Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Beek

Snel energie vergelijken in Beek? Via onze vergelijker check je overzichtelijk alle bekende bedrijven zoals NLE & Eneco. Vul de postcode en het huisnummer in, schat in wat je ongeveer verbruikt, en zie direct welke energieleverancier in Beek prijstechnisch het meest interessant is. Daarbij check je op deze website handige info over thema’s als tarieven en de slimme meter. Bovendien vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beek (www.gemeentebeek.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,779
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,216
Gemiddeld verbruik: 1.478 m3 en 2.995 kwh
Populaire aanbiederEneco

Supersnel vergelijken

 • Alle bekende aanbieders eenvoudig vergelijken
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Besparing loopt op tot € 390,00.

Snel overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapserviceNaar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Beek?

Er zijn nogal wat energieleveranciers actief in Beek. Dit loopt van NLE tot bijvoorbeeld Eneco, er zijn opties bij de vleet. Momenteel kan je kiezen uit om en nabij 60 bedrijven. Deze maatschappijen maken allemaal gebruik van de leidingen van Enexis. Het is onuitvoerbaar om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze vergelijker gebruiken. Bekijken welke gas en stroom bedrijven mogelijk zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Beek is die past bij jouw verbruik? Geef snel jouw gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en regel het overstappen direct. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Toch, gas en stroom aanbieders kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Tijdens gasstoringen of stroomproblemen, dan ga je er vanuit dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Wat dus belangrijk is: vergelijk op meer dan alleen prijs. Ten slotte zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. Dat is nooit anders geweest. Door middel van onze prijzencheck ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Beek, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij selecties maken in de tarievenvergelijker check je eenvoudig een abonnement dat naadloos aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Beek

 • Vattenfall: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Essent: Speciale Essent App
 • Eneco: Scherpe welkomstkorting
 • Greenchoice: Scherpe overstapkorting
 • Budget Energie: Klantenservice krijgt een 8,1
 • NLE: Scherpe welkomstkorting
 • Energiedirect.nl: Met praktische energie-bespaartips
 • Engie: Met opties voor salderen
 • Oxxio: Hoge cashback
 • Pure energie: Transparante prijzen
 • Powerpeers: Meerdere contracten
 • Delta: Vaste energieprijzen

Wat zijn de energiekosten in de regio? (Prijzen juli 2024)

De aansluitingen van gas & stroom organisaties en de prijzen kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er veel netbeheerders diensten leveren. Iedere beheerder van het net rekent eigen prijsstrategieën voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder in Beek betreft Enexis. Ook gebruikt de Gasunie separate tarieven per regio voor het transporteren van het gas door haar leidingnetwerk. Gemeente Beek maakt deel uit van de gasregio 5. Dat draait uit op een vergoeding van €0,01366 per M3.

Informatie over Beek

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Beek
 • (Net) nummer: 0316
 • Aantal bewoners: 16068
 • Centrale postcode: 6191
 • Wijk: Beek

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5
 • Gastarief M3: €0,779
 • Stroomtarief kwh: €0,216
 • Gem. gasverbruik: 1.478 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.995 kWh
energie-vergelijken-beek

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Je begint altijd met de standaard informatie. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In en rondom Beek ligt dit gemiddeld op 1.478 m3 en 2.995 kWh. Heb jij een gasloze woning? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Alle ingevoerde gegevens dragen bij aan de kosten van energie.

 3. Selecteer type energie een duur van het abonnement.

  Je hebt de keuze uit groene (NL of EU) stroom en grijze stroom. Geen voorkeur? Sla dit dan over. Aangaande contractduur kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Door de bank genomen is het een goed idee om ieder jaar een nieuw contract te kiezen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Wat daarna komt is de resultaatpagina met alle verkrijgbare energie aanbieders. Van alle contracten vind je specificaties als soort stroom/gas, looptijd contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Beek, en de welkomstbonus. Selecteer de organisatie die overeenkomst met de opgegeven wensen.

 5. Stap online over

  Een actuele korting tegengekomen? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de pagina van de energieleverancier. O.a. www.budgetenergie.nl en ook www.huismerkenergie.nl. Jouw aanstaande energie-partij regelt de overstap. Altijd zekerheid van gas en stroom in Beek


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €365 opleveren. Toch, wat kan je nog meer doen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via de energiehunter bieden wij 5 concrete tips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Advies 1: nemen van led verlichting
 • Advies 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Bespaartip 3: de verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.
 • Bespaaradvies 4: zoveel mogelijk dubbel glas.
 • Praktische tip 5: nooit het licht onnodig aan laten staan.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze overstap-medewerkers geven als tip: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Beek. Zodoende is de besparing het grootst. Alleen, kies een geschikt moment. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Contract met bepaalde looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Heb jij een modelcontract? Je mag op ieder moment, overstappen van aanbieder, en er is geen opzegvergoeding. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In zo’n geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Energietarieven vastzetten of wil jij een model contract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder kan je diverse opties kiezen: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft nooit extra te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen binnen de looptijd van het contract. Veelal worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd in januari en in juli. Bij dit soort contracten wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijs trend neerwaarts is.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En mogelijk krijg jij daarnaast ook een scherpe welkomstbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor energiecontracten geldt in beginsel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met allerlei kortlopende energiecontracten voor Beek. Ga je voor een meerjarig contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Evenwel, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang je elke 12 maanden zo’n persoonlijke welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, gewoonlijk regelt jouw toekomstige organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst via de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de beste of voordeligste energieaanbieder. Zoals Oxxio, Vandebron en ook Energie VanOns. Daarnaast bepaal je de datum waarop het contract van start gaat. Jouw aanstaande energieleverancier zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Middels onze website bekijk je altijd de allerlaagste tarieven. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.energieflex.nl, dan ontdek je dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe is dit mogelijk? Gemakkelijk uit te leggen: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Geholpen door goedkope prijzen en goede welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Zo komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Beek vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Beek en zoek het juiste contract voor jullie woning

Duurzame energie in Beek

Een aanzienlijk deel van de maatschappijen leveren inmiddels groene stroom in Beek. Echter kunnen grote verschillen optreden. Hoe ze de groene stroom inkopen loopt zeer uiteen. Niet ieder “groene stroom” contract kent ook echt een groene bron. Het gros van duurzame elektriciteit uit landen buiten Nederland wordt onrechtmatig “groen” genoemd. De zekerheid hebben dat organisaties duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer dan zeker weten “Groene energie uit NL”. In de volgende stap kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Beek vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Draag bij aan een duurzame regio
In de gemeente Beek zijn er meerdere projectenvolledige gericht op duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 6190, 6191, 7037. In de buurt van wijk Beek – Spaubeek, Beek-Zuid kan je soms met financiële bonussen participeren in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Het is natuurlijk ook goed om jouw eigen energieverbruik te minderen. In 2050 moet Limburg hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • HR-ketel inruilen voor een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: realiseer een besparing op energiegebruik. Lees de Bespaartips die je meteen kunt toepassen en bezoek pricewise.nl, independer.nl, overstappen.nl, gaslicht.com en energievergelijken.nl, consumind.nl, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl. Bekijk info van Oxxio afsluiten in juli 2024.


Alle plaatsen in deze gemeente