortlopende energiecontracten voor Buurmalsen. Bij een contract met een langere looptijd zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Toch, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang jij jaarlijks een aantrekkelijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, doorgaans regelt de gekozen gas en stroom aanbieder het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en kies de goedkoopste of meest populaire partij. Bedrijven als Oxxio, Delta + E-on. Hierna bepaal je de ingangsdatum van het contract. Jullie geselecteerde gas en stroom maatschappij zal precies op die dag starten met leveren. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan wanneer ik het direct afsluit?

Geholpen door www.energiehunter.nl bekijk je altijd de scherpste aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.leonzeewolde.nl, dan zul je er vrij vlug achter komen dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Kinderspel: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Dankzij voordelige tarieven en grote welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Door het resultaat daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Buurmalsen vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Buurmalsen en zoek het juiste contract voor jouw verbruik

Duurzame energie in Buurmalsen

Een aanzienlijk deel van de organisaties verschaffen inmiddels groene stroom in Buurmalsen. Rondom dit thema is hier veel variatie in mogelijk. De manier van produceren van groene stroom wisselt behoorlijk. Niet ieder groene stroom contract is daadwerkelijk groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem aangemerkt als duurzaam. De zekerheid hebben dat maatschappijen een groen beleid hanteren? Selecteer in dit geval de optie “Groene Energie uit Nederland”. In de volgende stap kan jij authentieke groene energieleveranciers in Buurmalsen vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de omgeving van de gemeente Buren onderscheiden we diverse activiteiten met een focus op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 4197. In de buurt van wijk Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij kan je vaak met financiële bonussen participeren in collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook stimuleert de gemeente ons om zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Gelderland energieneutraal zijn (los van gas). Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Dak met zonnepanelen
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • Je huis gasvrij maken met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Lees de 5 handige bespaartips of bekijk sites als pricewise.nl, easyswitch.nl, gaslicht.com, overstappen.nl en energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis, consumind.nl. Bezoek ook Engie afsluiten in februari 2024.