Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Geldermalsen

Snel energie vergelijken in Geldermalsen? Met behulp van deze website vind je eenvoudig alle erkende aanbieders als NLE en Eneco. Vul postcode + gezinssamenstelling in, voer het verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Geldermalsen de laagste prijs hanteert. Tevens check je via de Energiehunter uitgebreide info over topics zoals energiebelastingen en verschillende contracttypes. Daarnaast vind je hier een lijstje met 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Geldermalsen (www.geldermalsen.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2023€0,769
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2023€0,212
Gemiddeld verbruik: 1.436 m3 en 3.195 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke energiebedrijvenbij elkaar
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 210,00.

Probleemloos overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancierWelke energieleverancier kiezen in Geldermalsen?

Er zijn flink wat energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Geldermalsen. Dat gaat van Delta tot bijvoorbeeld Energiedirect, de keuze is reusachtig groot. Op dit ogenblik heb je de keuze uit zo’n 60 aanbieders. Deze bedrijven maken allemaal gebruik van het gas- en stroom netwerk van Liander. Het is niet mogelijk om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor dat geval kan jij onze vergelijker gebruiken. Benieuwd welke gas en stroom bedrijven er beschikbaar zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Geldermalsen is op dit moment? Voer gemakkelijk jouw eigen gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Meer weten? Check onze 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en je hebt aan aangenaam warm huis. Evenwel, gas en stroom bedrijven kennen toch grote onderlinge verschillen. In het geval van gas- en stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit snel opgelost wordt. Oftewel: kijk niet alléén naar prijs. Als het puntje bij paaltje komt zoekt iedereen een betaalbaar energiecontract. En dat is meer dan logisch. Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Geldermalsen, voor jouw situatie. Unieke behoeften? Ook dat bieden wij. Dankzij selecties in onze vergelijker bekijk jij zonder problemen een contract dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Geldermalsen

 • Vattenfall: Scherpe cashback
 • Essent: Goede overstapbonus
 • Eneco: Diverse looptijden
 • Greenchoice: Met praktische energie-bespaartips
 • Budget Energie: Scherpe welkomstbonus
 • NLE: Online facturen bekijken
 • Energiedirect.nl: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Engie: Goede welkomstkorting
 • Oxxio: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Pure energie: Uitstekende klantenservice
 • Powerpeers: Duidelijke website
 • Delta: Echte groene stroom uit Zeeland

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in de regio? (Prijzen maart 2023)

Het aanbod van aanbieders en de kosten verschillen per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er verschillende netbeheerders op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door zijn eigen tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder in Geldermalsen is Liander. Bovendien rekent de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het gastransport via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Geldermalsen hoort bij gasregio 1. Dat draait uit op een bijdrage van €0,00518 per M3.

Feiten over Geldermalsen

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Geldermalsen
 • (Net) nummer: 0345
 • Bewoners: 26346
 • Postcodegebied: 4191
 • Wijk: Geldermalsen

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,769
 • Stroomtarief kwh: €0,212
 • Gem. gasverbruik: 1.436 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.195 kWh
energie-vergelijken-geldermalsen

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eenvoudig overstappen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Geef woningdetails in

  Start met de basisinfo. Hiermee bedoelen we omvang van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Geldermalsen is het gemiddelde verbruik ong. 1.436 m3 plus 3.195 kWh. Bezit je een gasloze woning. Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Zonnepanelen op je dak? Voer het aantal kilowattuur in dat de zonnecellen renderen. Dit alles hebben effect op het energietarief.

 3. Selecteer type energie en contracttermijn.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Sla dit dan over. Rondom prijs zekerheden kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist een modelcontract. Gewoonlijk kan het uit om elke 12 maanden over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Tarieven vergelijken

  In de volgende stap vind je een opsomming met alle interessante energie aanbieders. Van alle abonnementen zie je informatie zoals oorsprong energie (groen of grijs), looptijd contract, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Geldermalsen, en de welkomstbonus. Kies de aanbieder die aansluit op jouw wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een geldige aanbieder gecheckt? Klik op ‘Bekijk’. We versturen jouw aanvraag direct door naar de aanvraag-pagina van de maatschappij. Zoals www.pure-energie.nl of natuurlijk www.allure-energie.nl. De gekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op. Geen dag zonder gas of stroom in Geldermalsen


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in maart 2023 kan ruim €315 bonus betekenen. Desalniettemin, wil jij nog meer adviezen zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Op energiehunter.nl profiteer je van 5 handige adviezen die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Praktisch advies 1: het gebruik van lichtdimmers
 • Bezuinigtip 2: wok of stoom eens wat vaker i.p.v. koken
 • Bezuinigtip 3: stel je vriezer niet te koud af.
 • Bespaartip 4: geen open haard gebruiken.
 • Praktisch advies 5: laat de cv-ketel regelmatig controleren

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energie-experts vinden: wacht niet langer en ga overstappen in Geldermalsen. In dat geval bespaar je het meeste geld. Toch, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor het einde van het contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt altijd, switchen van leverancier, en hoef je nooit een boete te betalen. Niet eerder overgestapt? In zo’n geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Vaste energieprijzen of kiezen voor variabele tarieven?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er grofweg 2 mogelijkheden: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft nooit extra te betalen wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast binnen de looptijd van het contract. Veelal wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in de eerste en zevende maand. Bij dit soort contracten kan dus uit op het moment dat de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in maart 2023 waarbij je exact weet wat de kosten gaan zijn. En tevens wordt je wel beloond met een nieuwe klanten bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiewereld geldt in de basis: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Geldermalsen. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Toch, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je elk jaar een concurrerende welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, vaak faciliteert jouw geselecteerde gas en stroom leverancier de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en ga voor de beste leverancier. Denk aan Energiedirect, Vandebron of Vastelastenbond. Daarna beslis je over de ingangsdatum van het contract. De geselecteerde gas en stroom organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan wanneer ik het direct afsluit?

Met behulp van onze vergelijker tref je altijd de beste deals. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.vastelastenbond.nl, dan zul je zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe is dit mogelijk? Fluitje van een cent: energiemaatschappijen speuren constant naar nieuwe consumenten. Geholpen door goedkope tarieven en grote welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En op die manier zullen meer Nederlandse overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Geldermalsen vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Geldermalsen en ontdek de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Geldermalsen

De meeste leveranciers bieden momenteel groene stroom in Geldermalsen. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De manier van produceren van groene stroom is bij veel aanbieders weer anders. Niet ieder groene stroom contract draagt terecht die naam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat leveranciers 100% transparant zijn? Gebruik dan zeker voor “Groen gas/elektra uit Nederland”. Dan kan je geschikte groene energieleveranciers in Geldermalsen vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In en rondom de gemeente Geldermalsen bestaan er allerlei initiatievendie het gebruik van duurzame energie stimuleren. Denk dan aan windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4190, 4191. In de buurt van wijk Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen kan je steeds vaker vrij voordelig meewerken met allerlei burgercollectieven in de gemeente. De overheid wil ook ons verplichten om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In een korte tijd moet Gelderland hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Installeren van zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check de tips om minder gas en stroom te gebruiken of bekijk sites als pricewise.nl, gaslicht.com, overstappen.nl, independer.nl of energievergelijken.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl. Lees verder alles over Powerpeers tarieven.


Alle plaatsen in deze gemeente