Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Engie energie vergelijken

Engie wil zoveel mogelijk terug naar de natuur, en daardoor zo min mogelijk CO-2 uitstoten. In Nederland zet Engie dan ook vol in op 100% groene energie. Deze wordt bijvoorbeeld opgewekt uit zon, wind, water of biomassa. Deze maatschappij is dan ook niet voor niets positief over energie. Dankzij de handige ENGIE-wijzer ontdek je binnen 2 minuten hoe je kunt besparen.

Positief over energie
Handige ENGIE-Wijzer
Verstand van duurzame energie
Engie energie
NaamEngie
Opgericht2001
E-mailinfo@engie.nl
Tel. nummer088-4446666
StraatPostbus 10087
Postcode + Plaats8000GB Zwolle

Energiecontract van Engie afsluiten

Engie heeft een groot aanbod energie pakketten. Variabele energieprijzen, de prijzen meerdere jaren vastzetten, of duurzaam opgewekte stroom? Je bepaalt het helemaal zelf. Geholpen door de vergelijkingstool beslis jij zelf over de kenmerken van het Engie energiecontract. Hoe werkt het vergelijken? Volg ons stappenplan:

Gas en stroom afsluiten van Engie
 1. Postcode + huisnummer invullen
 2. Selecteer grootte van het huishouden
 3. Maak een schatting van jouw energieverbruik
 4. Gebruik de filters en stel jouw contract samen
 5. Klik op het goedkoopste Engie contract en regel de overstap online
Top vijf gas en stroom pakketten van Engie
 • Modelcontract Groene stroom en gas
 • Groene stroom en gas 3 jr vast
 • NL Groene stroom en gas 1 jr vast
 • Groene stroom vast 3 jaar
 • Gas 1 jaar vast

Engie prijzen van gas en stroom mei 2024

Wat betaal ik voor gas en stroom van Engie? Dat hangt af van verschillende variabelen. Uiteraard het energieverbruik, soort contract, en het type gas en stroom. Ook verschillen de tarieven van stroom en gas per regio. Dit wordt veroorzaakt door de hoogte van de gastoeslag plus netbeheerderskosten. Verderop zie je meerdere gemeenten waar deze aanbieder beschikbaar is. Vind je het te prijzig? Probeer eens een van de alternatieven.

Hoe duurzaam is ENGIE?

Als klant van ENGIE ontvangt u 100% groene, herleidbare energie. Afkomstig van de Noordzee of één van onze 100 Nederlandse bronnen. Bijvoorbeeld van windpark Riedpolder, maar ook van een andere ENGIE klant of een bedrijf bij u in de omgeving. U kunt zelf kiezen waar uw energie vandaan komt. Jaarlijks komen daar nieuwe bronnen bij, zoals Flevokust, een zonnepark met meer dan 90.000 zonnepanelen.

Algemene informatie

Maar ook buiten Nederland bouwt ENGIE aan een duurzame wereld. Dat doen we wereldwijd, in 70 landen. Met het totale vermogen aan opgewekte energie uit zon, wind, water en biomassa voorzien wij al 30 miljoen huishoudens (100 miljoen mensen) met een gemiddeld verbruik een jaar lang van stroom. Daarom staat ENGIE als enige energiemaatschappij in Nederland al jaren op de internationale A-lijst met pioniers op het gebied van klimaatverbetering.

Gemeenten waar Engie werkzaam is
Alternatieven voor Engie
Voordelen van energieleverancier
 • Tot €140 cashback korting
 • Goede klantenservice
 • Altijd verbruik inzien
 • Groene energie
 • Vaste lage prijzen

Engie opzeggen

Wil je jouw Engie energiecontract opzeggen? Dit kan je doen per telefoon (088-4446666) of schriftelijk. Let op: controleer altijd of het contract al afgelopen is. Indien de overeenkomst nog niet ten einde is kan het zijn dat je een boete moet betalen. Stap je over van energiemaatschappij? In dat scenario verzorgt de aanstaande aanbieder het stopzetten van de oude overeenkomst.

Contactgegevens klantenservice
Wil je iets weten? De klantenservice van Engie kan je bereiken middels mail, post, telefonisch en online. Hier kan jij aankloppen voor onduidelijkheden over de dubbele meter en duurzame verwarmingsbronnen.

Adresgegevens
Postbus 10087
8000GB Zwolle

Via de telefoon
088-4446666
Op werkdagen van 9:00 tot 19:00

Online
www.engie.nl
info@engie.nl
Facebook
Twitter

Engie vergelijken

energiemaatschappij-vergelijken

Energiecontract afsluiten?

Check de beste Engie aanbiedingen en profiteer van korting