Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Oud-Beijerland

Zonder problemen energie vergelijken in Oud-Beijerland? Door gebruik te maken van de Energiehunter doorzoek je snel en simpel alle beschikbare bedrijven als bijvoorbeeld GreenChoice en Eneco. Kies samenstelling van jouw gezin, voer het verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Oud-Beijerland het goedkoopste contract aanbiedt. Tevens check je via onze vergelijker belangrijke informatie over topics als bijvoorbeeld de overstapservice en verschillende contracttypes. Voorts vind je hier een lijstje met 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Oud-Beijerland (www.oud-beijerland.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,747
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,206
Gemiddeld verbruik: 1.139 m3 en 2.911 kwh
Populaire aanbiederEneco

Makkelijk vergelijken

 • Alle bedrijven gemakkelijk vergelijken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Gemiddelde besparing van € 200,00.

Eenvoudig overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Geen dag zonder gas of stroom!Wat zijn de beste energieleveranciers in Oud-Beijerland?

Wij zien enorm veel energieleveranciers actief in de regio Oud-Beijerland. Dat loopt uiteen van NLE tot Oxxio, de keuze is enorm. Tegenwoordig kun je kiezen uit circa 60 leveranciers. Deze maatschappijen werken uitsluitend met de leidingen van Stedin. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle tarieven te vergelijken. Hiervoor hebben wij iets gevonden! Uitzoeken welke gas en stroom bedrijven mogelijk zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Oud-Beijerland is voor jouw situatie? Voer vlug de benodigde gegevens in, check het goedkoopste contract, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Overtuigd? Lees de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Desondanks, gas & stroom aanbieders kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij voorvallen als een gasstoring, dan is het gewenst dat dit snel opgelost wordt. Wat dus belangrijk is: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Uiteindelijk geeft iedereen prioriteit aan een goede én goedkope maatschappij. Dit geldt uiteraard altijd. Geholpen door de energietarievenvergelijker vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Oud-Beijerland, die aansluit op jouw wensen. Zoeken op unieke aspecten? Dat is geen probleem! D.m.v filters in de tool check jij eenvoudig een energie-abonnement dat matcht met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Oud-Beijerland

 • Vattenfall: Exclusieve aanbiedingen
 • Essent: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Eneco: Hoge welkomstbonus
 • Greenchoice: Eenvoudig verbruik inzien
 • Budget Energie: Exclusieve aanbiedingen
 • NLE: Handige website
 • Energiedirect.nl: Online inzicht in verbruik
 • Engie: Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Oxxio: Online inzicht in verbruik
 • Pure energie: Goede welkomstkorting
 • Powerpeers: Online meterstanden doorgeven
 • Delta: Goede cashback

Wat zijn de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen februari 2024)

De voorwaarden van leveranciers en de vergoedingen zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er nogal wat netbeheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas past eigen voorwaarden toe en eigen prijsstrategieën voor transport van gas en stroom. De huidige netbeheerder in Oud-Beijerland betreft Stedin. Tevens hanteert de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio als vergoeding voor het gastransport via haar netwerk. Gemeente Oud-Beijerland valt in de gasregio 1, 3. Dat draait uit op een opslag van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Kerngegevens Oud-Beijerland

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,747
 • Stroomtarief kwh: €0,206
 • Gem. gasverbruik: 1.139 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.911 kWh
energie-vergelijken-oud-beijerland

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Natuurlijk de basisinformatie. Dat betreft grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de buurt van Oud-Beijerland is het gemiddelde verbruik ong. 1.139 m3 + 2.911 kWh. Verbruik je geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat je realiseert. Alle ingevoerde gegevens dragen bij aan het energietarief.

 3. Kies herkomst energie en contractduur.

  Je hebt de keuze uit groene stroom (NL), groene stroom (EU) of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Wat betreft abonnementen kan je kiezen voor 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. Veelal is het slim om eens in de 12 maanden een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Contracten vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een overzicht met alle beschikbare energiebedrijven. Van ieder pakket bekijk je data over type energie, type contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Oud-Beijerland, en de eventuele korting. Selecteer de partij die past bij jouw budget.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een relevante aanbieding tussen de resultaten? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van de aanbieder. Zoals www.pure-energie.nl + www.innovaenergie.nl. Jouw nieuwe energieleverancier zet alles netjes voor jou om. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Oud-Beijerland


5 tips om te besparen op energie

Overstappen van energieleverancier in februari 2024 kan in sommige gevallen wel €300 korting realiseren. Daartegenover, kan ik nog meer doen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Hierna check je 5 handige bespaartips die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Bezuinigtip 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Praktische tip 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Tip 3: was eens wat vaker op lagere temperaturen
 • Bespaaradvies 4: kies voor een laptop in plaats van een PC
 • Praktisch advies 5: Houd de brievenbus dicht

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is een geschikt moment om over te stappen? Wij van Energiehunter.nl geven als tip: maak een sport van het overstappen in Oud-Beijerland. Dan realiseer je de hoogste besparing. Maar, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor het einde van jouw contract is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Zit je nog vast aan een contract? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Onbepaalde tijd energiecontract? In dat scenario kan iedereen wisselen van leverancier, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder van leverancier gewisseld? Mogelijk is je contract dan al tijden verlopen. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een contract voor meerdere jaren of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zin dit de twee opties: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen binnen de looptijd van het contract. Door de bank genomen vinden deze wijzigingen plaats begin januari en rond juli. Bij een variabel contract wordt je dus ook ‘beloond’ als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij het direct duidelijk is wat de kosten gaan zijn. En misschien beloont de maatschappij jou met een mooie korting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In energieland is het principe: een contract voor meerdere jaren zijn duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Oud-Beijerland. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Daartegenover, bij een jaarcontract ontvang jij jaarlijks een aantrekkelijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel faciliteert jouw aankomende aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle aanbieders en ga voor de goedkoopste of meest populaire energieaanbieder. Bedrijven als Energiedirect, Budget Energie en Vrijopnaam. Hierna selecteer je wanneer het contract in moet gaan. Jouw toekomstige gas en stroom aanbieder zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan op de website van de leverancier?

Via Energiehunter.nl check je altijd de scherpste aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.fenor.nl, dan ontdek je dat je daar veel duurder uit bent. Hoe is dit mogelijk? Super simpel: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Aan de hand van lage prijzen en goede welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En op die manier trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Oud-Beijerland vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Oud-Beijerland en achterhaal de voordeligste leverancier die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Oud-Beijerland

Bijna alle bedrijven leveren vandaag de dag groene stroom in Oud-Beijerland. Op dit front kun je echter wel veel vraagtekens zetten. Hoe ze de groene stroom inkopen wisselt nogal. Niet ieder groene stroom contract draagt terecht die naam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt foutief als “duurzaam” gekenmerkt. 100% zeker weten dat energieleveranciers echt helemaal groen zijn? Kies in dat geval de optie “Groen uit Nederland”. Hier kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Oud-Beijerland vergelijken, tegen de laagste prijs.

Draag bij aan een duurzame regio
In het leefgebied van de gemeente Oud-Beijerland zien we allerlei plannen met doelstellingen voor duurzame energie. Denk dan aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 3260, 3261, 3262, 3263. Als inwoner van wijk Wijk 00 kan je meer en meer zeer betaalbaar meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Uiteraard is het aan te raden om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen afzienbare tijd moet Zuid-Holland helemaal energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • Isolatie van de woning
 • Huis met zonnepanelen
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • En niet te vergeten: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Bekijk info over tips om minder gas en stroom te gebruiken of bezoek pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, independer.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk info van Powerpeers prijzen.