Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Beverwijk

Snel online energie vergelijken in Beverwijk? Dankzij www.energiehunter.nl tref je probleemloos alle relevante leveranciers zoals Powerpeers en Oxxio. Kies samenstelling van jouw gezin, begroot het stroom- en gasverbruik, en bekijk welke energieleverancier in Beverwijk de beste deal heeft! Ook vind je op Energiehunter.nl nuttige info info over thema’s als bijvoorbeeld energieproblemen en alternatieven voor de CV-ketel. Bovendien verschaffen wij jou praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beverwijk (www.beverwijk.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2022€0,733
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2022€0,216
Gemiddeld verbruik: 1.245 m3 en 2.744 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire aanbieders naast elkaar
 • Alle actuele prijzen in één overzicht
 • Gemiddelde besparing van € 385,00.

Snel & simpel overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract opWelke energieleverancier kiezen in Beverwijk?

Er zijn erg veel energieleveranciers actief in Beverwijk. Dat loopt uiteen van Pure Energie tot Energiedirect, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Op dit ogenblik kun je kiezen uit circa 55 leveranciers. Deze energieleveranciers lopen allemaal via het netwerk van Liander. Voor internetgebruikers is het lastig om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. In deze context is de energiehunter toe te passen. Benieuwd welke energie-aanbieders tot de mogelijkheden behoren? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Beverwijk is voor jouw verbruik? Vul moeiteloos je persoonlijke gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Overtuigd? Lees de 5 hulpvolle bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd stroom, en je kunt lekker warm douchen. Daarentegen, gas en stroom organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Bij voorvallen als een stroomstoring, dan is het gewenst dat er snel een monteur komt. Conclusie: houd ook rekening met kwaliteit service. Alles bij elkaar genomen geeft iedereen prioriteit aan een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is logisch natuurlijk. Geholpen door onze tarievencheck bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Beverwijk, voor jouw situatie. Speur je naar iets unieks? Dat is mogelijk. Met behulp van de keuzevakjes in de tarievenvergelijker zoekt men gemakkelijk een abonnement dat in lijn is met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Beverwijk

 • Vattenfall: Online meterstanden doorgeven
 • Essent: Handige website
 • Eneco: Transparant en eerlijk
 • Greenchoice: Goede overstapkorting
 • Budget Energie: Aantrekkelijke welkomstbonus
 • NLE: Scherpe welkomstkorting
 • Energiedirect.nl: Online meterstanden doorgeven
 • Engie: Aantrekkelijke overstapkorting
 • Oxxio: Online grip op je kosten
 • Pure energie: Verschillende termijnen
 • Powerpeers: Goede welkomstbonus
 • Delta: Groene stroom uit NL en Europa

Wat zijn de actuele energieprijzen in mijn woonwijk? (Prijzen augustus 2022)

De aansluitingen van leveranciers en de energiekosten kunnen verschillen per locatie. De achterliggende reden is dat er meerdere beheerders van het net service verlenen. Iedere afzonderlijke beheerder hanteert weer aparte prijzen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De huidige netbeheerder in Beverwijk is Liander. Bovendien hanteert de Gasunie aparte tarieven per regio voor het “vervoer” van gas via haar netwerk. Gemeente Beverwijk vinden we terug in gasregio 1. Dat vloeit voort in een vergoeding van €0,00518 per M3.

Informatie over Beverwijk

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Beverwijk
 • Regionummer: 0251
 • Bewoners: 40318
 • Centrale postcode: 1941
 • Veel gezochte wijk: Centrum

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,733
 • Stroomtarief kwh: €0,216
 • Gem. gasverbruik: 1.245 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.744 kWh
energie-vergelijken-beverwijk

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Allereerste de basisinformatie. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Beverwijk gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.245 m3 + 2.744 kWh. Heb jij een gasloze woning? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. Dit alles beïnvloeden het gas- en stroom tarief.

