Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Teylingen

Snel online energie vergelijken in Teylingen? Geholpen door www.energiehunter.nl achterhaal je snel en simpel alle bekende bedrijven als bijvoorbeeld NLE en Vandebron. Geef de grootte van het huishouden door, schat jouw verbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Teylingen de laagste prijs hanteert. Daarnaast tref je via onze vergelijker handige informatie over thema’s als bijv. verschillende gasregio’s en de slimme meter. Tevens geven wij praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Teylingen (www.teylingen.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,756
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,215
Gemiddeld verbruik: 1.139 m3 en 2.882 kwh
Populaire aanbiederEneco

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle grote aanbieders vergelijken
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 215,00.

Eenvoudig overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Gratis overstapservice

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Teylingen?

We zien best veel energieleveranciers beschikbaar in Teylingen. Van GreenChoice tot aan Oxxio, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. In juni 2024 kan je kiezen uit om en nabij 50 providers. Deze leveranciers nuttigen stuk voor stuk het elektra- en gasnetwerk van Stedin. Het is onmogelijk om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie hebben wij iets gevonden! Nieuwsgierig welke gas en stroom organisaties mogelijk zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Teylingen is op dit moment? Geef vlug de benodigde gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en stap direct moeiteloos over. Meer weten? Check onze 5 hulpvolle bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je je hebt altijd licht, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Echter, aanbieders kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er een gasstoring, dan ga je er vanuit dat er meteen transparantie is. Wat dus belangrijk is: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Via onze prijzencheck ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier van Teylingen, die aansluit bij jouw verbruik. Unieke behoeften? Dat is geen probleem! Door gebruik te maken van filteren in de vergelijkingstool zoekt men gemakkelijk een energieproduct dat matcht met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Teylingen

 • Vattenfall: Goede welkomstkorting
 • Essent: Met slimme thermostaat
 • Eneco: Uitstekende klantenservice
 • Greenchoice: Slim besparen in de app
 • Budget Energie: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • NLE: Eerlijk over groen
 • Energiedirect.nl: Goede klantenservice
 • Engie: Scherpe korting
 • Oxxio: Online grip op je kosten
 • Pure energie: Diverse looptijden
 • Powerpeers: Online inzicht in verbruik
 • Delta: Hoge overstapbonus

Hoe hoog bedragen de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen juni 2024)

De condities van gas & stroom organisaties en de energiekosten kunnen verschillen per locatie. De achterliggende reden is dat er diverse beheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas past eigen voorwaarden toe en eigen prijsstellingen voor de transport van elektra en gas. De huidige netbeheerder in Teylingen heet Stedin. Ook neemt de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het toevoeren van gas over het landelijke transportnet. Gemeente Teylingen valt in de gasregio 1, 3. Dat vloeit voort in een toeslag van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Stats & Facts Teylingen

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Teylingen
 • Regionummer: 071
 • Aantal bewoners: 36013
 • Hoofdpostcode: 2361
 • Lokale wijk: Sassenheim

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,756
 • Stroomtarief kwh: €0,215
 • Gem. gasverbruik: 1.139 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.882 kWh
energie-vergelijken-teylingen

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk overstappen van energie binnen 10 minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Stap 1 is het invoeren van de standaard informatie. Dit gaat over het aantal bewoners, en straatnaam + huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Teylingen gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.139 m3 en nog eens 2.882 kWh. Bezit je een gasloze woning. Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je panelen opleveren. De data die je invult bepalen de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer type energie en contractduur.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Maakt het voor jou niet uit? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Inzake prijs zekerheden kan je kiezen voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of wisselende korte termijn modelcontracten. Meestal is het gunstiger om eens in de 12 maanden een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is de totaallijst met alle interessante aanbieders van energie. Bij alle pakketten lees jij gegevens als type stroom/gas, abonnementstermijn, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Teylingen, en nieuwe klanten korting. Kies de leverancier die past bij jouw eisen.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een actuele prijsaanbieding tussen de resultaten? Druk op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de website van de energie-onderneming. Onder andere www.oxxio.nl of natuurlijk www.vrijopnaam.nl. De betreffende energiemaatschappij neemt het administratieve deel voor zich. Je komt nooit zonder gas en stroom in Teylingen


5 tips om te besparen op energie

Overstappen van energieleverancier in juni 2024 kan ruim €395 opleveren. Echter, is er nog meer mogelijk voor een lagere energierekening? Via onze hunters lees jij 5 handige bespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigadvies 1: een programmeerbare thermostaat
 • Bespaartip 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Bespaaradvies 3: sloffen dragen in huis.
 • Tip 4: zoveel mogelijk dubbel glas.
 • Praktisch advies 5: overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen van energiemaatschappij?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is het moment om over te stappen? De energiehunters zeggen altijd: wacht niet langer en ga overstappen in Teylingen. Dan kun je profiteren van lage prijzen. Desondanks, dit is niet op elk moment mogelijk. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor einddatum contract is het al mogelijk te switchen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar daar zit wel een boete aan vast. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt dan meteen overstappen van leverancier, zonder boete te betalen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Een meerjarige contract of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er grofweg 2 mogelijkheden: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Super simpel voor financieel overzicht, en je wordt niet extra belast bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelcontracten. Normaal kom je deze tariefupdate tegen in het begin en in midden van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst profiteer je dus ook als de kosten van gas en stroom dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: een meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En vaak ontvang je ook wel een aantrekkelijke bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiewereld geldt in beginsel: contracten voor een langere periode zijn eigenlijk altijd prijziger dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Teylingen. Bij een langdurig contract heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Evenwel, bij een jaarcontract krijg je elk jaar deze hoge welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, vaak regelt de toekomstige gas en stroom aanbieder het volledige overstaptraject aan de hand van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en ga voor de beste leverancier. Bijv. Vattenfall, Vandebron en Main energie. Bij de volgende stap selecteer je wanneer het contract in moet gaan. De aankomende gas en stroom aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan op de website van de leverancier?

Met behulp van onze vergelijker check je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.delta.nl, dan kom je tot de ontdekking dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe is dit mogelijk? Heel eenvoudig: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Met behulp van lagere onkosten en aantrekkelijke welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Op basis daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Teylingen vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Teylingen en vind de beste deal voor jouw gezin

Duurzame energie in Teylingen

Het merendeel van de maatschappijen leveren ondertussen groene stroom in Teylingen. Toch kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier van produceren van groene stroom wijkt nogal af. Niet elk groene stroom label kent ook echt een groene bron. Het gros van duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt illegitiem geprofileerd als groen of duurzaam. Er zeker van zijn dat maatschappijen een groen beleid hanteren? Kies dan uiteraard voor “Groene energie uit NL”. Jij kan dan authentieke groene energieleveranciers in Teylingen vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Draag bij aan een duurzame regio
Rondom de gemeente Teylingen zijn er steeds meer activiteiten rondom duurzame energie. Denk dan aan windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 2360, 2361, 2362. Als bewoner van wijk Sassenheim, Voorhout, Warmond kan je vaak financieel aantrekkelijk meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om minder energie in huis te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Zuid-Holland eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning
 • Integreren van zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • De CV vervangen of aanvullen met een biomassaketel
 • En niet te vergeten: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Zie ook de 5 nuttige energiebespaartips of speur op sites zoals pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, independer.nl en energievergelijken.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl. Lees verder alles over GreenChoice kosten.


Alle plaatsen in deze gemeente