Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Niftrik

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Niftrik? Aan de hand van Energiehunter.nl check je overzichtelijk alle relevante energieleveranciers. Voorbeelden zijn Delta en Oxxio. Specificeer jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Niftrik voor jou de beste prijs heeft. Voorts vergaar je op onze website nuttige info info over topics als bijv. maatschappijen en vaste of variabele tarieven. Verder vind je hier een lijstje met 5 handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Wijchen (www.wijchen.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,7577
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,2270
Gemiddeld verbruik: 1.421 m3 en 2.918 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle organisaties naast elkaar
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Bespaar tot wel € 325,00.

Moeiteloos overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Nooit zonder gas of elektraWat zijn populaire energieleveranciers in Niftrik?

We zien meer en meer energieleveranciers beschikbaar in Niftrik. Dit varieert van Pure Energie tot een speler als Vattenfall, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Momenteel moet je een keuze maken uit ruim 45 energie aanbieders. Deze maatschappijen lopen allemaal via de leidingen van Liander. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle tarieven te vergelijken. In deze context kun jij bij ons terecht. Weten welke energie-aanbieders er beschikbaar zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Niftrik is? Geef vlug jouw eigen gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en de verwarming werkt wanneer nodig. Daartegenover, energiebedrijven kennen toch grote onderlinge verschillen. In het geval van een gasstoring, dan is het gewenst dat dit adequaat wordt opgelost. Anders gezegd: kijk niet alléén naar prijs. Per slot van rekening zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En wij begrijpen dat! Door middel van de energietarievenvergelijker check je vlug de goedkoopste energieleverancier van Niftrik, die past bij jouw plaatje. Speur je naar iets unieks? Ook dit kun je hier vinden. Aan de hand van selecties in de tarievenvergelijker detecteren jullie zonder problemen een energieproduct dat aansluit op het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Niftrik

 • Vattenfall: Goede cashback
 • Essent: Exclusieve kortingen
 • Eneco: 24/7 Storingsdienst
 • Greenchoice: Online meterstanden doorgeven
 • Budget Energie: Slimme meter
 • NLE: Altijd bereikbaar
 • Energiedirect.nl: Diverse looptijden
 • Engie: Ook voor ZZP’ers
 • Oxxio: Scherpe welkomstkorting
 • Pure energie: Scherpe overstapkorting
 • Powerpeers: Online inzicht in verbruik
 • Delta: Verschillende termijnen

Wat kost energie in de regio? (Prijzen oktober 2021)

De condities van gas & stroom bedrijven en de kosten kunnen verschillen per locatie. De achterliggende reden is dat er allerlei beheerders service verlenen. Iedere afzonderlijke beheerder past eigen voorwaarden toe en weer andere tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De netbeheerder in Niftrik betreft Liander. Tevens heeft de Gasunie aparte tarieven per regio voor het toevoeren van gas over het landelijke transportnet. Gemeente Wijchen maakt deel uit van de gasregio 1. Dat betekent een bijdrage van €0,00518 per M3.

Facts and figures Niftrik

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Wijchen
 • (Net) nummer: 0486
 • Inwoners: 40814
 • Postcode: 6606
 • Populaire wijk: Wijchen

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7577
 • Stroomtarief kwh: €0,2270
 • Gem. gasverbruik: 1.421 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.918 kWh
energie-vergelijken-niftrik

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Moeiteloos overstappen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Je begint altijd met je contactgegevens. Dit zijn het aantal bewoners, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Niftrik gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.421 m3 plus 2.918 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Zonnepanelen op je dak? Selecteer het aantal kWh dat je genereert. De genoemde zaken dragen bij aan de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer soort energie en contractduur.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Betreffende contracttermijn kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. Doorgaans loont het om ieder jaar weer een 1-jarig contract af te sluiten.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Je gaat nu door naar een overzicht met alle mogelijke leveranciers en contracten. Bij ieder contract vind je details aangaande herkomst van stroom en gas, soort contract, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Niftrik, en de welkomstbonus. Kies de leverancier die aansluit op jouw zoekopdracht.

 5. Stap online over

  Een relevante korting gespot? Druk op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de afsluitpagina van de energie-onderneming. Zoals www.vandebron.nl en ook www.innovaenergie.nl. De nieuwe maatschappij zet alles netjes voor jou om. Zo ben je zeker van gas en stroom in Niftrik


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan meer dan €275 voordeel geven. Desalniettemin, zijn er meerdere mogelijkheden om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op deze pagina bekijk je 5 handige bespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bespaaradvies 1: sluit de klep van de open haard
 • Bezuinigtip 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.
 • Advies 3: stel je vriezer niet te koud af.
 • Bespaaradvies 4: laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.
 • Praktisch advies 5: laat het licht in overloop of hal niet onnodig aan

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om het overstappen in gang te zetten?

We ontvangen vaak de vraag: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energie-experts geven als tip: maak een sport van het overstappen in Niftrik. Zodanig is de besparing het grootst. Desondanks, let wel even op wanneer je dit doet. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract voor onbepaalde duur? In dat scenario kan iedereen wisselen van leverancier, en hoef je nooit een boete te betalen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Dan heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Energietarieven vastzetten of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt kan je diverse opties kiezen: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dat creëert financiële transparantie, en je komt niet voor verrassingen te staan mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen binnen de looptijd van het contract. Normaal worden deze prijs-updates gedaan begin januari en rond juli. Bij een variabel contract profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: dit meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je precies weet wat het energietarief is. En als je geluk hebt wordt je wel beloond met een overstapbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energiewereld geldt: contracten voor een langere periode zijn prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Niftrik. In het geval van een lang contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten krijg je elk jaar een dergelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, meestal faciliteert je aankomende gas en stroom aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle actuele prijzen en selecteer de beste aanbieder. Bijvoorbeeld Vattenfall, Vandebron en ook Clean energie. Vervolgens beslis je over de ingangsdatum (start levering). Jullie geselecteerde organisatie zal precies op die dag starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan als ik het zelf afsluit?

Geholpen door Energiehunter.nl vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.eneco.nl, dan kom je tot de ontdekking dat je daar veel duurder uit bent. Hoe is dit mogelijk? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Met behulp van lage kosten en goede welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Op basis daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Niftrik vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Niftrik en vind de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Niftrik

Het merendeel van de bedrijven leveren onderwijl groene stroom in Niftrik. Binnen dit domein zijn er veel verschillen. De manier van produceren van groene stroom wisselt nogal. Niet elk groene stroom label is daadwerkelijk groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt foutief “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat energieleveranciers 100% transparant zijn? Ga dan voor de selectie “Groen uit NL”. In de volgende stap kan jij alle groene energieleveranciers in Niftrik vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de buurt van de gemeente Wijchen kennen we vele projectenvolledige gericht op duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6606. In wijk Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna kan je vaak extra voordelig bijdragen aan allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen afzienbare tijd moet Gelderland volledig energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Dak met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • Het laten plaatsen van een pelletkachel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Zie ook de Praktische energiebespaartips of bekijk pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl. Bekijk info van Vattenfall.