Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Milsbeek

Direct energie vergelijken in Milsbeek? Door gebruik te maken van de Energiehunter ontdek je moeiteloos alle interessante energiebedrijven als bijvoorbeeld Vattenfall en Energiedirect. Geef de grootte van het huishouden door, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Milsbeek de beste deal heeft! Ook verzamel je via de energievergelijker belangrijke informatie over thema’s als energieaansluitingen en verschillende contracttypes. Ook komen we met tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Gennep (www.gennep.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,7856
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,2326
Gemiddeld verbruik: 1.525 m3 en 3.151 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle grote providers naast elkaar
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 425,00.

Snel overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgenWelke energieleveranciers zijn er in Milsbeek?

Er zijn een groot aantal energieleveranciers beschikbaar in Milsbeek. Dat loopt van GreenChoice tot aanbieders zoals Engie, er is gewoon veel te kiezen. Op dit moment kan je kiezen uit om en nabij 40 providers. Deze maatschappijen nuttigen stuk voor stuk de leidingen van Enexis. Het is niet te doen om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor die situatie is de energiehunter toe te passen. Weten welke gas & stroom aanbieders mogelijk zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Milsbeek voor jou is? Vul snel jouw gegevens in, kies voor de laagste prijs, en regel jouw overstap eenvoudig online. Overtuigd? Lees de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Ongeacht bij wie je klant bent, je kunt altijd koken, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Daartegenover, gas en stroom leveranciers kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er sprake van gas- en stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Kortom: houd ook rekening met kwaliteit service. Ten slotte geeft iedereen prioriteit aan een betaalbaar energiecontract. En wij begrijpen dat! Met behulp van onze prijzencheck achterhaal je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Milsbeek, altijd op basis van jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Aan de hand van jouw input in de Energiehunter ontdekt men zonder problemen een energieovereenkomst dat in lijn is met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Milsbeek

 • Vattenfall: Exclusieve kortingen
 • Essent: Goede welkomstbonus
 • Eneco: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Greenchoice: Scherpe overstapkorting
 • Budget Energie: Ook modelcontracten
 • NLE: Top klantenservice
 • Energiedirect.nl: Goede korting
 • Engie: Ook met zonnepanelen
 • Oxxio: Grip op verbruik en de kosten
 • Pure energie: Uitstekende klantenservice
 • Powerpeers: Ook modelcontracten
 • Delta: Ook modelcontracten

Wat betaal ik voor energie in de regio? (Prijzen oktober 2021)

De voorwaarden van gas en stroom aanbieders en de prijzen zijn in elke plaats weer anders. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er verscheidene netbeheerders diensten leveren. Iedere gas en stroom beheerder hanteert weer zijn eigen prijzen voor transport. De tegenwoordige netbeheerder in Milsbeek is Enexis. Eveneens gebruikt de Gasunie aparte tarieven per regio als toeslag voor transport van gas door zijn leidingen. Gemeente Gennep behoort tot gasregio 5. Dat resulteert in een bijbetaling van €0,01366 per M3.

Informatie over Milsbeek

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gennep
 • (Regio) nummer: 0485
 • Inwoners: 17085
 • Postcodegebied: 6596
 • Wijk: Milsbeek

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5
 • Gastarief M3: €0,7856
 • Stroomtarief kwh: €0,2326
 • Gem. gasverbruik: 1.525 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.151 kWh
energie-vergelijken-milsbeek

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eenvoudig overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Start met de standaard informatie. Dat betreft gezinssamenstelling, en adres (postcode).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Hoeveel energie verbruik jij? In de regio Milsbeek is het gemiddelde verbruik ong. 1.525 m3 en 3.151 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Sprake van zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze aspecten bepalen de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer type energie en de contractlooptijd.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene stroom (NL), groene stroom (EU) of grijze stroom. Ben jij neutraal? Kies dan ‘geen voorkeur’. Aangaande prijs zekerheden kan je kiezen voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een variabel contract. Normaliter is het slim om jaarlijks over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een tabel met alle verkrijgbare energieleveranciers. Bij alle contracten lees jij data m.b.t. type energie, looptijd abonnement, de kostprijs van gas en elektra in Milsbeek, en de welkomstbonus. Kies de aanbieder die past bij jouw wensenpakket.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een actuele aanbieder tussen de resultaten? Druk op de groene button. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de afsluitpagina van de aanbieder. Zoals www.powerpeers.nl + www.qwint.nl. Jouw aanstaande energie-partij zegt jouw huidige contract op. Je komt nooit zonder gas en stroom in Milsbeek


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan tot wel €385 korting realiseren. Daarentegen, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Hieronder vind je vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bezuinigtip 1: zet elektrische apparaten helemaal uit
 • Bespaartip 2: gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.
 • Bezuinigtip 3: zet het klokje op elektrische apparaten uit.
 • Tip 4: kies voor een LED-tv i.p.v. een plasma TV
 • Bespaaradvies 5: neem een buitenlamp met bewegingssensor

FAQ gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is het moment om over te stappen? Onze overstap-medewerkers raden aan: maak een sport van het overstappen in Milsbeek. Dan is de besparing het grootst. Desondanks, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt dan meteen wisselen van aanbieder, en je zult ook geen boete ontvangen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In dat geval heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Kiezen voor lange termijn of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en je betaalt niets extra’s zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel binnen de looptijd van het contract. In algemene zin vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij een variabel contract is dus ook erg interessant wanneer gas en elektra prijsgunstiger worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je exact weet wat de kosten gaan zijn. En wellicht krijg je ook nog eens een nieuwe klanten bonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In energieland hanteren we: contracten voor een langere periode zijn uiteindelijk fors duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Milsbeek. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten krijg je ieder jaar zo’n hoge welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken faciliteert je toekomstige organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst via de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de goedkoopste of meest populaire maatschappij. Bedrijven als Essent, Delta + E-on. Vervolgens neem je een besluit over de ingangsdatum (start levering). Jouw aankomende aanbieder zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan als ik het zelf afsluit?

Via Energiehunter.nl vind je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.qwint.nl, dan valt als eerste op dat dit vaak fors duurder is. Hoe komt dat? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen speuren constant naar nieuwe consumenten. Met behulp van voordelige tarieven en grote welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Door het resultaat daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Milsbeek vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Milsbeek en stap over naar de beste aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Milsbeek

Een groot deel van de energie aanbieders verschaffen inmiddels groene stroom in Milsbeek. Als het gaat om groene energie is hier veel variatie in mogelijk. De manier van produceren van groene stroom is bij veel aanbieders weer anders. Niet ieder groene energie contract draagt terecht die naam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt illegitiem “groen” genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat bedrijven eerlijk en duurzaam zijn? Neem dan uiteraard voor “Groene stroom uit Nederland”. Hier kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Milsbeek vergelijken, tegen de laagste prijs.

Draag bij aan een duurzame regio
Rondom de gemeente Gennep zien we steeds meer stappen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Denk dan aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6596. Als bewoner van wijk Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen kan je steeds vaker vrij voordelig meedraaien in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Het is natuurlijk ook goed om zelf maatregelen te treffen. In zo’n 25 jaar moet Limburg energieneutraal zijn (los van gas). De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Zonneboiler integreren
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • En ook belangrijk: minder energie verbruiken! Check ook onze Praktische energiebespaartips of bezoek pricewise.nl, independer.nl, overstappen.nl, easyswitch.nl en energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Bekijk ook Pure Energie overstappen in oktober 2021.