Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Zevenaar

Snel online energie vergelijken in Zevenaar? Geholpen door deze website doorzoek je eenvoudig alle bekende energieleveranciers als o.a. Powerpeers en Vandebron. Vul postcode + gezinssamenstelling in, vul het geschatte verbruik in, en zie direct welke energieleverancier in Zevenaar prijstechnisch het meest interessant is. Daarnaast verzamel je op deze website uitgebreide info over items als maatschappijen en salderen. Tevens bieden wij een aantal bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Zevenaar (www.zevenaar.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2021€0,770
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2021€0,244
Gemiddeld verbruik: 1.510 m3 en 2.949 kwh
Populaire aanbiederEssent

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke aanbieders in een overzicht
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Bespaar tot wel € 500,00.

Moeiteloos overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapserviceWelke energieleveranciers zijn er in Zevenaar?

Er zijn best veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Zevenaar. Dit varieert van Delta tot en met Energiedirect, er is gewoon veel te kiezen. Tegenwoordig moet je een keuze maken uit ruim 55 maatschappijen. Deze maatschappijen werken uitsluitend met de leidingen van Liander. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle aanbieders zelf te vergelijken. In deze context kan jij onze vergelijker gebruiken. Weten welke gas en stroom leveranciers er beschikbaar zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Zevenaar is? Voer vlug jouw gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel jouw overstap eenvoudig online. Zie ook onze 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom is stroom en gas is gas. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Evenwel, energieleveranciers kennen toch grote onderlinge verschillen. Is er stroom en gas storingen, dan wil je dat dit snel opgelost wordt. Kortom: vergelijk op meer dan alleen prijs. Als het puntje bij paaltje komt wenst elke consument een betaalbaar energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Met behulp van onze prijzencheck bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Zevenaar, die past bij jouw plaatje. Unieke behoeften? Dit is zelfstandig in te regelen. Via jouw input in de prijzenvergelijker ontdek je probleemloos een overeenkomst dat past bij jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Zevenaar

 • Vattenfall: Aantrekkelijke korting
 • Essent: Ook modelcontracten
 • Eneco: Handige Eneco Community
 • Greenchoice: Eigen account
 • Budget Energie: Ook met zonnepanelen
 • NLE: Scherpe welkomstkorting
 • Energiedirect.nl: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Engie: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Oxxio: Online account
 • Pure energie: Online grip op je kosten
 • Powerpeers: Meerdere contracten
 • Delta: Eenvoudig verbruik inzien

Wat kost energie in en rondom mijn buurt? (Prijzen augustus 2021)

De pakketten van gas & stroom maatschappijen en de onkosten zijn in elke plaats weer anders. Dit komt doordat er meerdere netbeheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas heeft weer andere tarieven voor transport. De huidige netbeheerder in Zevenaar heet Liander. Vervolgens heeft de Gasunie individuele tarieven per regio als toeslag voor transport van gas over het landelijke transportnet. Gemeente Zevenaar hoort bij gasregio 1. Dat resulteert in een aanvulling van €0,00518 per M3.

Informatie over Zevenaar

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Zevenaar
 • Regionummer: 0316
 • Aantal inwoners: 32269
 • Centrale postcode: 6901
 • Populaire wijk: Herwen

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,770
 • Stroomtarief kwh: €0,244
 • Gem. gasverbruik: 1.510 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.949 kWh
energie-vergelijken-zevenaar

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten.

Gemakkelijk overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Stap 1 is het invoeren van je woning en gezinssituatie. Dit zijn het aantal bewoners, en je adresgegevens.

 2. Schat jouw verbruik

  Voer je verbruik van stroom en gas in. Rondom Zevenaar is dit gemiddeld zo’n 1.510 m3 en 2.949 kWh. Woon jij volledig gasloos? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat je panelen opleveren. Deze aspecten werken door in de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer type energie en abonnementsduur.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Maakt het voor jou niet uit? Laat dit dan open. Betreffende contractduur kun jij opties nemen van 1 jarig tot 5 jarig of modelcontracten. Normaliter is het een goed idee om elke 12 maanden een nieuw jaarcontract af te sluiten.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een lijst met alle grote leveranciers en contracten. Van elk pakket bekijk je informatie met betrekking tot soort stroom/gas, looptijd abonnement, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Zevenaar, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de leverancier die overeenkomst met jouw eisen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een geschikte aanbieder gecheckt? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de aanvraag-pagina van de energiemaatschappij. Bijv. www.delta.nl en www.vastelastenbond.nl. Jouw toekomstige maatschappij neemt het administratieve deel voor zich. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Zevenaar


5 tips om minder energie te gebruiken

Overstappen van energieleverancier in augustus 2021 kan in sommige gevallen wel €345 voordeel geven. Desondanks, wil jij nog meer adviezen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Op deze pagina bieden wij 5 bruikbare tips & tricks waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Praktische tip 1: draai geen halve wasjes
 • Bezuinigadvies 2: zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.
 • Praktische tip 3: zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.
 • Bespaartip 4: een volle koelkast blijft gemakkelijker koud dan een lege
 • Praktische tip 5: plaats zoveel mogelijk spaar- en ledlampen

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om het overstappen in gang te zetten?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze klantenservice specialisten raden aan: wacht niet langer en ga overstappen in Zevenaar. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Desondanks, let wel even op wanneer je dit doet. Loopt jouw contract bijna af? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Zit je nog vast aan een contract? Dan moet je wellicht nog even wachten. Overstappen zou eerder kunnen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag te allen tijde overstappen van aanbieder, en er is geen opzegvergoeding. Heb jij geen ervaring met overstappen? Waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Energietarieven vastzetten of een modelovereenkomst?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er 2 smaken: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren gedurende de contractperiode. Normaal worden de prijzen aangepast in de eerste en zevende maand. Bij dit type contract profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in augustus 2021 waarbij het direct duidelijk is wat je de komende jaren betaalt. En soms krijg jij daarnaast ook een overstapbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energie industrie werkt het zo: langlopende contracten zijn vrijwel altijd duurder dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Zevenaar. Kies je voor een langlopend contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij een jaarcontract ontvang je ieder jaar zo’n scherpe welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, vaak regelt de aankomende gas en stroom organisatie dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle aanbieders en kies de goedkoopste of meest populaire energieaanbieder. Onder andere Vattenfall, Powerpeers en HVC. Daarnaast selecteer je het moment waarop het contract ingaat. Jullie aankomende gas en stroom leverancier zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan het bedrijf zelf?

Door gebruik te maken van de energievergelijker check je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.fenor.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat de energie hier fors duurder is. Hoe komt dat? Dat gebeurd overal: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Aan de hand van goedkope prijzen en aantrekkelijke welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Op basis daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Zevenaar vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Zevenaar en ontdek de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Zevenaar

Veel bedrijven ondersteunen onderhand groene stroom in Zevenaar. Binnen dit domein kunnen grote verschillen optreden. De manier waarop groene stroom tot stand komt is zeer wisselend. Niet ieder groene energie contract kent ook echt een groene bron. Veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt oneerlijk 100% duurzaam genoemd. Wil je er op gerust zijn dat aanbieders 100% transparant zijn? Kies in dat geval de selectie “100% groene stroom uit NL”. In de volgende stap kan jij erkende groene energieleveranciers in Zevenaar vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In en rondom de gemeente Zevenaar bestaan er tegenwoordig diverse activiteiten volledige gericht op duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 6900, 6901, 6902, 6903, 6904, 6905. Als bewoner van wijk Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum kan je soms met financiële bonussen meedraaien in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook wil de gemeente dat wij thuis minder energie te verbruiken. In 2050 moet Gelderland helemaal energieneutraal zijn. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Zonnepanelen installeren
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En ook belangrijk: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check de Belangrijke energiebespaartips of check sites van pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, independer.nl en energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, sloopdecrisis.nl. Bekijk info van Pure Energie vergelijken.


Alle plaatsen in deze gemeente