Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Hei- en Boeicop

Op je gemak energie vergelijken in Hei- en Boeicop? Dankzij deze website ontdek je gemakkelijk alle relevante energie aanbieders als Powerpeers & Engie. Kies samenstelling van jouw gezin, schat jouw verbruik, en bekijk welke energieleverancier in Hei- en Boeicop de beste deal heeft! Tevens vind je via de energievergelijker nuttige informatie informatie over items als energiegebruik in de regio en uitleg over jouw energierekening. Daarnaast bieden wij een aantal tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Zederik (www.zederik.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,7761
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,2203
Gemiddeld verbruik: 1.173 m3 en 2.715 kwh
Populaire aanbiederEneco

Supersnel vergelijken

 • Alle bekende aanbieders eenvoudig vergelijken
 • Geen addertjes onder het gras
 • Eenvoudig besparen tot wel € 270,00.

Eenvoudig overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Geen dag zonder gas of stroom!Welke energieleverancier kiezen in Hei- en Boeicop?

Er zijn opvallend veel energieleveranciers voorhanden in Hei- en Boeicop. Dit loopt van Powerpeers tot aan Engie, er is gewoon veel te kiezen. Momenteel moet je een keuze maken uit ruim 45 bedrijven. Deze maatschappijen lopen allemaal via het stroom- en gas netwerk van Stedin. Het is vrijwel uitgesloten om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. In dit geval biedt onze tool de oplossing. Bekijken welke gas en stroom aanbieders je kunt kiezen? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Hei- en Boeicop is op dit moment? Voer gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en stap meteen over. Bekijk ook de 5 hulpvolle bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, er is altijd stroom, en er is warm water in het hele huis. Toch, gas & stroom organisaties zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van een storing, dan ga je er vanuit dat dit adequaat wordt opgelost. Kortom: kijk ook naar service. Onderaan de streep wil iedereen een goedkoop energiecontract. Dat is logisch natuurlijk. Dankzij de energietarievenvergelijker vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier van Hei- en Boeicop, die matcht met jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Dat is mogelijk. Door gebruik te maken van keuzes in de Energiehunter detecteren jullie gemakkelijk een energie-abonnement dat matcht met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Hei- en Boeicop

 • Vattenfall: Online account
 • Essent: Transparant en eerlijk
 • Eneco: Goede overstapkorting
 • Greenchoice: Scherpe welkomstbonus
 • Budget Energie: Aantrekkelijke korting
 • NLE: Gemakkelijk overstappen
 • Energiedirect.nl: Beste energiewebsite
 • Engie: Persoonlijk energieadvies
 • Oxxio: Eigen account
 • Pure energie: Goede overstapkorting
 • Powerpeers: Goede welkomstbonus
 • Delta: Aantrekkelijke cashback

Wat zijn de energiekosten in onze buurt? (Prijzen juni 2024)

De beschikbare producten gas en stroom bedrijven en de tarieven zijn in elke plaats weer anders. De achterliggende reden is dat er allerlei beheerders van het net diensten leveren. Elke netbeheerder heeft weer andere tarieven voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De huidige netbeheerder in Hei- en Boeicop heet Stedin. Tevens calculeert de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio als vergoeding voor het gastransport via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Zederik maakt deel uit van de gasregio 1, 3. Dat betekent een opslag van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Stats & Facts Hei- en Boeicop

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Zederik
 • Regionummer: 0345
 • Aantal bewoners: 13718
 • Postcode: 4126
 • Populaire wijk: Lexmond

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,7761
 • Stroomtarief kwh: €0,2203
 • Gem. gasverbruik: 1.173 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.715 kWh
energie-vergelijken-hei--en-boeicop

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite overstappen van energie snel afhandelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Als eerste je huis en woningdetails. Dit zijn aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Kies verbruik

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Hei- en Boeicop is het gemiddelde verbruik ong. 1.173 m3 en 2.715 kWh. Gebruik jij geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je realiseert. Dit alles dragen bij aan de energiekosten.

