Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Buren

Snel online energie vergelijken in Buren? Geholpen door onze website achterhaal je snel en simpel alle verkrijgbare maatschappijen als bijvoorbeeld Vattenfall & Energiedirect. Vul de postcode en het huisnummer in, begroot het stroom- en gasverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Buren de laagste prijs hanteert. Bovendien check je op deze pagina waardevolle info over thema’s als o.a. energiebelastingen en tips om te besparen op energie. Bovendien geven wij praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Buren (www.buren.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2021€0,759
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2021€0,253
Gemiddeld verbruik: 1.421 m3 en 3.195 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle grote energiebedrijveneenvoudig vergelijken
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Besparing loopt op tot € 325,00.

Zonder problemen overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gasWelke energieleverancier kiezen in Buren?

We zien nogal wat energieleveranciers in Buren. Van Budget Energie tot aan Engie, er is gewoon veel te kiezen. Momenteel kun je kiezen uit circa 50 providers. Zij nuttigen stuk voor stuk het stroom- en gas netwerk van Liander. Het is niet mogelijk om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor dat geval bieden wij de oplossing. Uitzoeken welke gas & stroom maatschappijen in deze regio actief zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Buren is op dit moment? Voer hierna je persoonlijke gegevens in, vergelijk alle deals en aanbiedingen, en stap direct moeiteloos over. Bekijk ook de 5 nuttige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, je kunt altijd koken, en je hebt aan aangenaam warm huis. Toch, gas & stroom organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er sprake van gas- en stroomstoring, dan ga je er vanuit dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Oftewel: kijk ook naar service. Als het puntje bij paaltje komt zoekt elke Nederlander een energieleverancier die niet te duur is! Dat is nooit anders geweest. Middels de energievergelijker bekijk je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Buren, die aansluit op jouw wensen. Heb jij bepaalde wensen? Dat is geen probleem! Door middel van keuzes in de vergelijkingstool detecteert men moeiteloos een energiecontract dat naadloos aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Buren

 • Vattenfall: Online meterstanden doorgeven
 • Essent: Scherpe welkomstbonus
 • Eneco: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Greenchoice: Goede overstapkorting
 • Budget Energie: Aantrekkelijke welkomstbonus
 • NLE: Exclusieve kortingen
 • Energiedirect.nl: Hoge welkomstkorting
 • Engie: Ook flexibele prijzen
 • Oxxio: Hoge overstapbonus
 • Pure energie: Eenvoudig verbruik inzien
 • Powerpeers: Overzichtelijke contracten
 • Delta: Met praktische energie-bespaartips

Hoe hoog bedragen de energiekosten in mijn regio? (Prijzen augustus 2021)

De voorwaarden van energieleveranciers en de tarieven zijn weer anders per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er nogal wat beheerders dienstverleningen bieden. Elke beheerder gebruikt weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en elektra. De netbeheerder in Buren betreft Liander. Bovendien rekent de Gasunie aparte tarieven per regio voor het toevoeren van gas via haar leidingnet. Gemeente Buren behoort tot gasregio 1. Dit komt overeen met een toeslag van €0,00518 per M3.

Informatie over Buren

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Buren
 • Regionummer: 0344
 • Inwoners: 26202
 • Postcodegebied: 4117
 • Veel gezochte wijk: Buren

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,759
 • Stroomtarief kwh: €0,253
 • Gem. gasverbruik: 1.421 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.195 kWh
energie-vergelijken-buren

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eenvoudig overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Als eerste de basisinformatie. Onder andere gezinssamenstelling, en je adresgegevens.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer het geschatte verbruik in. In Buren is dit gemiddeld zo’n 1.421 m3 en 3.195 kWh. Woon jij volledig gasloos? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er jaarlijks wordt opgewekt. De data die je invult werken door in jouw energierekening.

 3. Kies type energie en de contractlooptijd.

  Je hebt de keuze uit groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot prijs zekerheden kan men gaan voor producten van 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of modelcontracten. Door de bank genomen loont het om jaarlijks een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Wat volgt is een tabel met alle populaire energiebedrijven. Van ieder abonnement zie je data met betrekking tot herkomst energie, soort contract, de kostprijs van gas en elektra in Buren, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de aanbieder die klopt met jouw eisen.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een interessante aanbieding tussen de resultaten? Druk op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de webpagina van het bedrijf. Bijvoorbeeld www.engie.nl of natuurlijk www.vrijopnaam.nl. Jouw toekomstige energie-aanbieder neemt het papierwerk uit handen. Nooit zonder stroom en gas in Buren


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in augustus 2021 kan in sommige gevallen wel €290 korting realiseren. Toch, kan ik nog meer doen voor een lagere energierekening? Op deze pagina tref je 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Advies 1: kouder douchen
 • Bezuinigadvies 2: ontdooi regelmatig de vriezer
 • Bezuinigtip 3: zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.
 • Bezuinigadvies 4: een hr-ketel gebruiken.
 • Tip 5: repareer je kraan als deze lekt.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Een vaak gestelde vraag is: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze specialisten zijn erover eens: regel jaarlijks het overstappen in Buren. In dat geval bespaar je het meeste geld. Echter, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Zit je nog vast aan een contract? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Onbepaalde tijd energiecontract? Je mag te allen tijde wisselen van leverancier, en je betaalt geen boete. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Vermoedelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Vaste energieprijzen of een flexibel modelcontract?

Zodra je een nieuw contract neemt zijn er 2 smaken: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij de modelovereenkomst. Doorgaans worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd begin januari en rond juli. Bij de variabele variant profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: het meerjarig energiecontract in augustus 2021 waarbij je heel nauwkeurig weet hoeveel je gaat betalen. En als je geluk hebt krijg jij daarnaast ook een hoge overstapkorting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In de energiemarkt is de stelregel: langlopende contracten zijn op lange termijn duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Buren. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Toch, bij 1 jarige contracten ontvang jij ieder jaar deze aantrekkelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, standaard faciliteert je betreffende organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst met de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle tarieven en selecteer de beste energieleverancier. Bijv. Engie, GreenChoice + Anode energie. Hierna bespreek je het moment waarop het contract ingaat. Jouw aankomende energie-organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan bij de aanbieder zelf?

Via onze website vind je altijd de laagste prijzen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.pure-energie.nl, dan ontdek je dat de energie hier fors duurder is. Hoe bestaat dat? Dat gebeurd overal: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Dankzij goedkope tarieven en goede welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Buren vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Buren en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Buren

Tal van maatschappijen bieden inmiddels groene stroom in Buren. Als het gaat om groene energie is onderling veel verschil te vinden. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt verschilt nogal. Niet alle groene energie heeft ook echt een groene oorsprong. Het gros van duurzame elektriciteit uit Europa wordt ongeoorloofd gelabeld als “groen”. Er vanuit kunnen gaan dat maatschappijen echt helemaal groen zijn? Selecteer in dit geval de selectie “Groene energie uit NL”. In de volgende stap kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Buren vergelijken, tegen de laagste prijs.

Draag bij aan een duurzame regio
In de streek van de gemeente Buren zien we nogal wat activiteiten rondom duurzame energie. Denk dan aan windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4116, 4117. In en rondom wijk Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij kan je steeds vaker tegen een aantrekkelijke prijs meewerken met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook wil de gemeente dat wij minder energie in huis te gebruiken. In 2050 moet Gelderland net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • Een biomassaketel laten installeren
 • En zeker onmisbaar: realiseer een besparing op energiegebruik. Bekijk info over tips om minder gas en stroom te gebruiken of bekijk pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, overstappen.nl of energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk info van Essent tarieven.


Alle plaatsen in deze gemeente