Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Deurne

Zonder problemen energie vergelijken in Deurne? Middels onze vergelijker check je probleemloos alle interessante energie aanbieders als NLE en Oxxio. Vul postcode + gezinssamenstelling in, voer het verbruik in, en bekijk welke energieleverancier in Deurne voor jou de beste prijs heeft. Daarnaast check je op onze website handige info over zaken zoals gastarieven en handige bespaartips. Daarbij geven wij tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Deurne (www.deurne.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2022€0,772
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2022€0,213
Gemiddeld verbruik: 1.438 m3 en 3.262 kwh
Populaire aanbiederEssent

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle grote maatschappijenonder elkaar
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Eenvoudig besparen tot wel € 250,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektraWelke energieleveranciers zijn er in Deurne?

Er zijn best veel energieleveranciers in Deurne. Dat loopt uiteen van Powerpeers tot Vattenfall, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Op dit ogenblik tellen we ruim 60 organisaties. Deze energieleveranciers werken allemaal op basis van het net van Enexis. Het is niet mogelijk om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor die situatie moet je zeker de energiehunter testen. Achterhalen welke gas en stroom maatschappijen tot de mogelijkheden behoren? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Deurne is in mei 2022? Voer hieronderde gevraagde gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel het overstappen direct. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom is stroom en gas is gas. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en je kunt lekker warm douchen. Desalniettemin, gas & stroom organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens gas- en stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Wat dus belangrijk is: kijk ook naar service. Onderaan de streep wil iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dat snappen wij best! Dankzij onze handige vergelijker vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Deurne, die aansluit op jouw wensen. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat is mogelijk. Door middel van filteren in de vergelijkingstool zoek je simpel en snel een energiecontract dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Deurne

 • Vattenfall: Handige website
 • Essent: Duidelijke website
 • Eneco: Met praktische energie-bespaartips
 • Greenchoice: Ook flexibele prijzen
 • Budget Energie: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • NLE: Online inzicht in verbruik
 • Energiedirect.nl: Goede korting
 • Engie: Goede cashback
 • Oxxio: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Pure energie: Hoge welkomstkorting
 • Powerpeers: Overzichtelijke contracten
 • Delta: Altijd bereikbaar

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen mei 2022)

De beschikbare producten energiemaatschappijen en de kosten zijn anders per regio. Dit komt doordat er verscheidene beheerders verbonden zijn. Iedere afzonderlijke beheerder gebruikt weer aparte prijzen voor logistiek. De tegenwoordige netbeheerder in Deurne betreft Enexis. Vervolgens neemt de Gasunie aparte tarieven per regio als vergoeding voor het gastransport door het landelijke transportnet. Gemeente Deurne valt onder gasregio 5, 9. Dat resulteert in een aanvulling van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Facts and figures Deurne

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Deurne
 • (Net) nummer: 0493
 • Inwoners: 31878
 • Postcode: 5751
 • Lokale wijk: Deurne

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,772
 • Stroomtarief kwh: €0,213
 • Gem. gasverbruik: 1.438 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.262 kWh
energie-vergelijken-deurne

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Begin met je woning en gezinssituatie. Dit zijn samenstelling huishouden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Deurne ligt dat gemiddeld op circa 1.438 m3 en 3.262 kWh. Woon jij volledig gasloos? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Deze aspecten bepalen de energiekosten.

 3. Specificeer type energie en de contractlooptijd.

  Je hebt de keuze uit groene (NL of EU) stroom en grijze stroom. Geen voorkeur? Kies dan ‘geen voorkeur’. Rondom prijsafspraken heb je de keuze uit o.a. 1 t/m 5 jaar of wisselende korte termijn modelcontracten. Meestal kan het uit om eens in de 12 maanden weer een 1-jarig contract te nemen.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Je gaat nu door naar een overzicht met alle beschikbare aanbieders van energie. Van alle pakketten vind jij data als herkomst van stroom en gas, duur van het contract, de prijzen van gas en elektra in Deurne, en de eventuele korting. Kies de maatschappij die past bij jouw wensenpakket.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een interessante aanbieder tegengekomen? Klik op ‘Bekijk’. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de website van de leverancier. Denk aan www.essent.nl of www.anode.nl. De gekozen energieonderneming neemt het administratieve deel voor zich. Altijd zekerheid van gas en stroom in Deurne


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Overstappen van energieleverancier in mei 2022 kan ruim €370 winst geven. Daartegenover, zijn er meerdere mogelijkheden voor een lagere energierekening? Op deze pagina vind je vijf energiebespaartips die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Tip 1: korter douchen
 • Bespaaradvies 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.
 • Tip 3: het deksel op de pan houden tijdens het koken.
 • Praktische tip 4: elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.
 • Bespaartip 5: zet je koelkast minimaal 10cm voor de wand

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van leverancier?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze energiespecialisten zeggen: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Deurne. Zo kun je profiteren van lage prijzen. Let op, kies een geschikt moment. Loopt jouw contract bijna af? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het al mogelijk te switchen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Contract met onbepaalde looptijd? In dat scenario kan iedereen wisselen van maatschappij, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Vermoedelijk is je contract dan al tijden verlopen. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energietarieven nemen of een flexibel modelcontract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder heb je 2 opties: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je wordt niet extra belast mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen binnen de looptijd van het contract. Normaal kom je deze tariefupdate tegen in de eerste en zevende maand. Bij variabele prijzen profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in mei 2022 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En eventueel wordt je wel beloond met een scherpe welkomstbonus (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energiewereld is het principe: contracten met een lange looptijd zijn eigenlijk altijd prijziger dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Deurne. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Desalniettemin, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang je elke 12 maanden deze hoge welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, gewoonlijk verzorgt je toekomstige gas en stroom leverancier de opzegging van het contract via de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle aanbieders en neem de beste partij. Zoals Vattenfall, GreenChoice en Innova energie. Daarna selecteer je de ingangsdatum (start levering). Jullie betreffende energie-organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Via www.energiehunter.nl vind je altijd de scherpste aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.qwint.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Wat is daarvan de reden? Heel eenvoudig: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Geholpen door voordelige prijzen en grote welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Op basis daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Deurne vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Deurne en sluit een goed abonnement af die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Deurne

Tal van energiemaatschappijen faciliteren onderhand groene stroom in Deurne. Op dit front is hier veel variatie in mogelijk. De manier waarop groene stroom tot stand komt wisselt behoorlijk. Niet ieder groene stroom contract heeft ook echt een groene oorsprong. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt foutief gelabeld als “groen”. De zekerheid hebben dat aanbieders eerlijk en duurzaam zijn? Kies in dat geval uiteraard voor “Groen uit NL”. Dan kan je alle groene energieleveranciers in Deurne vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Maak jouw regio groener
In het leefgebied van de gemeente Deurne zien we allerlei stappen waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Denk dan aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 5750, 5751, 5752, 5753, 5754, 5756, 5757. Wanneer je woont in wijk Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen kan je wellicht vrij voordelig deelnemen met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook wil de gemeente dat wij ons eigen huis te verduurzamen. Rond 2050 moet Noord-Brabant eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Zonnepanelen installeren
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler in de woning
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • En de gouden stelregel: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check de Praktische energiebespaartips en bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, gaslicht.com, overstappen.nl en energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk details over Oxxio pakketten.


Alle plaatsen in deze gemeente