 3. Kies type energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat deze optie achterwege. Omtrent prijs zekerheden kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 3, of 5 jaar, en variabele tarieven / abonnementen. Dikwijls loont het om eens in de 12 maanden een nieuw contract af te sluiten.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een opsomming met alle mogelijke energieleveranciers. Van elk contract lees jij info als herkomst van stroom en gas, looptijd abonnement, de prijzen van gas en elektra in Beverwijk, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de leverancier die matcht met jouw voorwaarden.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een interessante aanbieding gevonden? Klik op ‘Bekijk’. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. O.a. www.pure-energie.nl + www.unitedconsumers.com. De gekozen aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Nooit zonder stroom en gas in Beverwijk


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in augustus 2022 kan meer dan €380 voordeel geven. Desalniettemin, wil jij nog meer adviezen voor lagere maandlasten? Hieronder lees je 5 energiebespaartips die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Bezuinigtip 1: sluit de klep van de open haard
 • Tip 2: af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoonmaken.
 • Praktisch advies 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bespaaradvies 4: koop een waterbesparende douchekop
 • Bespaartip 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om het overstappen in gang te zetten?

Mensen vragen regelmatig: wanneer moet ik overstappen? De energiehunters zijn erover eens: regel jaarlijks het overstappen in Beverwijk. Op die manier realiseer je de hoogste besparing. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Loopt jouw contract bijna af? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt altijd, switchen van maatschappij, en je zult ook geen boete ontvangen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Zeer waarschijnlijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Energietarieven vastzetten of een modelovereenkomst?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Je weet precies waar je aan toe bent, en je komt niet voor verrassingen te staan wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel tijdens de contracttermijn. Veelal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij dit type contract werkt in jouw voordeel als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt een goed idee: dit meerjarig energiecontract in augustus 2022 waarbij je precies weet hoeveel je gaat betalen. En soms beloont de maatschappij jou met een mooie korting (cashback). Helaas is dat niet het geval. Voor energiecontracten geldt in de basis: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn prijziger dan diverse kortlopende energiecontracten voor Beverwijk. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Daarentegen, bij een jaarcontract krijg jij elke 12 maanden deze aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, doorgaans faciliteert de geselecteerde gas en stroom leverancier dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en neem de beste maatschappij. Zoals Oxxio, Vandebron of natuurlijk Energie VanOns. Ook bespreek je wanneer het contract in moet gaan. Je betreffende maatschappij begint op deze dag met het leveren van energie. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan als ik het zelf afsluit?

Door gebruik te maken van www.energiehunter.nl check je altijd de laagste prijzen. Op het moment dat je navigeert naar www.energiedirect.nl, dan kom je tot de ontdekking dat je daar veel duurder uit bent. Hoe bestaat dat? Gemakkelijk uit te leggen: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Via lagere onkosten en intense welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Met dat prijsbeleid krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Beverwijk vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Beverwijk en achterhaal de voordeligste leverancier voor je huishouden

Duurzame energie in Beverwijk

Veel energieleveranciers faciliteren op dit moment groene stroom in Beverwijk. Op dit gebied kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wisselt behoorlijk. Niet ieder “groene energie” contract draagt terecht die naam. Het gros van duurzame elektriciteit uit andere landen wordt foutief neergezet als “groen”. Er op kunnen vertrouwen dat energie aanbieders een groen beleid hanteren? Gebruik dan uiteraard voor “Groen uit Nederland”. Vervolgens kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Beverwijk vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In en rondom de gemeente Beverwijk zien we verscheidene stappen binnen het domein duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948. In wijk Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee, De Pijp en Wijkerbroek kan je soms financieel aantrekkelijk meedoen met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook stimuleert de gemeente ons om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Rond 2050 moet Noord-Holland de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat kan jij zelf doen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Woning met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler plaatsen
 • De CV vervangen of aanvullen met een biomassaketel
 • En niet te vergeten: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk ook de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk sites als pricewise.nl, independer.nl, overstappen.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Bekijk ook NLE prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente