Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Ven-Zelderheide

Snel online energie vergelijken in Ven-Zelderheide? Dankzij onze vergelijker check je supersnel alle grote aanbieders als o.a. GreenChoice & Engie. Kies samenstelling van jouw gezin, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Ven-Zelderheide het goedkoopste contract aanbiedt. Ook lees je op onze website uitgebreide informatie over zaken zoals stroomtarieven en info over het gasvrij maken van jouw woning. Bovendien bieden wij een aantal nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Gennep (www.gennep.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,7858
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,2328
Gemiddeld verbruik: 1.555 m3 en 3.215 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote bedrijven gemakkelijk vergelijken
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Enorme besparingen tot wel € 240,00.

Probleemloos overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Ven-Zelderheide?

Er zijn best veel energieleveranciers actief in Ven-Zelderheide. Van Budget Energie tot en met Vattenfall, je ziet door de bomen het bos niet meer. Momenteel kan je kiezen uit om en nabij 50 energieleveranciers. Deze aanbieders zijn allemaal aangesloten op het elektra- en gasnetwerk van Enexis. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie bieden wij de oplossing. Uitzoeken welke gas & stroom aanbieders er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Ven-Zelderheide voor jou is? Voer direct je persoonlijke gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Bekijk ook de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je je hebt altijd licht, en er is warm water in het hele huis. Desondanks, gas en stroom aanbieders focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als gasstoringen of stroomproblemen, dan is het gewenst dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Met andere woorden: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een betaalbaar energiecontract. Dat is nooit anders geweest. D.m.v de vergelijkingstool vergelijk je rap de goedkoopste energieleverancier van Ven-Zelderheide, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is natuurlijk een optie. Aan de hand van selecties in de energievergelijker bekijk jij moeiteloos een energiecontract dat klopt met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Ven-Zelderheide

 • Vattenfall: Exclusieve aanbiedingen
 • Essent: Online grip op je kosten
 • Eneco: Hoge overstapkorting
 • Greenchoice: Overzichtelijke contracten
 • Budget Energie: Met mediamarkt actie
 • NLE: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Energiedirect.nl: Goede overstapkorting
 • Engie: Hoge cashback
 • Oxxio: Met praktische energie-bespaartips
 • Pure energie: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Powerpeers: Altijd scherpe acties
 • Delta: Diverse looptijden

Hoe hoog bedragen de energiekosten in mijn regio? (Prijzen oktober 2021)

De condities van gas & stroom aanbieders en de tarieven zijn in elke plaats weer anders. Dit komt doordat er diverse beheerders van het net service verlenen. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas past eigen voorwaarden toe en weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De actuele netbeheerder in Ven-Zelderheide betreft Enexis. Vervolgens verwerkt de Gasunie specifieke tarieven per regio als toeslag voor transport van gas over het landelijke transportnet. Gemeente Gennep hoort bij gasregio 5. Dat vloeit voort in een toeslag van €0,01366 per M3.

Cijfers en feiten Ven-Zelderheide

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gennep
 • (Net) nummer: 0485
 • Bewoners: 17085
 • Hoofdpostcode: 6599
 • Populaire wijk: Milsbeek

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5
 • Gastarief M3: €0,7858
 • Stroomtarief kwh: €0,2328
 • Gem. gasverbruik: 1.555 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.215 kWh
energie-vergelijken-ven-zelderheide

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Situatieschets

  Allereerste je huis en woningdetails. Onder andere omvang van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In Ven-Zelderheide ligt dit gemiddeld op 1.555 m3 en nog eens 3.215 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Heb je zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je realiseert. Dit alles werken door in het energietarief.

 3. Selecteer herkomst energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene (NL of EU) stroom en grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat deze optie achterwege. Met betrekking tot prijsafspraken kan men gaan voor producten van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of wisselende korte termijn modelcontracten. In algemene zin loont het om eens per jaar een nieuw jaarcontract af te sluiten.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Wat daarna komt is een handig overzicht met alle verkrijgbare aanbieders van energie. Bij alle pakketten tref je voorwaarden als herkomst energie, contracttermijn, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Ven-Zelderheide, en nieuwe klanten korting. Selecteer de partij die past bij jouw persoonlijke wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een goede korting tussen de resultaten? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de aanvraag-pagina van het bedrijf. O.a. www.nle.nl of www.qwint.nl. Jouw toekomstige energie-aanbieder zegt jouw huidige contract op. Geen dag zonder gas of stroom in Ven-Zelderheide


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan soms wel €270 bonus betekenen. Evenwel, wat kan je nog meer doen zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Hierna bekijk jij 5 handige bespaartips die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Advies 1: een afwasteil gebruiken
 • Tip 2: zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Bespaartip 3: zorg dat je pan goed op de warmtebron past
 • Bespaartip 4: rolluiken gebruiken.
 • Praktische tip 5: gooi de wastrommel altijd helemaal vol

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vraag die we vaak krijgen is: wat is het moment om over te stappen? Onze specialisten zeggen altijd: maak een sport van het overstappen in Ven-Zelderheide. Zodanig ben je het voordeligst uit. Echter, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Ben je contractvrij? Je mag op ieder moment, overstappen van leverancier, en je zult ook geen boete ontvangen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Zeer waarschijnlijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Vaste energieprijzen of een modelovereenkomst?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je wordt niet extra belast bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid tijdens halfjaarlijkse indexaties. Meestal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij het variabele alternatief kan dus uit op het moment dat de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: dit meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je heel nauwkeurig weet wat je de komende jaren betaalt. En mogelijk ontvang je ook wel een aantrekkelijke bonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In energieland is de stelregel: contracten voor 3 of 5 jaar zijn prijziger dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Ven-Zelderheide. Kies je voor een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Desalniettemin, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg jij elk jaar deze persoonlijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, normaal gesproken verzorgt jouw toekomstige organisatie dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle contracten en kies de beste of voordeligste aanbieder. Bijvoorbeeld Vattenfall, Delta en ook Anode energie. Daarnaast bespreek je de ingangsdatum (start levering). Je aanstaande gas en stroom maatschappij zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan als ik het zelf afsluit?

Middels de energievergelijker vind je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.mainenergie.nl, dan zul je zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe kan zoiets? Heel eenvoudig: energieleveranciers willen nieuwe aansluitingen scoren. Met behulp van lagere onkosten en flinke welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Door deze strategie zullen meer Nederlandse overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Ven-Zelderheide vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Ven-Zelderheide en sluit een goed abonnement af voor jullie woning

Duurzame energie in Ven-Zelderheide

Tal van energieleveranciers leveren onderhand groene stroom in Ven-Zelderheide. Rondom dit thema is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet elk groene stroom label heeft ook echt een groene oorsprong. Veel duurzame elektriciteit uit landen buiten Nederland wordt illegitiem neergezet als “groen”. Er zeker van zijn dat aanbieders echt helemaal groen zijn? Kies dan de selectie “Groene Energie uit Nederland”. Hier kan jij alle groene energieleveranciers in Ven-Zelderheide vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Gennep onderscheiden we meerdere projectenwaarbij duurzame energie wordt opgewekt. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 6599. Als inwoner van wijk Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen kan je steeds vaker tegen een aantrekkelijke prijs bijdragen aan duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook ziet de gemeente graag dat we thuis minder energie te verbruiken. Binnen 30 jaar moet Limburg net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Zonneboiler voor warm water
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • Maar misschien wel het belangrijkste: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Zie ook de 5 nuttige energiebespaartips en bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis. Bezoek ook Budget Energie overstappen in oktober 2021.