Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Bergschenhoek

Zonder problemen energie vergelijken in Bergschenhoek? Dankzij Energiehunter.nl vergelijk je moeiteloos alle erkende aanbieders. Voorbeelden zijn Essent en Oxxio. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw verbruik, en ontdek welke energieleverancier in Bergschenhoek voor jou de beste prijs heeft. Daarbij lees je via de energievergelijker nuttige informatie informatie over onderwerpen als onderwerpenen tips om te besparen op energie. Ook vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Lansingerland (www.lansingerland.nl)
Netbeheerder:Stedin
Gasregio1, 3
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,7666
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,2108
Gemiddeld verbruik: 1.116 m3 en 2.854 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Eenvoudig vergelijken

 • Alle populaire energiebedrijvenbij elkaar
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Enorme besparingen tot wel € 390,00.

Probleemloos overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • De nieuwe energieleverancier regelt de overstapWat zijn de beste energieleveranciers in Bergschenhoek?

We zien flink wat energieleveranciers actief in de regio Bergschenhoek. Dat loopt uiteen van Powerpeers tot Eneco, de keuze is enorm. Vandaag de dag is het aanbod ongeveer 55 organisaties. Deze bedrijven gebruiken allen het stroom- en gas netwerk van Stedin. Het is vrijwel uitgesloten om handmatig alle prijzen te vergelijken. In dit geval kun jij bij ons terecht. Ontdekken welke gas en stroom maatschappijen in deze regio actief zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bergschenhoek is die past bij jouw verbruik? Vul moeiteloos de benodigde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Waar je ook klant bent, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je hebt aan aangenaam warm huis. Desondanks, energie-aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. Is er gas- en stroomstoring, dan ga je er vanuit dat er meteen transparantie is. Kortom: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Ten slotte verlangt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is logisch natuurlijk. D.m.v de vergelijkingstool check je direct de goedkoopste energieleverancier van Bergschenhoek, die matcht met jouw verbruik. Specifieke wensen? Dat is mogelijk. Met behulp van de keuzevakjes in de vergelijkingstool ontdekt men gemakkelijk een overeenkomst dat klopt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Bergschenhoek

 • Vattenfall: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Essent: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Eneco: 24/7 Storingsdienst
 • Greenchoice: Hoge cashback
 • Budget Energie: Scherpe welkomstbonus
 • NLE: Eenvoudig verbruik inzien
 • Energiedirect.nl: Uitstekende klantenservice
 • Engie: Engie Wijzer
 • Oxxio: Online facturen bekijken
 • Pure energie: Hoge cashback
 • Powerpeers: Exclusieve kortingen
 • Delta: Goede cashback

Hoe duur is energie in onze straat? (Prijzen februari 2024)

Het aanbod van leveranciers en de onkosten zijn in elke plaats weer anders. Dit komt doordat er meerdere beheerders van het net actief zijn. Iedere afzonderlijke beheerder past eigen voorwaarden toe en weer andere tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De netbeheerder in Bergschenhoek heet Stedin. Bovendien verwerkt de Gasunie wisselende tarieven per regio als vergoeding voor het gastransport via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Lansingerland valt onder gasregio 1, 3. Dat resulteert in een aanvulling van €0,00518 tot €0,00865 per M3.

Informatie over Bergschenhoek

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Lansingerland
 • (Regio) nummer: 010
 • Aantal bewoners: 59035
 • Postcodegebied: 2661
 • Wijk: Bergschenhoek

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Stedin
 • Gasregio: 1, 3
 • Gastarief M3: €0,7666
 • Stroomtarief kwh: €0,2108
 • Gem. gasverbruik: 1.116 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.854 kWh
energie-vergelijken-bergschenhoek

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Online overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Start met de basisinformatie. Dit gaat over grootte van het gezin, en adres (postcode).

 2. Vul energieverbruik in

  Hoeveel energie verbruik jij? In de omgeving Bergschenhoek is dat gemiddeld 1.116 m3 plus 2.854 kWh. Heb jij een gasloze woning? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Heb je zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je panelen opleveren. De genoemde zaken hebben invloed op het gas- en stroom tarief.