 3. Selecteer herkomst energie en contracttermijn.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Maakt dit niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Wat betreft contracttermijn kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist variabele tarieven / abonnementen. Doorgaans is het verstandig om ieder jaar een nieuw contract te nemen.  

 4. Energie vergelijken

  Wat daarna komt is een overzicht met alle populaire aanbieders van energie. Van ieder pakket bekijk je informatie aangaande herkomst energie, type contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Hei- en Boeicop, en de welkomstbonus. Selecteer de leverancier die matcht met jouw wensen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een interessante aanbieder beschikbaar? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de webpagina van de maatschappij. Zoals www.pure-energie.nl of natuurlijk www.eon.nl. Jouw aanstaande energieleverancier zegt jouw huidige contract op. Geen dag zonder gas of stroom in Hei- en Boeicop


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in juni 2024 kan ruim €345 winst geven. Evenwel, kan ik nog meer doen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Onderstaand lees jij 5 handige adviezen waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigadvies 1: haal opladers uit het stopcontact
 • Praktisch advies 2: doe je wasmachine zo vol mogelijk.
 • Bespaartip 3: de kachel `s nachts uit zetten.
 • Praktische tip 4: haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.
 • Bezuinigadvies 5: de warme kraan niet onnodig laten lopen.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Mensen vragen regelmatig: wanneer mag je overstappen van energie? Onze energie-experts geven als tip: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Hei- en Boeicop. Zodoende realiseer je de hoogste besparing. Belangrijk, let wel even op wanneer je dit doet. Is je contracttermijn al gepasseerd? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan moet je wellicht nog even wachten. Overstappen zou eerder kunnen, doorgaans levert dat wel een boete op. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen wisselen van leverancier, zonder boete te betalen. Nog nooit overgestapt? Waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of een modelovereenkomst?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je meerdere keuzes: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen gedurende de contractperiode. Vaak worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij een variabel contract wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijzen dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt een goed idee: dit meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je exact weet wat het energietarief is. En tevens ontvang je ook wel een overstapbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In de energiemarkt is het principe: contracten met een lange looptijd zijn uiteindelijk fors duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Hei- en Boeicop. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Echter, bij een abonnement van 1 jaar krijg je elk jaar zo’n scherpe welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, doorgaans faciliteert de gekozen energie-organisatie dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle tarieven en ga voor de goedkoopste energiemaatschappij. Bedrijven als Vattenfall, NLE of natuurlijk Qwint. Hierna beslis je over de startdatum van het abonnement. Jouw toekomstige energieleverancier begint op deze dag met het leveren van energie. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Waarom zijn jullie prijzen lager dan de energie-onderneming zelf?

Met behulp van www.energiehunter.nl vind je altijd de scherpste aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.allure-energie.nl, dan valt als eerste op dat de prijzen daar hoger zijn. Wat is daarvan de reden? Eigenlijk zit het zo: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Via lagere onkosten en goede welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Hei- en Boeicop vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Hei- en Boeicop en sluit een goed abonnement af voor jouw verbruik

Duurzame energie in Hei- en Boeicop

Tal van energieleveranciers ondersteunen inmiddels groene stroom in Hei- en Boeicop. Toch zijn er diverse keuzes te maken. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt loopt zeer uiteen. Niet ieder groene energie contract is daadwerkelijk groen. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte “groen” genoemd. De zekerheid hebben dat bedrijven een groene strategie voeren? Ga dan voor een filter voor “Groene stroom uit Nederland”. Je kan dan erkende groene energieleveranciers in Hei- en Boeicop vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Maak jouw regio groener
Rondom de gemeente Zederik bestaan er tegenwoordig vele stappen binnen het domein duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 4126. In de buurt van wijk Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland kan je vaak tegen een aantrekkelijke prijs meedraaien in allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om thuis minder energie te verbruiken. In een korte tijd moet Zuid-Holland energieneutraal zijn (los van gas). Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Integreren van zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Integreren van de zonneboiler
 • Een biomassaketel laten plaatsen als alternatief van de CV
 • En de gouden stelregel: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk ook de Belangrijke energiebespaartips of bekijk pricewise.nl, independer.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk details over Vandebron overstappen.