Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Besparen begint met een APA Adviseur

Deze blog is geschreven door een APA-adviseur. Mocht u in contact willen komen met een adviseur kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Het realiseren van besparingen voor uw woning hoeft vaak niet ingewikkeld te zijn.

Een EPA Adviseur

Als u energiezuinige maatregelen wilt nemen, maken wij als eerste met u een afspraak voor een bezoek van onze maatwerk adviseurs. Er wordt dan voor u een EPA (energieprestatieadvies) of energiebespaarscan opgesteld door de adviseurs. Zij voorzien u van een uitgebreid plan opgezet om een aanzienlijke energiebesparing te realiseren. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Het advies is opgebouwd uit de pijlers gebouw, gedrag en installaties welke onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Advies om te besparen

Het maatwerkadvies brengt de huidige situatie qua energieverbruik van uw woning of gebouw in kaart en komt met mogelijkheden om deze te verbeteren. De investeringskosten en besparingen worden door ons geanalyseerd en tegen elkaar afgezet in een overzichtelijk plan waarin we de besparingen en terugverdientijden voor u doorrekenen. Ook maken we een energielabel op en rekenen we het ‘vernieuwde energielabel’ uit op basis van de geplande verbetermaatregelen. Hier zijn soms bepaalde subsidieregelingen aan verbonden. Het uiteindelijke plan wordt altijd opgesteld op basis van uw input en uw visie. Over het algemeen streven we naar een combinatie van energiebesparing, comfort en duurzaamheid.

Maatwerkoplossingen

Het maatwerk advies rapport geeft aan wat het officiële Energielabel van uw woning is. Ook geeft het gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Daarnaast kan de adviseur meteen een globale offerte voor u opstellen, zodat duidelijk wordt wat deze maatregelen kosten en welke besparing mogelijk haalbaar is. Zo kunt u een zorgvuldige beslissing nemen. Hieronder treft u een overzicht van de meest voorkomende maatregelen zodat u een idee krijgt van wat dit advies zoal kan inhouden.