 3. Specificeer type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Maakt het voor jou niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Inzake prijszekerheid kan je kiezen voor 1 jaar tot 5 jaar en modelcontracten. Normaal is het slim om ieder jaar een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Er volgt nu een opsomming met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Van elk abonnement check je specificaties zoals herkomst energie, duur van het contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Bergschenhoek, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de organisatie die matcht met jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een goede actie gecheckt? Druk op de groene button. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de afsluitpagina van de energie-onderneming. Zoals www.powerpeers.nl en ook www.allure-energie.nl. De betreffende energieonderneming zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd zekerheid van gas en stroom in Bergschenhoek


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in februari 2024 kan soms wel €380 bonus betekenen. Desondanks, zijn er meerdere mogelijkheden voor een lagere energierekening? Hierna tref je 5 handige tips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Praktische tip 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Bespaaradvies 2: zet de koelkast precies waterpas.
 • Advies 3: de verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.
 • Tip 4: kies voor een LED-tv i.p.v. een plasma TV
 • Bespaartip 5: gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze energiespecialisten zeggen altijd: ga elke jaar opnieuw overstappen in Bergschenhoek. Zodanig ben je het voordeligst uit. Echter, doe dit wel op het juiste moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Onbepaalde tijd energiecontract? In dat geval kun je wisselen, en er is geen opzegvergoeding. Nog nooit overgestapt? Dan heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een modelovereenkomst?

Zodra je een nieuw contract neemt kan je diverse opties kiezen: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij de modelovereenkomst. Doorgaans vinden deze wijzigingen plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij variabele prijzen is dus ook erg interessant wanneer de kosten van gas en stroom dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij je precies weet hoeveel je gaat betalen. En eventueel wordt je ook tegemoet gekomen met een mooie korting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor de energiewereld geldt in beginsel: contracten voor een langere periode kunnen qua prijs niet concurreren met 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Bergschenhoek. Bij een langdurig contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg je elke 12 maanden een scherpe welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, in de regel regelt de geselecteerde gas en stroom maatschappij de opzegging van het contract middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en ga voor de beste energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn Engie, Budget Energie of Huismerk energie. Daarna bepaal je het moment waarop het contract ingaat. Je aanstaande leverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan de energie-onderneming zelf?

Door gebruik te maken van onze website tref je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.unitedconsumers.com, dan ontdek je dat de energie hier fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Kinderspel: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Middels lage prijzen en aantrekkelijke welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. En zo stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Bergschenhoek vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Bergschenhoek en ontdek de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Bergschenhoek

Veel energie aanbieders faciliteren onderhand groene stroom in Bergschenhoek. Binnen dit domein zijn er veel verschillen. De manier waarop groene stroom tot stand komt is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk “groene stroom” label heeft ook echt een groene oorsprong. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit Europa wordt ongeoorloofd neergezet als “groen”. Er op kunnen vertrouwen dat energieleveranciers eerlijk en duurzaam zijn? Ga dan voor het filter “Groen uit NL”. In de volgende stap kan jij echte groene energieleveranciers in Bergschenhoek vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Maak jouw regio groener
Voor inwoners van de gemeente Lansingerland kennen we steeds meer initiatievenmet doelstellingen voor duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 2660, 2661, 2662. Als inwoner van wijk Bergschenhoek, De Ackers, Boterdorp, Wijk 14, Oosteindsche Polder, Berkel, Noordpolder, Meerpolder, Noordeinde, Zuidpolder, De Wadden, Westpolder, Rodenrijs, Bleiswijk, Hoekeindse Zoom, Bleiswijk Buiten kan je wellicht heel gunstig participeren in collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook stimuleert de gemeente ons om minder energie in huis te gebruiken. Binnen afzienbare tijd moet Zuid-Holland hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Woning met zonnepanelen
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Zonneboiler voor warm water
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • En ook belangrijk: minder energie verbruiken! Ga verder naar de 5 nuttige energiebespaartips of speur op sites zoals pricewise.nl, overstappen.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl en energievergelijken.nl, consumind.nl, consumentenbond.nl, sloopdecrisis.nl. Check ook Powerpeers abonnementen.