Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Heijen

Direct energie vergelijken in Heijen? Met behulp van de energievergelijker check je moeiteloos alle grote energiebedrijven. Voorbeelden zijn Powerpeers en Vandebron. Specificeer jouw situatie, schat jouw verbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Heijen de beste deal heeft! Daarnaast bekijk je op Energiehunter.nl uitgebreide informatie over topics als bijv. het ideale overstapmoment en alternatieven voor de CV-ketel. Voorts komen we met handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Gennep (www.gennep.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2021€0,7857
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2021€0,2327
Gemiddeld verbruik: 1.540 m3 en 3.183 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Supersnel vergelijken

 • Alle erkende organisaties eenvoudig vergelijken
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 420,00.

Snel & simpel overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Geen moment zonder stroom of gas

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Heijen?

We zien erg veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Heijen. Dat loopt van Vandebron tot aanbieders zoals Essent, de keuze is reusachtig groot. Vandaag tellen we ruim 60 leveranciers. Deze energieleveranciers maken allemaal gebruik van de infrastructuur van Enexis. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor dit scenario moet je zeker de energiehunter testen. Benieuwd welke energie-organisaties actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Heijen is in oktober 2021? Voer eenvoudig je persoonlijke gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Bekijk ook de 5 hulpvolle bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je kunt altijd koken, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Toch, gas en stroom aanbieders kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In het geval van een gasstoring, dan is het gewenst dat er gauw een oplossing volgt. Het punt is: vergelijk op meer dan alleen prijs. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen een goedkope energieleverancier. En wij begrijpen dat! Met behulp van de energietarievenvergelijker vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Heijen, die aansluit op jouw wensen. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dat bieden wij. Dankzij keuzes in de vergelijkingstool detecteer je gemakkelijk een energieovereenkomst dat matcht met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Heijen

 • Vattenfall: Exclusieve kortingen
 • Essent: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Eneco: Ook met zonnepanelen
 • Greenchoice: Verschillende termijnen
 • Budget Energie: Aantrekkelijke cashback
 • NLE: Altijd bereikbaar
 • Energiedirect.nl: Online meterstanden doorgeven
 • Engie: Persoonlijk energieadvies
 • Oxxio: Transparante prijzen
 • Pure energie: Ook met zonnepanelen
 • Powerpeers: Vaste energieprijzen
 • Delta: Altijd bereikbaar

Hoe hoog bedragen de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen oktober 2021)

De condities van gas en stroom organisaties en de energietarieven verschillen per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er nogal wat beheerders werkzaam zijn. Elke beheerder past eigen voorwaarden toe en weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en elektra. De netbeheerder in Heijen is Enexis. Daarbij gebruikt de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio als vergoeding voor het gastransport via haar netwerk. Gemeente Gennep maakt deel uit van de gasregio 5. Dit komt overeen met een aanvulling van €0,01366 per M3.

Feiten over Heijen

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gennep
 • Regionummer: 0485
 • Inwoners: 17085
 • Centrale postcode: 6598
 • Veel gezochte wijk: Milsbeek

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5
 • Gastarief M3: €0,7857
 • Stroomtarief kwh: €0,2327
 • Gem. gasverbruik: 1.540 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.183 kWh
energie-vergelijken-heijen

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Gemakkelijk overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Je begint altijd met je contactgegevens. Dat betreft grootte van het gezin, de postcode en het huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Heijen bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1.540 m3 en 3.183 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Liggen er zonnepanelen op je pad? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. De genoemde zaken werken door in de kosten van gas en elektra.

 3. Specificeer type energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (NL), groene stroom (EU) of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot abonnementen kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar tot 5 jaar en wisselende korte termijn modelcontracten. Gewoonlijk is het voordeliger om ieder jaar een nieuw contract te nemen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Er volgt nu een opsomming met alle populaire aanbieders van energie. Bij alle contracten lees jij details over soort energie, looptijd contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Heijen, en nieuwe contracten bonus. Kies de aanbieder die rijmt met jouw wensenpakket.

 5. Regel online je overstap

  Een geldige kortingsactie beschikbaar? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de webpagina van de onderneming. Denk aan www.essent.nl + www.unitedconsumers.com. De betreffende aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd zekerheid van gas en stroom in Heijen


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in oktober 2021 kan soms wel €320 bonus betekenen. Desondanks, zijn er andere tips om besparingen te realiseren op de energierekening? Hieronder check jij 5 handige adviezen die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Praktisch advies 1: beperkt elektrisch bijverwarmen
 • Bezuinigtip 2: af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoonmaken.
 • Bezuinigtip 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bezuinigadvies 4: de gevels isoleren.
 • Bespaartip 5: kies voor een buitenlamp met bewegingsmelder

Advies bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om het overstappen in gang te zetten?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze klantenservice specialisten zeggen altijd: probeer elke 12 maanden; overstappen in Heijen. Zodoende kun je profiteren van lage prijzen. Alleen, doe dit wel op het juiste moment. Loopt jouw contract bijna af? 6 weken voor einddatum contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Ben je contractvrij? In dat geval kun je wisselen van maatschappij, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Dan heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een contract voor meerdere jaren of meer vrijheid met modelcontracten?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zin dit de twee opties: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt gedurende de contractperiode. Normaal vinden deze wijzigingen plaats begin januari en rond juli. Bij het variabele alternatief is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het lijkt een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in oktober 2021 waarbij je heel exact weet hoeveel je gaat betalen. En als je geluk hebt wordt je ook tegemoet gekomen met een nieuwe klanten bonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In de energiemarkt is het principe: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn prijziger dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Heijen. Bij een langdurig contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Desalniettemin, bij 1 jarige contracten krijg jij elke 12 maanden zo’n persoonlijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, vaak verwerkt je aankomende aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor een nieuwe energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn Eneco, Powerpeers of Anode energie. Tevens bespreek je de datum waarop het contract van start gaat. De nieuwe organisatie zal precies op die dag starten met leveren. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Dankzij deze website check je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.leonzeewolde.nl, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar veel duurder uit bent. Hoe is dit mogelijk? Super simpel: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Dankzij goedkope prijzen en intense welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Zo stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Heijen vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Heijen en ontdek de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Heijen

Een aanzienlijk deel van de aanbieders ondersteunen onderhand groene stroom in Heijen. Op dit gebied kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier waarop groene stroom tot stand komt is bij veel aanbieders weer anders. Niet ieder “groene stroom” contract is ook echt groen. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat bedrijven duurzaam en eerlijk zijn? Kies dan de optie “100% groene stroom uit NL”. Dan kan je onvervalste groene energieleveranciers in Heijen vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de gemeente Gennep bestaan er tegenwoordig allerlei activiteiten met doelstellingen voor duurzame energie. Aspecten als windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6598. Wanneer je woont in wijk Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen kan je soms heel gunstig meewerken met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook ziet de gemeente graag dat we minder energie in huis te gebruiken. In 2050 moet Limburg helemaal energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Zonnepanelen integreren
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Integreren van de zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En misschien het meest interessant: minder energie verbruiken! Check de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk sites als pricewise.nl, easyswitch.nl, independer.nl, gaslicht.com en energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis, consumind.nl. Bekijk info van GreenChoice overstappen in oktober 2021.