Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Noordwijk

Meteen energie vergelijken in Noordwijk? Via de Energiehunter achterhaal je probleemloos alle grote maatschappijen als NLE & Energiedirect. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Noordwijk de beste deal heeft! Daarbij vind je op deze website praktische info over thema’s als o.a. het ideale overstapmoment en de slimme meter. Tevens geven we 5 handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Noordwijk (www.noordwijk.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,744
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,254
Gemiddeld verbruik: 1.104 m3 en 2.826 kwh
Populaire aanbiederEneco

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke organisaties gemakkelijk vergelijken
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Bespaar tot wel € 325,00.

Eenvoudig overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Zorgeloos overstappenWat zijn goede energieleveranciers in Noordwijk?

Er zijn enorm veel energieleveranciers beschikbaar in Noordwijk. Dat gaat van Pure Energie tot een speler als Energiedirect, de keuze is enorm. Tegenwoordig zijn het zo’n 55 leveranciers. Deze bedrijven gebruiken allen het gas- en stroom netwerk van Stedin. Het is vrijwel uitgesloten om handmatig alle prijzen te vergelijken. In deze context kun jij bij ons terecht. Bekijken welke gas en stroom maatschappijen tot de mogelijkheden behoren? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Noordwijk is in juni 2024? Voer hieronderde privé gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en regel het overstappen direct. Meer weten? Check onze 5 bruikbare bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Ongeacht bij wie je klant bent, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en er is warm water in het hele huis. Desalniettemin, gas en stroom aanbieders verschillen wel degelijk van elkaar. Bij gasstoringen of stroomproblemen, dan ga je er vanuit dat dit snel opgelost wordt. Conclusie: houd ook rekening met kwaliteit service. Uiteindelijk zoekt iedereen een goedkoop energiecontract. Dit geldt uiteraard altijd. Geholpen door de vergelijkingstool achterhaal je direct de goedkoopste energieleverancier van Noordwijk, die past bij jouw plaatje. Specifieke wensen? Dat kun je zelf bepalen. D.m.v filteren in de prijzenvergelijker detecteren jullie simpel en snel een overeenkomst dat rijmt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Noordwijk

 • Vattenfall: Scherpe cashback
 • Essent: Eigen account
 • Eneco: Toon; slim besparen
 • Greenchoice: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Budget Energie: Online grip op je kosten
 • NLE: Scherpe overstapbonus
 • Energiedirect.nl: Goede overstapkorting
 • Engie: Scherpe welkomstbonus
 • Oxxio: Online inzicht in verbruik
 • Pure energie: Hoge welkomstbonus
 • Powerpeers: Goede cashback
 • Delta: Energie uit Zeeland

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze buurt? (Prijzen juni 2024)

De pakketten van gas & stroom maatschappijen en de kosten wijken vaak af per plaats. Dat heeft te maken met het feit dat er nogal wat beheerders op deze markt werken. Iedere gas en stroom beheerder wordt gekenmerkt door weer andere onkosten voor transport van gas en stroom. De huidige netbeheerder in Noordwijk heet Stedin. Bovendien hanteert de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het transport van gas via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Noordwijk behoort tot gasregio 1, 3. Dit komt overeen met een bijdrage van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Cijfers en feiten Noordwijk

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Noordwijk
 • (Net) nummer: 0594
 • Aantal inwoners: 25760
 • Centrale postcode: 2201
 • Veel gezochte wijk: Noordwijk-Binnen

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,744
 • Stroomtarief kwh: €0,254
 • Gem. gasverbruik: 1.104 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.826 kWh
energie-vergelijken-noordwijk

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Bijvoorbeeld gezinssamenstelling, de postcode en het huisnummer.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer het geschatte verbruik in. In Noordwijk is dat gemiddeld 1.104 m3 plus 2.826 kWh. Heb jij een gasloze woning? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Heb je zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze aspecten werken door in jouw energierekening.

