Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Losser

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Losser? Via onze vergelijker vind je supersnel alle grote leveranciers als bijvoorbeeld Powerpeers & Budget Energie. Geef de grootte van het huishouden door, schat jouw verbruik, en ontdek welke energieleverancier in Losser de beste deal heeft! Tevens check je op onze website uitgebreide info over thema’s zoals verbruik in de regio en info over de enkele of dubbele meter. Bovendien verschaffen wij jou nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Losser (www.gemeentelosser.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2021€0,777
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2021€0,220
Gemiddeld verbruik: 1.421 m3 en 3.132 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Supersnel vergelijken

 • Alle organisaties gemakkelijk vergelijken
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Gemiddelde besparing van € 365,00.

Eenvoudig overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeldWat zijn goede energieleveranciers in Losser?

We zien meer en meer energieleveranciers actief in de regio Losser. Van Vandebron tot een speler als Energiedirect, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Tegenwoordig kun je kiezen uit circa 50 energieleveranciers. Deze maatschappijen zijn allemaal aangesloten op het gas- en elektra netwerk van Liander. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. In dit geval kan jij onze vergelijker gebruiken. Bekijken welke bedrijven er beschikbaar zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Losser is in augustus 2021? Vul hieronderje persoonlijke gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en stap meteen over. Bekijk ook de 5 nuttige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Desalniettemin, aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. Is er sprake van gas- en stroomstoring, dan ga je er vanuit dat er gauw een oplossing volgt. Conclusie: vergelijk op meer dan alleen prijs. Ten slotte wil iedereen een goedkope energieleverancier. Dat is logisch natuurlijk. Met behulp van de energiehunter achterhaal je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Losser, specifiek voor jouw situatie. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat is mogelijk. Door middel van de keuzevakjes in onze vergelijker checkt men gemakkelijk een contract dat naadloos aansluit op jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Losser

 • Vattenfall: Ook flexibele prijzen
 • Essent: Goede welkomstbonus
 • Eneco: Altijd scherpe acties
 • Greenchoice: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Budget Energie: Scherpe korting
 • NLE: Ook met zonnepanelen
 • Energiedirect.nl: Exclusieve aanbiedingen
 • Engie: Aantrekkelijke cashback
 • Oxxio: Goede overstapbonus
 • Pure energie: Ook met zonnepanelen
 • Powerpeers: Zelf opwekken en stroom delen
 • Delta: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen

Wat betaal ik voor energie in onze buurt? (Prijzen augustus 2021)

De aansluitingen van energiemaatschappijen en de energiekosten zijn anders per regio. Dat zit’m in het feit dat er verscheidene netbeheerders actief zijn. Iedere netbeheerder past eigen voorwaarden toe en weer andere tarieven voor transport van gas en stroom. De huidige netbeheerder in Losser heet Liander. Bovendien heeft de Gasunie verschillende tarieven per regio voor het toevoeren van gas door haar leidingnetwerk. Gemeente Losser behoort tot gasregio 1. Dit houdt in een toeslag van €0,00518 per M3.

Facts and figures Losser

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Losser
 • (Regio) nummer: 053
 • Aantal inwoners: 22444
 • Postcodegebied: 7581
 • Wijk: Losser

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,777
 • Stroomtarief kwh: €0,220
 • Gem. gasverbruik: 1.421 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.132 kWh
energie-vergelijken-losser

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zonder moeite overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Je begint altijd met de standaard informatie. Dit gaat over gezinssamenstelling, en postcode + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. Rondom Losser bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1.421 m3 en 3.132 kWh. Woon jij volledig gasloos? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Liggen er zonnepanelen op je pad? Bereken het maximale kWh’s dat je realiseert. Deze factoren hebben effect op het energietarief.

 3. Kies soort energie en abonnementsduur.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom of misschien wel groene stroom uit Nederland of Europa. Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Aangaande contracttermijn kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of flexibele model-abonnementen. In de regel is het gunstiger om elke 12 of 24 maanden een nieuw contract te nemen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Je ziet nu de resultaatpagina met alle populaire aanbieders van energie. Bij alle abonnementen tref je informatie met betrekking tot herkomst energie, looptijd abonnement, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Losser, en de eventuele korting. Selecteer de leverancier die overeenkomst met de opgegeven wensen.

 5. Stap online over

  Een mooie prijsaanbieding tussen de resultaten? Druk op de groene button. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de website van het bedrijf. Onder andere www.oxxio.nl + www.eon.nl. Jouw aanstaande energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Losser


5 tips om minder energie te gebruiken

Overstappen van energieleverancier in augustus 2021 kan wel €330 winst geven. Desalniettemin, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters profiteer je van 5 energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigadvies 1: haal opladers uit het stopcontact
 • Advies 2: zorg dat de koelkast op een koele plek staat
 • Bespaaradvies 3: zorg dat je pan goed op de warmtebron past
 • Tip 4: tochtstrips gebruiken.
 • Bespaaradvies 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Wij van Energiehunter.nl adviseren: regel jaarlijks het overstappen in Losser. Zo realiseer je de hoogste besparing. Maar, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Einde contract in zicht? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Heb jij een modelcontract? Je kunt dan meteen wisselen van aanbieder, zonder boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In zo’n geval zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Een meerjarige contract of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Zodra je een nieuw contract neemt zijn er grofweg 2 mogelijkheden: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je betaalt niets extra’s als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid binnen de looptijd van het contract. Gewoonlijk vinden deze wijzigingen plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij dit soort contracten wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijs trend neerwaarts is.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in augustus 2021 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En wellicht wordt je ook tegemoet gekomen met een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energiewereld is het principe: een contract voor meerdere jaren zijn duurder dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Losser. Kies je voor een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Echter, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je alle jaren zo’n zeer interessante welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, vaak verwerkt je geselecteerde energiemaatschappij het beëindigen van jouw huidige overeenkomst met de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en selecteer een beschikbare maatschappij. Bijvoorbeeld Energiedirect, Budget Energie of natuurlijk Vrijopnaam. Daarna selecteer je de ingangsdatum (start levering). Je betreffende gas en stroom maatschappij zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Middels onze website check je altijd de allerlaagste tarieven. Als je zelf gaat naar bijv. www.allure-energie.nl, dan valt als eerste op dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe kan zoiets? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Geholpen door goedkope tarieven en fikse welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Op basis daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Losser vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Losser en stap over naar de beste aanbieder voor jouw situatie

Duurzame energie in Losser

Tal van leveranciers bieden inmiddels groene stroom in Losser. Op dit front zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd wisselt behoorlijk. Niet ieder groene stroom contract is ook echt groen. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit landen buiten Nederland wordt foutief gelabeld als “groen”. Wil je er op gerust zijn dat bedrijven daadwerkelijk groen zijn? Ga dan voor de selectie “Groene stroom uit Nederland”. Daarna kan je echte groene energieleveranciers in Losser vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
Voor inwoners van de gemeente Losser zien we diverse opdrachten met een focus op duurzame energie. Denk dan aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 7580, 7581, 7582. Wanneer je woont in wijk Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen kan je wellicht relatief goedkoop meedelen in initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook stimuleert de gemeente ons om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Gelderland eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: minder energie verbruiken! Lees de tips om minder gas en stroom te gebruiken of bezoek pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, independer.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk info van Pure Energie prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente