Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Naaldwijk

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Naaldwijk? Aan de hand van onze website vergelijk je probleemloos alle grote maatschappijen als bijvoorbeeld Delta en Eneco. Schets jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en check welke energieleverancier in Naaldwijk prijstechnisch het meest interessant is. Verder vind je via de Energiehunter belangrijke informatie over thema’s als wat een geschikt overstapmoment is en duurzame verwarmingsbronnen. Voorts vind je hier een lijstje met 5 bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Westland (www.gemeentewestland.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,7668
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,2110
Gemiddeld verbruik: 1.139 m3 en 2.911 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire bedrijven in een overzicht
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 210,00.

Snel overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgenWat zijn de beste energieleveranciers in Naaldwijk?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers actief in Naaldwijk. Dat loopt van Vandebron tot aanbieders zoals Essent, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Tegenwoordig is het aanbod ongeveer 60 energie aanbieders. Deze maken allemaal gebruik van het net van Stedin. Het is onmogelijk om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze vergelijker gebruiken. Nieuwsgierig welke gas en stroom organisaties er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Naaldwijk is? Geef eenvoudig de eigen gegevens in, kies voor de laagste prijs, en stap direct moeiteloos over. Meer weten? Check onze 5 praktische bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en er is warm water in het hele huis. Maar, gas & stroom organisaties zijn niet allemaal hetzelfde. Bij een gasstoring, dan is het noodzakelijk dat er snel een monteur komt. Conclusie: kijk verder dan de tarieven. Alles bij elkaar genomen wil iedereen met een eigen huis niet teveel betalen voor energie. Dit geldt uiteraard altijd. Via de energiehunter achterhaal je vlug de goedkoopste energieleverancier van Naaldwijk, altijd op basis van jouw verbruik. Heb jij bepaalde wensen? Ook dit kun je hier vinden. D.m.v de keuzevakjes in de tarievenvergelijker bekijk jij probleemloos een energieproduct dat rijmt met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Naaldwijk

 • Vattenfall: Ook voor stadswarmte
 • Essent: Scherpe welkomstbonus
 • Eneco: Grip op verbruik en de kosten
 • Greenchoice: Altijd scherpe acties
 • Budget Energie: Transparante prijzen
 • NLE: Top klantenservice
 • Energiedirect.nl: Goede cashback
 • Engie: Met opties voor salderen
 • Oxxio: Grip op verbruik en de kosten
 • Pure energie: Ook modelcontracten
 • Powerpeers: Goede cashback
 • Delta: Aantrekkelijke cashback

Wat kost energie in onze straat? (Prijzen februari 2024)

De pakketten van gas & stroom aanbieders en de prijzen zijn anders per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er verscheidene netbeheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert zijn eigen tarieven voor transport. De actuele netbeheerder in Naaldwijk heet Stedin. Vervolgens neemt de Gasunie specifieke tarieven per regio voor het “vervoer” van gas door haar leidingnetwerk. Gemeente Westland hoort bij gasregio 1, 3. Dat resulteert in een opslag van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Facts and figures Naaldwijk

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Westland
 • (Net) nummer: 0174
 • Inwoners: 104960
 • Postcodegebied: 2671
 • Veel gezochte wijk: Naaldwijk

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,7668
 • Stroomtarief kwh: €0,2110
 • Gem. gasverbruik: 1.139 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.911 kWh
energie-vergelijken-naaldwijk

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos overstappen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Geef woningdetails in

  Natuurlijk je huis en woningdetails. Dit zijn omvang van het huishouden, de postcode en het huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Naaldwijk bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1.139 m3 en nog eens 2.911 kWh. Woon jij volledig gasloos? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. De data die je invult zie je weer terug in het gas- en stroom tarief.

 3. Kies herkomst energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Ben jij neutraal? Je kunt deze stap dan overslaan. Ten aanzien van prijszekerheid heb je de keuze uit o.a. 1 jaar tot 5 jaar en modelcontracten. In algemene zin is het slim om eens in de 12 maanden weer een 1-jarig contract te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  In de volgende stap vind je een opsomming met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Van elk abonnement lees jij gegevens over herkomst van stroom en gas, contractsduur, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Naaldwijk, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de maatschappij die matcht met jouw wensenpakket.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een geldige aanbieding tegengekomen? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. We versturen jouw aanvraag direct door naar de website van de leverancier. Onder andere www.nle.nl of natuurlijk www.vastelastenbond.nl. Jouw nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op. Zo ben je zeker van gas en stroom in Naaldwijk


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in februari 2024 kan ruim €345 korting realiseren. Maar, kan ik nog meer doen zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Op energiehunter.nl tref jij 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Praktische tip 1: doe de kraan dicht als je ‘m niet gebruikt
 • Praktische tip 2: eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.
 • Bespaaradvies 3: de vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.
 • Bespaaradvies 4: laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.
 • Praktische tip 5: laat de zon en wind het droogwerk doen

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze energiespecialisten zijn erover eens: maak een sport van het overstappen in Naaldwijk. Dan bespaar je het meeste geld. Belangrijk, kies een geschikt moment. Is de looptijd van je contract voorbij? 2 maanden voor het verlopen van het contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt eerder overstappen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? Je mag op ieder moment, veranderingen aanbrengen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Niet eerder overgestapt? Mogelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energietarieven nemen of meer vrijheid met modelcontracten?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij de modelovereenkomst. Dikwijls worden de prijzen aangepast in de eerste en zevende maand. Bij dit soort contracten is dus met name interessant als de energieprijs trend neerwaarts is.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je de komende jaren betaalt. En als je geluk hebt ontvang je ook wel een hoge overstapkorting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In energieland hanteren we: contracten voor 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Naaldwijk. Bij een langdurig contract is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daarentegen, bij een abonnement van 1 jaar ontvang jij jaarlijks een scherpe welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, gewoonlijk verzorgt je nieuwe maatschappij het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor de beste of voordeligste energieleverancier. Bijvoorbeeld Oxxio, GreenChoice + Qwint. Daarna bespreek je de datum waarop het contract van start gaat. Jullie aankomende aanbieder zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan bij de aanbieder zelf?

Middels www.energiehunter.nl achterhaal je altijd de meest interessante aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.allure-energie.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat dit vaak fors duurder is. Hoe kan zoiets? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Geholpen door lage kosten en hoge welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door het resultaat daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Naaldwijk vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Naaldwijk en ontdek de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Naaldwijk

Veel energieleveranciers leveren ondertussen groene stroom in Naaldwijk. Rondom dit thema is hier veel variatie in mogelijk. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wisselt behoorlijk. Niet ieder groene stroom contract draagt terecht die naam. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. 100% zeker weten dat bedrijven daadwerkelijk groen zijn? Selecteer in dit geval het filter “Groen uit Nederland”. Hier kan jij authentieke groene energieleveranciers in Naaldwijk vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Westland zien we allerlei activiteiten met doelstellingen voor duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 2670, 2671, 2672, 2673. In en rondom wijk Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde kan je meer en meer zeer betaalbaar bijdragen aan collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook ziet de gemeente graag dat we minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In een korte tijd moet Zuid-Holland de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Woning met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • De CV vervangen of aanvullen met een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk info over Bespaartips die je meteen kunt toepassen of speur op sites zoals pricewise.nl, gaslicht.com, independer.nl, overstappen.nl en energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, Vereniging Eigen Huis, consumind.nl. Bekijk info van Essent tarieven.