Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Kreileroord

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Kreileroord? Via deze website achterhaal je gemakkelijk alle grote bedrijven als Powerpeers & Energiedirect. Geef de grootte van het huishouden door, voer het verbruik in, en achterhaal welke energieleverancier in Kreileroord de laagste prijs biedt. Voorts bekijk je op Energiehunter.nl belangrijke info over zaken zoals stroomtarieven en info over een energieneutrale woning. Verder vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Hollands Kroon (www.hollandskroon.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2022€0,7568
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2022€0,2179
Gemiddeld verbruik: 1.171 m3 en 2.690 kwh
Populaire aanbiederEssent

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle erkende organisaties gemakkelijk vergelijken
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Besparingen mogelijk tot wel € 360,00.

Eenvoudig overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gasWat zijn goede energieleveranciers in Kreileroord?

Er zijn steeds meer energieleveranciers voorhanden in Kreileroord. Van NLE tot Oxxio, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Op dit ogenblik moet je een keuze maken uit ruim 50 bedrijven. Deze maatschappijen werken allemaal op basis van het stroom- en gas netwerk van Liander. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor die situatie bieden wij de oplossing. Uitzoeken welke aanbieders er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Kreileroord is? Geef hieronderde eigen gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en stap binnen 5 minuten over. Zie ook onze 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Maar, maatschappijen hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Is er sprake van een stroom- of gasstoring, dan is het prioriteit dat er meteen transparantie is. Anders gezegd: kijk niet alléén naar prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk wil iedereen niet teveel betalen voor energie. Dat is nooit anders geweest. Dankzij onze handige vergelijker vind je rap de goedkoopste energieleverancier van Kreileroord, die aansluit op jouw wensen. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij selecties maken in de energievergelijker achterhaalt men verrassend eenvoudig een contract dat rijmt met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Kreileroord

 • Vattenfall: Verschillende termijnen
 • Essent: Duidelijke facturen
 • Eneco: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Greenchoice: Goede korting
 • Budget Energie: Online facturen bekijken
 • NLE: Exclusieve aanbiedingen
 • Energiedirect.nl: Beoordeling van een 8.3
 • Engie: Scherpe welkomstkorting
 • Oxxio: Uitstekende klantenservice
 • Pure energie: Groen gas voor een schone toekomst
 • Powerpeers: Hoge overstapkorting
 • Delta: Handige website

Wat zijn de actuele energieprijzen in onze buurt? (Prijzen mei 2022)

De aansluitingen van gas & stroom organisaties en de kosten zijn anders per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er allerlei beheerders van het net op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder heeft zijn eigen tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder in Kreileroord heet Liander. Ook hanteert de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het “vervoer” van gas via haar leidingnet. Gemeente Hollands Kroon vinden we terug in gasregio 1. Dit houdt in een verhoging van €0,00518 per M3.

Kerngegevens Kreileroord

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7568
 • Stroomtarief kwh: €0,2179
 • Gem. gasverbruik: 1.171 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.690 kWh
energie-vergelijken-kreileroord

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eenvoudig overstappen van energie binnen 10 minuten.

 1. Situatieschets

  Je begint altijd met de basisinfo. Dit zijn grootte van het gezin, en postcode + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. Rondom Kreileroord gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.171 m3 en 2.690 kWh. Gebruik jij geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Beschik jij over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. De data die je invult bepalen het gas- en stroom tarief.

 3. Kies soort energie en contracttermijn.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Laat dit dan open. Inzake abonnementen heb je de keuze uit o.a. 1 jarig tot 5 jarig of variabele tarieven / abonnementen. Vaak is het slim om jaarlijks een nieuw energiecontract te nemen.  

 4. Energie vergelijken

  Wat daarna komt is een opsomming met alle verkrijgbare leveranciers en contracten. Van ieder abonnement achterhaal jij gegevens m.b.t. soort energie, abonnementstermijn, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Kreileroord, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de leverancier die past bij de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een geldige leverancier gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van de leverancier. O.a. www.oxxio.nl + www.unitedconsumers.com. Jouw toekomstige energiemaatschappij neemt het papierwerk uit handen. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Kreileroord


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Overstappen van energieleverancier in mei 2022 kan wel €325 korting realiseren. Echter, kan ik nog meer doen voor lagere maandlasten? Onderstaand vind jij 5 handige adviezen waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Advies 1: de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken
 • Praktisch advies 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Bezuinigadvies 3: zorg dat je pan goed op de warmtebron past
 • Advies 4: een modulerende thermostaat gebruiken.
 • Advies 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten zijn erover eens: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Kreileroord. Zo bespaar je het meeste geld. Let op, let wel even op wanneer je dit doet. Is de looptijd van je contract voorbij? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al een andere aanbieder kiezen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat scenario kan iedereen switchen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Zeer waarschijnlijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een contract voor meerdere jaren of kiezen voor variabele tarieven?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zijn er 2 smaken: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft nooit extra te betalen bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren gedurende de contractperiode. Door de bank genomen vinden deze wijzigingen plaats begin januari en rond juli. Bij dit soort contracten werkt in jouw voordeel als de kosten van gas en stroom dalen.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in mei 2022 waarbij je exact weet wat je gaat betalen. En mogelijk wordt je wel beloond met een scherpe welkomstbonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor energiecontracten werkt het zo: contracten voor een langere periode zijn op lange termijn duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Kreileroord. Ga je voor een meerjarig contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Maar, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang je elk jaar een zeer interessante welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel verwerkt je nieuwe organisatie de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle aanbieders en selecteer de goedkoopste aanbieder. Denk aan Engie, NLE + Clean energie. Tevens selecteer je wanneer het contract in moet gaan. Je nieuwe maatschappij zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Door gebruik te maken van onze website ontdek je altijd de meest interessante aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.nle.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat dit vaak fors duurder is. Hoe bestaat dat? Eigenlijk zit het zo: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Dankzij voordelige tarieven en intense welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Door het resultaat daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Kreileroord vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Kreileroord en zoek het juiste contract voor jouw verbruik

Duurzame energie in Kreileroord

Het gros van de energie aanbieders bieden momenteel groene stroom in Kreileroord. Op dit front zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd varieert per leverancier. Niet ieder groene energie contract draagt terecht die naam. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd geprofileerd als groen of duurzaam. 100% zeker weten dat aanbieders eerlijk en duurzaam zijn? Gebruik dan zeker voor “100% groene stroom uit NL”. Vervolgens kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Kreileroord vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de streek van de gemeente Hollands Kroon zien we meerdere activiteiten volledige gericht op duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 1773. In de buurt van wijk Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving kan je in toenemende mate relatief goedkoop meedoen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Uiteraard is het aan te raden om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Noord-Holland helemaal energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Zonnepanelen integreren
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel laten plaatsen als alternatief van de CV
 • En niet te vergeten: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Check ook onze 5 handige bespaartips of bekijk sites als pricewise.nl, easyswitch.nl, independer.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl. Lees verder alles over Essent tarieven.