Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Landsmeer

Eenvoudig energie vergelijken in Landsmeer? Dankzij www.energiehunter.nl vergelijk je overzichtelijk alle erkende energiebedrijven. Voorbeelden zijn Powerpeers en Vandebron. Geef de grootte van het huishouden door, schat jouw verbruik, en zie direct welke energieleverancier in Landsmeer de beste deal heeft! Bovendien check je op deze pagina belangrijke info over thema’s zoals energiebelastingen en info over een energieneutrale woning. Daarbij verschaffen wij jou handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Landsmeer (www.landsmeer.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) januari 2022€0,727
Gemiddelde stroomtarief (kWh) januari 2022€0,238
Gemiddeld verbruik: 1.183 m3 en 2.799 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle organisaties bij elkaar
 • Geen addertjes onder het gras
 • Eenvoudig besparen tot wel € 500,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstapserviceWelke energieleverancier kiezen in Landsmeer?

Er zijn enorm veel energieleveranciers beschikbaar in Landsmeer. Dit varieert van GreenChoice tot aanbieders zoals Energiedirect, de keuze is reusachtig groot. Op dit moment heb je de keuze uit zo’n 60 leveranciers. Zij gebruiken allen het netwerk van Liander. Het is niet mogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Daarvoor kan jij onze vergelijker gebruiken. Bekijken welke bedrijven in deze regio actief zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Landsmeer voor jou is? Vul hieronderjouw eigen gegevens in, vergelijk actuele tarieven, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Zie ook onze 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Maar, maatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er een gasstoring, dan is het noodzakelijk dat er gauw een oplossing volgt. Met andere woorden: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Per slot van rekening wil iedereen niet teveel betalen voor energie. En dat snappen wij best! D.m.v onze vergelijker ontdek je rap de goedkoopste energieleverancier van Landsmeer, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dat kun je zelf bepalen. Dankzij de keuzevakjes in de Energiehunter vinden jullie zonder problemen een energieovereenkomst dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Landsmeer

 • Vattenfall: Transparant en eerlijk
 • Essent: Eigen energiepakket samenstellen
 • Eneco: Scherpe overstapkorting
 • Greenchoice: Aantrekkelijke welkomstbonus
 • Budget Energie: Hoge welkomstbonus
 • NLE: Goede overstapbonus
 • Energiedirect.nl: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Engie: Altijd bereikbaar
 • Oxxio: Jaarcheck
 • Pure energie: Goede overstapkorting
 • Powerpeers: Ook flexibele prijzen
 • Delta: Altijd een eerlijke prijs

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze straat? (Prijzen januari 2022)

Het aanbod van gas & stroom maatschappijen en de vergoedingen verschillen per regio. De reden hiervan is dat er diverse beheerders dienstverleningen bieden. Iedere beheerder van het net gebruikt zijn eigen tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder in Landsmeer heet Liander. Eveneens heeft de Gasunie afzonderlijke tarieven per regio voor het gastransport over het landelijke transportnet. Gemeente Landsmeer hoort bij gasregio 1. Dat vloeit voort in een aanvulling van €0,00518 per M3.

Kerngegevens Landsmeer

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Landsmeer
 • Regionummer: 020
 • Aantal inwoners: 10977
 • Postcodegebied: 1121
 • Populaire wijk: Landsmeer

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,727
 • Stroomtarief kwh: €0,238
 • Gem. gasverbruik: 1.183 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.799 kWh
energie-vergelijken-landsmeer

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten.

Online overstappen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Begin met de standaard informatie. Dat betreft grootte van het gezin, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In en rondom Landsmeer gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.183 m3 en 2.799 kWh. Woon jij volledig gasloos? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Beschik jij over zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat er jaarlijks wordt opgewekt. Al deze zaken beïnvloeden jouw energierekening.

 3. Kies soort energie en contracttermijn.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Heb jij niets met groen? Laat dit dan open. Betreffende prijs zekerheden kan men gaan voor producten van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of variabele tarieven / abonnementen. Dikwijls is het een goed idee om elke 12 of 24 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Contracten vergelijken

  Wat daarna komt is een tabel met alle erkende energie aanbieders. Bij alle abonnementen tref jij gegevens met betrekking tot soort energie, contracttermijn, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Landsmeer, en de welkomstkorting. Kies de organisatie die aansluit op jouw eisen.

 5. Stap online over

  Een interessante prijsaanbieding gevonden? Klik op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de bestelpagina van het energiebedrijf. Onder andere www.vattenfall.nl of natuurlijk www.unitedconsumers.com. De nieuwe energie-partij zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Landsmeer


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in januari 2022 kan wel €375 besparen. Desalniettemin, zijn er andere tips om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op deze pagina tref je 5 energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bespaaradvies 1: neem een waterbespaarder
 • Bezuinigtip 2: draai geen warm programma als dit niet nodig is.
 • Advies 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Bespaartip 4: tochtstrips gebruiken.
 • Praktisch advies 5: laat de zon en wind het droogwerk doen

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om een nieuw energiecontract te nemen?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze experts zeggen: ga elke jaar opnieuw overstappen in Landsmeer. Zodanig kun je profiteren van lage prijzen. Desalniettemin, dit is niet op elk moment mogelijk. Komt het einde van het contract dichterbij? 2 maanden voor het verlopen van het contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met vaste looptijd? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat geval kun je overstappen van leverancier, zonder boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Zeer waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er 2 smaken: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft niet bij te betalen wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen binnen het modelcontract. In algemene zin vinden deze wijzigingen plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij dit type contract werkt in jouw voordeel als de kosten van gas en stroom dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in januari 2022 waarbij je precies weet wat de kosten gaan zijn. En vaak wordt je ook tegemoet gekomen met een nieuwe klanten bonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energiewereld is het principe: contracten voor 3 of 5 jaar zijn duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Landsmeer. Ga je voor een meerjarig contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je elk jaar deze zeer interessante welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, in de regel verwerkt de betreffende energie-aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle contracten en selecteer de voordeligste energiemaatschappij. Populaire bedrijven zijn Energiedirect, GreenChoice en Qwint. Daarna bepaal je de startdatum van het abonnement. Je gekozen energiemaatschappij zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan het bedrijf zelf?

Middels onze website check je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.hvcgroep.nl, dan valt als eerste op dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe komt dat? Super simpel: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Aan de hand van lagere tarieven en scherpe welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Met dat prijsbeleid zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Landsmeer vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Landsmeer en vind de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Landsmeer

Het gros van de aanbieders leveren ondertussen groene stroom in Landsmeer. Toch zijn er diverse keuzes te maken. De manier waarop groene stroom tot stand komt is zeer wisselend. Niet elk “groene stroom” label heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onrechtmatig neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat organisaties echt helemaal groen zijn? Selecteer dan zeker weten “Groen gas/elektra uit Nederland”. Dan kan je erkende groene energieleveranciers in Landsmeer vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Rondom de gemeente Landsmeer zijn er diverse acties waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 1120, 1121. In huizenbezitter in wijk Landsmeer, Ilpendam kan je steeds vaker vrij voordelig meedoen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook stimuleert de gemeente ons om ons eigen huis te verduurzamen. Op termijn moet Noord-Holland hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Zonnepanelen op het dak
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En ook belangrijk: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Zie ook de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, independer.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk info van Vandebron vergelijken.


Alle plaatsen in deze gemeente