Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Zundert

Zonder problemen energie vergelijken in Zundert? Met behulp van www.energiehunter.nl ontdek je supersnel alle interessante bedrijven als o.a. Powerpeers en Budget Energie. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en zie direct welke energieleverancier in Zundert prijstechnisch het meest interessant is. Verder verzamel je via de energievergelijker praktische informatie over items als o.a. stroomtarieven en handige bespaartips. Daarbij verschaffen wij jou tips voor een lagere nota.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Zundert (www.zundert.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2022€0,767
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2022€0,209
Gemiddeld verbruik: 1.467 m3 en 3.165 kwh
Populaire aanbiederEssent

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle landelijke leveranciersbij elkaar
 • Alle actuele prijzen in één overzicht
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 500,00.

Snel overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeldWat zijn populaire energieleveranciers in Zundert?

Er zijn meer en meer energieleveranciers voorhanden in Zundert. Dit varieert van GreenChoice tot Engie, je ziet door de bomen het bos niet meer. Op dit ogenblik kan je kiezen uit om en nabij 55 leveranciers. Deze bedrijven zijn allemaal aangesloten op het gas- en stroom netwerk van Enexis. Het is onuitvoerbaar om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dat geval biedt onze tool de oplossing. Achterhalen welke gas en stroom leveranciers actief zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Zundert is die past bij jouw verbruik? Geef gelijk de privé gegevens in, vind de laagste prijs, en stap direct moeiteloos over. Ga door naar de 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Daarentegen, gas en stroom organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Is er een gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat er snel een monteur komt. Anders gezegd: houd ook rekening met kwaliteit service. Als het puntje bij paaltje komt geeft iedereen prioriteit aan een betaalbaar energiecontract. Dat is logisch natuurlijk. Door middel van onze vergelijker check je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Zundert, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Aan de hand van selecties maken in de energievergelijker bekijk je gemakkelijk een abonnement dat klopt met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Zundert

 • Vattenfall: Aantrekkelijke cashback
 • Essent: Ook flexibele prijzen
 • Eneco: Inzicht in energiegebruik
 • Greenchoice: Hoge welkomstbonus
 • Budget Energie: Online grip op je kosten
 • NLE: Gemakkelijk overstappen
 • Energiedirect.nl: Overzichtelijke contracten
 • Engie: Altijd bereikbaar
 • Oxxio: Online meterstanden doorgeven
 • Pure energie: Scherpe overstapkorting
 • Powerpeers: Scherpe korting
 • Delta: 100% groene stroom uit Zeeland

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze buurt? (Prijzen mei 2022)

De pakketten van gas & stroom leveranciers en de kosten kunnen verschillen per locatie. Dat zit’m in het feit dat er meerdere beheerders diensten leveren. Iedere beheerder van het net hanteert eigen prijsstellingen voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder in Zundert heet Enexis. Ook calculeert de Gasunie wisselende tarieven per regio als vergoeding voor het gastransport via haar leidingnet. Gemeente Zundert maakt deel uit van de gasregio 5, 9. Dat resulteert in een bijdrage van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Facts and figures Zundert

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Zundert
 • (Regio) nummer: 076
 • Bewoners: 21488
 • Postcode: 4881
 • Wijk: Zundert

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,767
 • Stroomtarief kwh: €0,209
 • Gem. gasverbruik: 1.467 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.165 kWh
energie-vergelijken-zundert

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zonder moeite overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Begin met je huis en woningdetails. Onder andere aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Energieverbruik schatten

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de buurt van Zundert bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1.467 m3 plus 3.165 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Liggen er zonnepanelen op je pad? Vul het totale kWh in dat je opwekt. Deze factoren dragen bij aan de kosten van energie.

 3. Kies herkomst energie een duur van het abonnement.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom maar ook groene stroom uit NL of de EU. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Rondom contractduur kan men gaan voor producten van 1, 3, of 5 jaar, en wisselende korte termijn modelcontracten. Door de bank genomen is het verstandig om ieder jaar een nieuw energiecontract af te sluiten.  

 4. Contracten vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een tabel met alle populaire aanbieders van energie. Bij ieder contract zoek je data over herkomst energie, abonnementstermijn, de kostprijs van gas en elektra in Zundert, en de welkomstkorting. Selecteer de aanbieder die past bij jouw persoonlijke wensen.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een relevante leverancier beschikbaar? Klik op de groene button. We versturen jouw aanvraag direct door naar de pagina van het bedrijf. O.a. www.oxxio.nl + www.leonzeewolde.nl. De door jou gekozen energie-partij zegt jouw huidige contract op. Geen dag zonder gas of stroom in Zundert


5 tips om te besparen op energie

Overstappen van energieleverancier in mei 2022 kan tot wel €380 rendement bieden. Daartegenover, zijn er meerdere mogelijkheden om besparingen te realiseren op de energierekening? Op deze pagina tref jij 5 concrete tips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Advies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Bezuinigadvies 2: maak je gebruik van een piek- en daltarief?
 • Advies 3: kies een wasmachine met een waterbesparende knop
 • Tip 4: stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.
 • Bespaaradvies 5: laat lichten niet onnodig branden

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

Mensen vragen regelmatig: wanneer moet ik overstappen? Onze klantenservice specialisten vinden: maak een sport van het overstappen in Zundert. Daarna is de besparing het grootst. Desalniettemin, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Contract met bepaalde looptijd? Dan moet je wellicht nog even wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Ben je contractvrij? In dat geval kun je wisselen, en er is geen opzegvergoeding. Ben je nog nooit geswitcht? Vermoedelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Een meerjarige contract of overeenkomst met flex-tarieven?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit kan je diverse opties kiezen: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je wordt niet extra belast zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens de contracttermijn. Meestal wijzigen leveranciers hun variabele tarieven aan het begin- en halverwege het jaar. Bij de variabele variant kan dus uit op het moment dat de energieprijzen dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt een goed idee: dit meerjarig energiecontract in mei 2022 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En als je geluk hebt wordt je wel beloond met een aantrekkelijke bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In energieland werkt het zo: contracten voor 3 of 5 jaar zijn vrijwel altijd duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Zundert. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Maar, bij een abonnement van 1 jaar krijg je alle jaren zo’n concurrerende welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, vaak verzorgt je toekomstige energie-aanbieder het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en ga voor de goedkoopste of meest populaire energieleverancier. Onder andere Vattenfall, Pure Energie en Anode energie. Daarna kies je het moment waarop het contract ingaat. Jouw nieuwe leverancier begint op deze dag met het leveren van energie. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan bij de aanbieder zelf?

Dankzij www.energiehunter.nl vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.essent.nl, dan ontdek je dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Kinderspel: energieleveranciers willen hun klantendatabase uitbreiden. Via lage prijzen en scherpe welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Op basis daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Zundert vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Zundert en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Zundert

Het gros van de leveranciers bieden inmiddels groene stroom in Zundert. Echter kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier van produceren van groene stroom varieert per leverancier. Niet alle “groene stroom” is daadwerkelijk groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit Europa wordt onrechtmatig als “duurzaam” gekenmerkt. Er op kunnen vertrouwen dat maatschappijen duurzaam en eerlijk zijn? Ga dan voor zeker voor “Groene Energie uit Nederland”. Hier kan jij geschikte groene energieleveranciers in Zundert vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
Voor inwoners van de gemeente Zundert zijn er verscheidene stappen met doelstellingen voor duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4880, 4881, 4884. In de buurt van wijk Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen kan je meer en meer tegen een gunstig tarief meedelen in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Het is natuurlijk ook goed om ons eigen huis te verduurzamen. In een korte tijd moet Noord-Brabant helemaal energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Zonnepanelen op het dak
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler plaatsen
 • Een pelletkachel of biomassaketel toepassen
 • En het ligt voor de hand: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk info over Vijf praktische bespaartips of bezoek pricewise.nl, overstappen.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, consumentenbond.nl, consumind.nl. Bezoek ook Engie prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente