Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Neder-Betuwe

Direct energie vergelijken in Neder-Betuwe? Door gebruik te maken van www.energiehunter.nl vergelijk je gemakkelijk alle erkende aanbieders. Voorbeelden zijn Vattenfall en Vandebron. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en check welke energieleverancier in Neder-Betuwe de beste deal heeft! Ook lees je via onze vergelijker waardevolle informatie over onderwerpen als bijv. stroomtarieven en handige bespaartips. Daarbij komen we met tips voor een lagere nota.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Neder-Betuwe (www.nederbetuwe.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2021€0,780
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2021€0,223
Gemiddeld verbruik: 1.465 m3 en 2.918 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote energiebedrijvenonder elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 350,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancierWat zijn populaire energieleveranciers in Neder-Betuwe?

We zien flink wat energieleveranciers beschikbaar in Neder-Betuwe. Dat gaat van Budget Energie tot een speler als Eneco, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Op dit moment kan je kiezen uit om en nabij 45 bedrijven. Deze maatschappijen gebruiken allen de leidingen van Liander. Het is onuitvoerbaar om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Hiervoor biedt onze tool de oplossing. Benieuwd welke gas en stroom leveranciers er allemaal zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Neder-Betuwe is die past bij jouw verbruik? Voer vlug de privé gegevens in, check het goedkoopste contract, en regel jouw overstap eenvoudig online. Ga door naar de 5 hulpvolle bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Daarentegen, energie-aanbieders handelen allemaal op hun eigen manier. In een situatie als een stroomstoring, dan is het wenselijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Wat dus belangrijk is: kijk verder dan de tarieven. Onderaan de streep wil iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dit geldt uiteraard altijd. Middels de energievergelijker tref je direct de goedkoopste energieleverancier van Neder-Betuwe, die aansluit op jouw wensen. Specifieke wensen? Dat is geen probleem! Met behulp van de keuzevakjes in de tarievenvergelijker vind jij eenvoudig een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Neder-Betuwe

 • Vattenfall: Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Essent: Aantrekkelijke overstapkorting
 • Eneco: Goede cashback
 • Greenchoice: Echte groene stroom
 • Budget Energie: Overzichtelijke contracten
 • NLE: Uitstekende klantenservice
 • Energiedirect.nl: Regelneef app
 • Engie: Aantrekkelijke korting
 • Oxxio: Exclusieve kortingen
 • Pure energie: Hoge korting
 • Powerpeers: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Delta: Stroom van windmolens op de Oesterdam

Hoe duur is energie in mijn woonwijk? (Prijzen augustus 2021)

De aansluitingen van gas en stroom maatschappijen en de kosten zijn in elke plaats weer anders. Dat wordt veroorzaakt doordat er nogal wat beheerders service verlenen. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert eigen prijsstrategieën voor logistiek. De actuele netbeheerder in Neder-Betuwe is Liander. Bovendien gebruikt de Gasunie aparte tarieven per regio voor het “vervoer” van gas door zijn leidingen. Gemeente Neder-Betuwe maakt deel uit van de gasregio 1. Dit mondt uit in een bijbetaling van €0,00518 per M3.

Feiten en cijfers Neder-Betuwe

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Neder-Betuwe
 • (Regio) nummer: 0488
 • Aantal bewoners: 23049
 • Postcodegebied: 4043
 • Lokale wijk: Kesteren

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,780
 • Stroomtarief kwh: €0,223
 • Gem. gasverbruik: 1.465 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.918 kWh
energie-vergelijken-neder-betuwe

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zonder moeite overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Start met je contactgegevens. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer het geschatte verbruik in. In de buurt van Neder-Betuwe is dit gemiddeld zo’n 1.465 m3 & 2.918 kWh. Verbruik je geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Zonnepanelen op je dak? Voer het aantal kilowattuur in dat je panelen opleveren. Deze aspecten zie je weer terug in het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer soort energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Daarbij kun je denken aan groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat dit dan open. Aangaande contracten kan men gaan voor producten van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Veelal kan het uit om ieder jaar een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Wat volgt is de resultaatpagina met alle populaire aanbieders van energie. Bij elk abonnement tref je voorwaarden aangaande soort stroom/gas, looptijd contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Neder-Betuwe, en de welkomstkorting. Selecteer de aanbieder die past bij jouw zoekopdracht.

 5. Regel online je overstap

  Een interessante aanbieding gecheckt? Klik op ‘Bekijk’. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van het energiebedrijf. Dit kan zijn www.energiedirect.nl en ook www.eon.nl. De nieuwe energieonderneming zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd zekerheid van gas en stroom in Neder-Betuwe


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in augustus 2021 kan soms wel €290 besparen. Desalniettemin, kan ik nog meer doen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via onze hunters bekijk je 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: draai geen halve wasjes
 • Advies 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Praktische tip 3: het deksel op de pan houden tijdens het koken.
 • Praktisch advies 4: zet apparaten nooit op stand-by stand
 • Bespaartip 5: repareer je kraan als deze lekt.

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is een geschikt moment om over te stappen? De energiehunters zijn erover eens: probeer elke 12 maanden; overstappen in Neder-Betuwe. Daarna betaal je het minst voor je energie. Maar, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan moet je wellicht nog even wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Onbepaalde tijd energiecontract? Je mag te allen tijde wisselen, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder van leverancier gewisseld? Vermoedelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit heb je 2 opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je wordt niet extra belast wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens halfjaarlijkse indexaties. Dikwijls kom je deze tariefupdate tegen in de eerste en zevende maand. Bij de variabele variant is dus met name interessant als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: dit meerjarig energiecontract in augustus 2021 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En soms krijg jij daarnaast ook een aantrekkelijke bonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energie industrie is de stelregel: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Neder-Betuwe. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Maar, bij een abonnement van 1 jaar krijg je ieder jaar een aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, in de regel regelt jouw toekomstige leverancier de opzegging van de actuele contracten door de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en neem de beste energieaanbieder. Zoals Oxxio, NLE en Energie VanOns. Ook kies je de datum waarop het contract van start gaat. Jullie betreffende aanbieder zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan de energie-onderneming zelf?

Middels de Energiehunter achterhaal je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.eon.nl, dan valt al gauw op dat dit vaak fors duurder is. Wat is de achterliggende reden? Gemakkelijk uit te leggen: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Geholpen door lage prijzen en fikse welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. En zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Neder-Betuwe vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Neder-Betuwe en stap over naar de beste aanbieder voor jouw situatie

Duurzame energie in Neder-Betuwe

Het gros van de organisaties bieden onderhand groene stroom in Neder-Betuwe. Binnen dit domein kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De afkomst van groene stroom wisselt nogal. Niet alle groene energie draagt terecht die naam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist gelabeld als “groen”. De zekerheid hebben dat organisaties een groen beleid hanteren? Selecteer in dit geval het filter “Groene energie uit NL”. Dan kan je erkende groene energieleveranciers in Neder-Betuwe vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Rondom de gemeente Neder-Betuwe kennen we diverse stappen met een focus op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 4043. Als inwoner van wijk Kesteren, Echteld, Dodewaard kan je wellicht zeer betaalbaar participeren in allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook wil de gemeente dat wij thuis minder energie te verbruiken. In een korte tijd moet Gelderland helemaal energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isolatie van de woning
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Lees de 5 nuttige energiebespaartips en bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, gaslicht.com en energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl, consumind.nl. Bekijk info van Vandebron prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente