Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Beuningen

Zonder problemen energie vergelijken in Beuningen? Aan de hand van onze website vind je gemakkelijk alle erkende energieleveranciers. Je kunt denken aan Essent en Eneco. Vul postcode + gezinssamenstelling in, voer het verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Beuningen voor jou de beste prijs heeft. Bovendien vergaar je op onze website uitgebreide informatie over thema’s als verbruik in de regio en verschillende contracttypes. Tevens komen we met tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beuningen (www.beuningen.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2021€0,756
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2021€0,250
Gemiddeld verbruik: 1.510 m3 en 3.101 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende leveranciersonder elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Gemiddelde besparing van € 360,00.

Snel overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • De overstap regelt de nieuwe leverancierNaar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Beuningen?

Wij zien nogal wat energieleveranciers in Beuningen. Dit loopt van Vandebron tot en met Energiedirect, de keuze is enorm. In augustus 2021 heb je de keuze uit zo’n 55 maatschappijen. Deze leveranciers gebruiken allen het netwerk van Liander. Het is onuitvoerbaar om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dat geval biedt onze tool de oplossing. Weten welke organisaties je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Beuningen is? Vul vlug jouw gegevens in, check het goedkoopste contract, en stap binnen 5 minuten over. Zie ook onze 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Ongeacht bij wie je klant bent, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Daarentegen, gas en stroom organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij voorvallen als een gasstoring, dan is het wenselijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Conclusie: kijk niet alléén naar prijs. Als het puntje bij paaltje komt zoekt elke Nederlander een betaalbaar energiecontract. En wij begrijpen dat! Aan de hand van de energietarievenvergelijker check je direct de goedkoopste energieleverancier van Beuningen, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dat bieden wij. Door middel van selecties maken in de prijzenvergelijker detecteer je eenvoudig een abonnement dat aansluit op jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Beuningen

 • Vattenfall: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Essent: Ook modelcontracten
 • Eneco: Transparant en eerlijk
 • Greenchoice: Online inzicht in verbruik
 • Budget Energie: Eigen account
 • NLE: Vaste energieprijzen
 • Energiedirect.nl: Ook flexibele prijzen
 • Engie: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Oxxio: Aantrekkelijke cashback
 • Pure energie: Duidelijke website
 • Powerpeers: Goede welkomstbonus
 • Delta: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen

Wat betaal ik voor energie in onze buurt? (Prijzen augustus 2021)

De beschikbare producten aanbieders en de kosten zijn weer anders per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er verscheidene beheerders van het net service verlenen. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert weer andere onkosten voor transport van gas en elektra. De tegenwoordige netbeheerder in Beuningen is Liander. Daarnaast verwerkt de Gasunie aparte tarieven per regio als toeslag voor transport van gas door haar leidingnetwerk. Gemeente Beuningen hoort bij gasregio 1. Dit komt overeen met een aanvulling van €0,00518 per M3.

Cijfers en feiten Beuningen

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Beuningen
 • (Net) nummer: 024
 • Bewoners: 25289
 • Postcodegebied: 6642
 • Wijk: Beuningen

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,756
 • Stroomtarief kwh: €0,250
 • Gem. gasverbruik: 1.510 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.101 kWh
energie-vergelijken-beuningen

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten.

Gemakkelijk overstappen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Start met de standaard informatie. Hiermee bedoelen we grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In de regio Beuningen gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.510 m3 en 3.101 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Zonnepanelen op je dak? Bereken het maximale kWh’s dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Alle ingevoerde gegevens werken door in jouw energierekening.

 3. Selecteer soort energie een duur van het abonnement.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom (NL), groene stroom (EU) of grijze stroom. Heb jij niets met groen? Laat deze optie achterwege. Betreffende abonnementen zijn er mogelijkheden voor 1, 3, of 5 jaar, en variabele tarieven / abonnementen. Vaak is het slim om elke 12 maanden een nieuwe energieleverancier af te sluiten.  

 4. Contracten vergelijken

  Je ziet nu de totaallijst met alle mogelijke aanbieders van energie. Van alle contracten zoek je voorwaarden zoals type stroom/gas, abonnementstermijn, de prijzen van gas en elektra in Beuningen, en de welkomstkorting. Kies de organisatie die rijmt met jouw eisen.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een actuele actie tussen de resultaten? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de relevante pagina op de website van de leverancier. O.a. www.delta.nl + www.innovaenergie.nl. Jouw aanstaande aanbieder neemt het papierwerk uit handen. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Beuningen


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in augustus 2021 kan ruim €330 voordeel geven. Desalniettemin, kan ik nog meer doen voor een lagere energierekening? Via onze hunters vind je 5 handige bespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Advies 1: neem een waterbespaarder
 • Bezuinigtip 2: wokken of stomen is energiezuiniger dan koken
 • Praktisch advies 3: je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.
 • Tip 4: de helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.
 • Bezuinigtip 5: profiteer van gratis daglicht

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energie-experts adviseren: maak een sport van het overstappen in Beuningen. Dan ben je het voordeligst uit. Toch, doe dit wel op het juiste moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Zit je nog vast aan een contract? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt altijd, overstappen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk is je contract dan al tijden verlopen. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Vaste energieprijzen of kiezen voor variabele tarieven?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je meerdere keuzes: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft nooit extra te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen binnen het modelcontract. In algemene zin worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd in de eerste en zevende maand. Bij een variabel contract werkt in jouw voordeel als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Op het eerste gezicht leuk: dit meerjarig energiecontract in augustus 2021 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En mogelijk wordt je ook tegemoet gekomen met een aantrekkelijke bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In energieland werkt het zo: een contract voor meerdere jaren zijn vrijwel altijd duurder dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Beuningen. In het geval van een lang contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je ieder jaar deze aantrekkelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, meestal faciliteert je toekomstige gas en stroom organisatie het volledige overstaptraject door de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle tarieven en kies de goedkoopste energieleverancier. Bijv. Energiedirect, Budget Energie of Anode energie. Daarnaast neem je een besluit over de startdatum van het abonnement. Je geselecteerde energiemaatschappij zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan de energie-onderneming zelf?

Dankzij de Energiehunter tref je altijd de laagste prijzen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.eon.nl, dan zul je er vrij vlug achter komen dat gas en stroom hier veel prijziger is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Dat gebeurd overal: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Met behulp van lagere onkosten en grote welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Op basis daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Beuningen vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Beuningen en zoek het juiste contract voor jullie woning

Duurzame energie in Beuningen

Een aanzienlijk deel van de bedrijven leveren ondertussen groene stroom in Beuningen. Op dit front kunnen grote verschillen optreden. Hoe ze de groene stroom inkopen verschilt nogal. Niet elk groene stroom label is daadwerkelijk groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt onjuist geprofileerd als groen of duurzaam. Wil je er op gerust zijn dat leveranciers 100% transparant zijn? Neem dan uiteraard voor “Groen uit Nederland”. Dan kan je alle groene energieleveranciers in Beuningen vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de gemeente Beuningen bestaan er tegenwoordig steeds meer plannen met een focus op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 6641, 6642. Als bewoner van wijk Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen kan je meer en meer heel gunstig participeren in duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook stimuleert de gemeente ons om het eigen energieverbruik gaan beperken. In 2050 moet Gelderland de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Integreren van zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • En de gouden stelregel: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Lees de Belangrijke energiebespaartips of check sites van pricewise.nl, gaslicht.com, overstappen.nl, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, consumentenbond.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk ook Vandebron abonnementen.


Alle plaatsen in deze gemeente