Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Mill en Sint Hubert

Op je gemak energie vergelijken in Mill en Sint Hubert? Dankzij onze website tref je probleemloos alle relevante bedrijven. Je kunt denken aan Delta en Eneco. Schets jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en zie direct welke energieleverancier in Mill en Sint Hubert het goedkoopste contract aanbiedt. Daarbij lees je op Energiehunter.nl belangrijke info over items als onderwerpenen info over de enkele of dubbele meter. Verder bieden wij een aantal bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Mill en Sint Hubert (www.gemeente-mill.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2023€0,770
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2023€0,235
Gemiddeld verbruik: 1.368 m3 en 3.328 kwh
Populaire aanbiederEssent

Moeiteloos vergelijken

 • Alle bekende providers eenvoudig vergelijken
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 435,00.

Eenvoudig overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektraWelke energieleverancier kiezen in Mill en Sint Hubert?

Wij zien enorm veel energieleveranciers actief in de regio Mill en Sint Hubert. Dat gaat van Budget Energie tot aan Engie, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. In juni 2023 zijn het zo’n 60 maatschappijen. Deze energieleveranciers lopen allemaal via de leidingen van Enexis. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor die situatie kun jij bij ons terecht. Nieuwsgierig welke gas & stroom bedrijven actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Mill en Sint Hubert is voor jouw situatie? Vul gelijk jouw eigen gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en stap direct moeiteloos over. Zie ook onze 5 bruikbare bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je kunt altijd koken, en er is warm water in het hele huis. Maar, energie-aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. Is er sprake van een storing, dan is het gewenst dat er meteen transparantie is. Het punt is: staar je niet blind op tarieven. Uiteindelijk zoekt elke Nederlander niet teveel betalen voor energie. Dat is nooit anders geweest. Geholpen door de vergelijkingstool vergelijk je vlug de goedkoopste energieleverancier van Mill en Sint Hubert, voor jouw situatie. Heb jij bepaalde wensen? Dat kun je zelf bepalen. Door gebruik te maken van filters in de prijzenvergelijker detecteer jij probleemloos een energieovereenkomst dat past bij jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Mill en Sint Hubert

 • Vattenfall: Goede welkomstkorting
 • Essent: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Eneco: Vaste energieprijzen
 • Greenchoice: Groene energie
 • Budget Energie: Ook met zonnepanelen
 • NLE: Goede overstapbonus
 • Energiedirect.nl: Goede overstapkorting
 • Engie: Ook modelcontracten
 • Oxxio: Aantrekkelijke welkomstkorting
 • Pure energie: Aantrekkelijke korting
 • Powerpeers: Eigen energie delen
 • Delta: Altijd scherpe acties

Wat zijn de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen juni 2023)

De aansluitingen van gas & stroom bedrijven en de prijzen zijn in elke plaats weer anders. Dit komt doordat er nogal wat netbeheerders diensten leveren. Elke netbeheerder verwerkt zijn eigen tarieven voor transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder in Mill en Sint Hubert is Enexis. Vervolgens rekent de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het toevoeren van gas over het landelijke transportnet. Gemeente Mill en Sint Hubert hoort bij gasregio 5, 9. Dit mondt uit in een bijdrage van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Facts and figures Mill en Sint Hubert

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,770
 • Stroomtarief kwh: €0,235
 • Gem. gasverbruik: 1.368 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.328 kWh
energie-vergelijken-mill-en-sint-hubert

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten.

Gemakkelijk overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Als eerste de standaard informatie. Dit zijn samenstelling huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de buurt van Mill en Sint Hubert ligt dat gemiddeld op circa 1.368 m3 plus 3.328 kWh. Verbruik je geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat je realiseert. De data die je invult hebben invloed op de energiekosten.

 3. Kies herkomst energie en contracttermijn.

  Denk dan onder andere aan groene stroom (NL of EU), of grijze stroom. Ben jij neutraal? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Wat betreft prijsafspraken kan men gaan voor producten van 1, 3, of 5 jaar, en wisselende korte termijn modelcontracten. Dikwijls kan het uit om eens per jaar een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Er volgt nu een tabel met alle beschikbare energieleveranciers. Bij elk abonnement bekijk jij specificaties aangaande soort stroom/gas, looptijd contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Mill en Sint Hubert, en de welkomstbonus. Kies de aanbieder die rijmt met jouw wensenpakket.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een mooie korting gecheckt? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de webpagina van de leverancier. Bijv. www.oxxio.nl en ook www.qwint.nl. De gekozen energieleverancier neemt het administratieve deel voor zich. Geen dag zonder gas of stroom in Mill en Sint Hubert


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in juni 2023 kan meer dan €270 besparen. Maar, wat zijn de andere opties voor een lagere energierekening? Via de energiehunter check je 5 handige tips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bespaartip 1: de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken
 • Praktisch advies 2: kies voor een hotfill-wasmachine.
 • Bezuinigtip 3: was aan de lijn i.p.v. in de droger
 • Bezuinigadvies 4: koop een waterbesparende douchekop
 • Bezuinigadvies 5: minder vaak een warm bad nemen.

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Mensen vragen regelmatig: wanneer mag je overstappen van energie? Onze experts vinden: regel jaarlijks het overstappen in Mill en Sint Hubert. Zodoende kun je profiteren van lage prijzen. Echter, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Einde contract in zicht? 6 weken voor het einde van het contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Heb jij een modelcontract? Je kunt altijd, wisselen van maatschappij, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Vermoedelijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een contract voor meerdere jaren of een modelovereenkomst?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je komt niet voor verrassingen te staan als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij de modelovereenkomst. Doorgaans vinden deze wijzigingen plaats in januari en in juli. Bij een variabel contract profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in juni 2023 waarbij het direct duidelijk is welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En tevens wordt je ook tegemoet gekomen met een introductiekorting (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In de energiemarkt geldt in de basis: contracten voor een langere periode zijn op lange termijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Mill en Sint Hubert. Ga je voor een meerjarig contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Echter, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang jij jaarlijks zo’n hoge welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, standaard verzorgt jouw nieuwe gas en stroom organisatie de opzegging van het contract middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle aanbieders en kies de goedkoopste of meest populaire energieleverancier. Denk aan Energiedirect, Pure Energie en Leon energie. Hierna selecteer je wanneer het contract in moet gaan. Jullie nieuwe aanbieder zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Via www.energiehunter.nl achterhaal je altijd de scherpste aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.delta.nl, dan zul je zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Wat is daarvan de reden? Super simpel: energieleveranciers zijn op zoek naar nieuwe klanten. Middels voordelige tarieven en hoge welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). En zo krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Mill en Sint Hubert vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Mill en Sint Hubert en vind de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Mill en Sint Hubert

Een aanzienlijk deel van de organisaties bieden ondertussen groene stroom in Mill en Sint Hubert. Als het gaat om groene energie kunnen grote verschillen optreden. De afkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet alle groene stroom heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat leveranciers echt helemaal groen zijn? Kies in dat geval het filter “Groen uit NL”. Daarna kan je authentieke groene energieleveranciers in Mill en Sint Hubert vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In het leefgebied van de gemeente Mill en Sint Hubert onderscheiden we vele projectenmet een focus op duurzame energie. Denk dan aan windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 5455. Als inwoner van wijk Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord kan je vaak zeer betaalbaar meewerken met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om ons eigen huis te verduurzamen. In 2050 moet Noord-Brabant net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • Gasloos wonen met de biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk info over Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, overstappen.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, consumentenbond.nl, Vereniging Eigen Huis. Bezoek ook Energiedirect abonnementen.


Alle plaatsen in deze gemeente