 3. Kies herkomst energie een duur van het abonnement.

  Je hebt de keuze uit groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Inzake prijs zekerheden heb je de keuze uit o.a. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of flexibele model-abonnementen. In algemene zin loont het om elke 12 of 24 maanden een nieuw contract te nemen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Wat daarna komt is een tabel met alle interessante energie aanbieders. Van ieder abonnement vind jij voorwaarden als soort stroom/gas, duur van het contract, de prijzen van gas en elektra in Noordwijk, en de welkomstbonus. Selecteer de aanbieder die overeenkomst met de opgegeven wensen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een geldige leverancier gespot? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de afsluitpagina van de maatschappij. Bijvoorbeeld www.essent.nl of natuurlijk www.mainenergie.nl. Jouw aanstaande energie-aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Altijd zekerheid van gas en stroom in Noordwijk


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in juni 2024 kan meer dan €300 besparen. Desondanks, wil jij nog meer adviezen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op energiehunter.nl tref je 5 energiebespaartips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Praktisch advies 1: nemen van led verlichting
 • Praktisch advies 2: kies een intelligent strijkijzer die zichzelf uitschakelt
 • Bezuinigtip 3: stel je vriezer niet te koud af.
 • Tip 4: niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.
 • Bespaaradvies 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen van leverancier?

Een vraag die we vaak krijgen is: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energie-experts raden aan: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Noordwijk. Zo maak je gebruik van lagere tarieven. Desondanks, kies een geschikt moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Contract met bepaalde looptijd? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Onbepaalde tijd energiecontract? In zo’n situatie mag men switchen van aanbieder, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Dan zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een modelovereenkomst?

Zodra je een nieuw contract neemt heb je meerdere keuzes: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Je weet precies waar je aan toe bent, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid binnen de looptijd van het contract. Door de bank genomen worden deze prijs-updates gedaan in het begin en in midden van het jaar. Bij variabele prijzen is dus met name interessant als de kosten van gas en stroom dalen.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En als je geluk hebt beloont de maatschappij jou met een nieuwe klanten bonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In de energiewereld geldt: contracten voor 3 of 5 jaar zijn vrijwel altijd duurder dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Noordwijk. Bij een langdurig contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Daartegenover, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg je elke 12 maanden deze zeer interessante welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, doorgaans faciliteert jouw aankomende maatschappij de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle actuele prijzen en ga voor de goedkoopste aanbieder. Populaire bedrijven zijn Vattenfall, Budget Energie en E-on. Vervolgens bepaal je de ingangsdatum (start levering). Je betreffende gas en stroom maatschappij zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan het bedrijf zelf?

Middels deze website vind je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.allure-energie.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Wat is de achterliggende reden? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Middels goedkope prijzen en goede welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Zo stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Noordwijk vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Noordwijk en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Noordwijk

Tal van leveranciers leveren vandaag de dag groene stroom in Noordwijk. Echter kunnen grote verschillen optreden. De herkomst van groene stroom verschilt nogal. Niet elk “groene stroom” label is daadwerkelijk groen. Veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte geprofileerd als groen of duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat bedrijven een groen beleid hanteren? Selecteer in dit geval de selectie “Groene energie uit NL”. Vervolgens kan jij erkende groene energieleveranciers in Noordwijk vergelijken, tegen de laagste prijs.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de buurt van de gemeente Noordwijk kennen we diverse acties waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 2200, 2201, 2202, 2203, 2204. In wijk Noordwijk-Binnen, Noordwijk Aan Zee kan je soms vrij voordelig meedelen in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Het is natuurlijk ook goed om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Op termijn moet Zuid-Holland hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Zonnepanelen integreren
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Zonneboiler voor warm water
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Zie ook de tips om minder gas en stroom te gebruiken en bezoek pricewise.nl, independer.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, consumind.nl, consumentenbond.nl. Bezoek ook GreenChoice prijzen.