Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Duiven

Meteen energie vergelijken in Duiven? Via onze website check je supersnel alle interessante maatschappijen als o.a. GreenChoice en Engie. Geef de grootte van het huishouden door, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en kom erachter welke energieleverancier in Duiven het goedkoopste contract aanbiedt. Bovendien verzamel je via onze vergelijker waardevolle informatie over topics als bijv. energieproblemen en info over de enkele of dubbele meter. Daarbij vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Duiven (www.duiven.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2021€0,764
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2021€0,207
Gemiddeld verbruik: 1.495 m3 en 3.040 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Supersnel vergelijken

 • Alle grote maatschappijengemakkelijk vergelijken
 • Geen addertjes onder het gras
 • Gemiddelde besparing van € 205,00.

Probleemloos overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gasWat zijn goede energieleveranciers in Duiven?

Er zijn meer en meer energieleveranciers in Duiven. Dat gaat van Budget Energie tot aanbieders zoals Eneco, de keuze is reusachtig groot. Op dit moment moet je een keuze maken uit ruim 55 leveranciers. Deze maatschappijen lopen allemaal via de leidingen van Liander. Het is niet te doen om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dit scenario hebben wij iets gevonden! Nieuwsgierig welke maatschappijen in deze regio actief zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Duiven is? Vul hierna jouw gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap binnen 5 minuten over. Lees verder over 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er is altijd stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Evenwel, leveranciers zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van stroom en gas storingen, dan ga je er vanuit dat er gauw een oplossing volgt. Oftewel: kijk niet alléén naar prijs. Uiteindelijk wil iedereen met een eigen huis een goede én goedkope maatschappij. En dit is heel snel te regelen. D.m.v onze vergelijker tref je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Duiven, altijd op basis van jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Aan de hand van filteren in onze vergelijker detecteer je eenvoudig een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Duiven

 • Vattenfall: Exclusieve aanbiedingen
 • Essent: Vaste energieprijzen
 • Eneco: Grote energiemaatschappij
 • Greenchoice: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Budget Energie: Inzicht in energiegebruik
 • NLE: Goede cashback
 • Energiedirect.nl: Scherpe korting
 • Engie: Online account
 • Oxxio: Winnaar energieveiling
 • Pure energie: Hoge cashback
 • Powerpeers: Grip op verbruik en de kosten
 • Delta: Hoge korting

Wat kost energie in de regio? (Prijzen augustus 2021)

De pakketten van gas & stroom maatschappijen en de onkosten zijn weer anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er allerlei beheerders van het net werkzaam zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas verwerkt eigen prijsstrategieën voor transport. De netbeheerder in Duiven is Liander. Bovendien neemt de Gasunie verschillende tarieven per regio voor logistieke kosten van gas door het landelijke transportnet. Gemeente Duiven valt in de gasregio 1. Dit mondt uit in een bijbetaling van €0,00518 per M3.

Feiten en cijfers Duiven

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Duiven
 • Netnummer: 0316
 • Aantal inwoners: 25433
 • Hoofdpostcode: 6921
 • Lokale wijk: Bedrijventerrein

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,764
 • Stroomtarief kwh: €0,207
 • Gem. gasverbruik: 1.495 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.040 kWh
energie-vergelijken-duiven

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Moeiteloos overstappen van energie binnen 10 minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Stap 1 is het invoeren van je contactgegevens. Onder andere de grootte van het huishouden, en adres (postcode).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de buurt van Duiven ligt dit gemiddeld op 1.495 m3 en 3.040 kWh. Verbruik je geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Vul het totale kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken dragen bij aan de energiekosten.

 3. Selecteer herkomst energie en contractduur.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Ten aanzien van contracten kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jaar tot 5 jaar en een variabel contract. Normaal is het voordeliger om elke 12 of 24 maanden weer een 1-jarig contract te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Je ziet nu een lijst met alle grote energieleveranciers. Bij alle contracten tref jij informatie als type stroom/gas, contracttermijn, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Duiven, en de overstapbonus. Kies de organisatie die past bij jouw eisen.

 5. Stap online over

  Een actuele actie gevonden? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de aanvraag-pagina van de aanbieder. Bijvoorbeeld www.vandebron.nl en www.unitedconsumers.com. Jouw aanstaande leverancier regelt de overstap. Geen dag zonder gas of stroom in Duiven


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in augustus 2021 kan wel €320 korting realiseren. Toch, kan ik nog meer doen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Onderstaand bekijk je 5 bruikbare tips & tricks die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Advies 1: kies voor vloerverwarming
 • Tip 2: doe je wasmachine zo vol mogelijk.
 • Advies 3: geen tweede koelkast gebruiken.
 • Bespaaradvies 4: vergeet opladers niet uit het stopcontact te halen
 • Bespaaradvies 5: laat lichten niet onnodig branden

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen?

Een vraag die we vaak krijgen is: wat is het moment om over te stappen? Onze experts zeggen: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Duiven. Zodanig bespaar je het meeste geld. Maar, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Einde contract in zicht? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Contract met vaste looptijd? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, doorgaans levert dat wel een boete op. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag op ieder moment, switchen van leverancier, en je zult ook geen boete ontvangen. Ben je nog nooit geswitcht? In zo’n geval heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Kiezen voor lange termijn of kiezen voor variabele tarieven?

Zodra je een nieuw contract neemt zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren binnen de looptijd van het contract. Door de bank genomen worden deze prijs-updates gedaan in januari en in juli. Bij dit soort contracten werkt in jouw voordeel als de energieprijzen dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het lijkt een goed idee: dit meerjarig energiecontract in augustus 2021 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En als je geluk hebt is er sprake van een mooie korting (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energiewereld is de stelregel: langlopende contracten kunnen qua prijs niet concurreren met allerlei kortlopende energiecontracten voor Duiven. Ga je voor een meerjarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daartegenover, bij een jaarcontract ontvang je elke 12 maanden deze concurrerende welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel regelt jouw gekozen energiemaatschappij het volledige overstaptraject aan de hand van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de tarieven in jouw regio en kies de goedkoopste partij. Denk aan Energiedirect, Vandebron en Allure energie. Tevens neem je een besluit over de datum waarop het contract van start gaat. Jullie betreffende energiemaatschappij zal precies op die dag starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Door gebruik te maken van onze website vind je altijd de meest interessante aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.pure-energie.nl, dan valt al gauw op dat de energie hier fors duurder is. Hoe bestaat dat? Gemakkelijk uit te leggen: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Door gebruik te maken van lagere tarieven en intense welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Met dat prijsbeleid kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Duiven vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Duiven en ontdek de beste deal die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Duiven

Bijna alle aanbieders faciliteren op dit moment groene stroom in Duiven. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk groene stroom label heeft ook echt een groene oorsprong. Het gros van duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk aangemerkt als duurzaam. 100% zeker weten dat bedrijven 100% transparant zijn? Kies in dat geval een filter voor “Groen uit Nederland”. Jij kan dan authentieke groene energieleveranciers in Duiven vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Draag bij aan een duurzame regio
In en rondom de gemeente Duiven zijn er nogal wat stappen volledige gericht op duurzame energie. Denk dan aan windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 6920, 6921, 6922. In wijk Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo kan je meer en meer zeer betaalbaar deelnemen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook wil de gemeente dat wij zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Gelderland de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Woning met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Integreren van de zonneboiler
 • De CV-ketel vervangen voor een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: realiseer een besparing op energiegebruik. Zie ook de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk sites als pricewise.nl, easyswitch.nl, independer.nl, overstappen.nl en energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis. Check ook Oxxio tarieven.


Alle plaatsen in deze gemeente