Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Beesel

Meteen energie vergelijken in Beesel? Door gebruik te maken van deze website achterhaal je moeiteloos alle grote leveranciers als Delta & Energiedirect. Vul postcode + gezinssamenstelling in, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en vind uit welke energieleverancier in Beesel de laagste prijs hanteert. Verder check je op onze website waardevolle info over zaken als bijv. maatschappijen en info over een energieneutrale woning. Bovendien vind je hier nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beesel (www.beesel.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,780
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,217
Gemiddeld verbruik: 1.494 m3 en 3.026 kwh
Populaire aanbiederEneco

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle landelijke bedrijven eenvoudig vergelijken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Besparing loopt op tot € 475,00.

Snel overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Zorgeloos overstappenNaar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Beesel?

Er zijn nogal wat energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Beesel. Van GreenChoice tot bijvoorbeeld Oxxio, er is gewoon veel te kiezen. Hedendaags zijn het zo’n 50 energieleveranciers. Zij nuttigen stuk voor stuk de infrastructuur van Enexis. Het is vrijwel uitgesloten om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor dit scenario moet je zeker de energiehunter testen. Weten welke gas & stroom organisaties mogelijk zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Beesel is op dit moment? Vul eenvoudig je persoonlijke gegevens in, vind de laagste prijs, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Meer weten? Check onze 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je kunt altijd koken, en de verwarming werkt wanneer nodig. Echter, maatschappijen hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Is er gasstoringen of stroomproblemen, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Met andere woorden: kijk niet alléén naar prijs. Uiteindelijk wil iedereen met een eigen huis een goede én goedkope maatschappij. En dat snappen wij best! Met behulp van de energietarievenvergelijker vind je vlug de goedkoopste energieleverancier van Beesel, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Door middel van filters in de energievergelijker zoek jij eenvoudig een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Beesel

 • Vattenfall: Goede cashback
 • Essent: Grip op verbruik en de kosten
 • Eneco: Overzichtelijke contracten
 • Greenchoice: Met Vriendenvoordeel
 • Budget Energie: Contact via chat
 • NLE: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Energiedirect.nl: Goede korting
 • Engie: Ook met zonnepanelen
 • Oxxio: Scherpe overstapkorting
 • Pure energie: Met opties voor salderen
 • Powerpeers: Online meterstanden doorgeven
 • Delta: Eenvoudig verbruik inzien

Hoe hoog bedragen de energiekosten in de regio? (Prijzen juli 2024)

De producten van energie-aanbieders en de energietarieven verschillen per regio. Dit komt doordat er nogal wat netbeheerders werkzaam zijn. Iedere netbeheerder past eigen voorwaarden toe en zijn eigen tarieven voor de transport van elektra en gas. De netbeheerder in Beesel betreft Enexis. Tevens rekent de Gasunie separate tarieven per regio voor het transport van gas door het landelijke transportnet. Gemeente Beesel vinden we terug in gasregio 5. Dat resulteert in een bijbetaling van €0,01366 per M3.

Informatie over Beesel

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Beesel
 • Netnummer: 077
 • Aantal inwoners: 13388
 • Centrale postcode: 5954
 • Populaire wijk: Reuver

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5
 • Gastarief M3: €0,780
 • Stroomtarief kwh: €0,217
 • Gem. gasverbruik: 1.494 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.026 kWh
energie-vergelijken-beesel

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig overstappen van energie in enkele minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Je begint altijd met je contactgegevens. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Vul energieverbruik in

  Geef je gas en stroomverbruik op. Rondom Beesel is dit gemiddeld zo’n 1.494 m3 en nog eens 3.026 kWh. Bezit je een gasloze woning. In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb je zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je panelen opleveren. De data die je invult zie je weer terug in de energiekosten.

 3. Specificeer type energie en de looptijd.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom uit NL, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Ten opzichte van abonnementen kan men gaan voor producten van 1 jaar tot 5 jaar en specifieke model (variabele) prijzen. In algemene zin loont het om jaarlijks een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Wat volgt is de resultaatpagina met alle beschikbare leveranciers en contracten. Bij alle pakketten vind je voorwaarden als soort energie, looptijd contract, de prijzen van gas en elektra in Beesel, en nieuwe contracten bonus. Kies de leverancier die rijmt met jouw persoonlijke wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een interessante aanbieding tussen de resultaten? Klik op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de bestelpagina van het bedrijf. Denk aan www.vandebron.nl of natuurlijk www.eon.nl. De nieuwe energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Altijd zekerheid van gas en stroom in Beesel


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €360 voordeel geven. Evenwel, zijn er meerdere mogelijkheden zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Via onze hunters tref jij 5 handige adviezen die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaartip 1: led-lampen gebruiken
 • Advies 2: gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.
 • Bezuinigadvies 3: hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.
 • Advies 4: vergeet opladers niet uit het stopcontact te halen
 • Bezuinigtip 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om het overstappen in gang te zetten?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze energie-experts zijn erover eens: wacht niet langer en ga overstappen in Beesel. Zo ben je het voordeligst uit. Desondanks, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor einddatum contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Contract met vaste looptijd? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, doorgaans levert dat wel een boete op. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen wisselen van aanbieder, en er is geen opzegvergoeding. Heb jij geen ervaring met overstappen? Vermoedelijk is je contract dan al tijden verlopen. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een modelovereenkomst?

Indien je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft nooit extra te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid gedurende de contractperiode. Doorgaans wijzigen leveranciers hun variabele tarieven begin januari en rond juli. Bij dit type contract werkt in jouw voordeel als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt interessant: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het energietarief is. En eventueel krijg je ook nog eens een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In het energielandschap geldt in de basis: contracten voor 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met verscheidene kortlopende energiecontracten voor Beesel. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Desalniettemin, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg je ieder jaar zo’n dergelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, vaak verzorgt de toekomstige maatschappij dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle contracten en selecteer de beste energieaanbieder. Onder andere Vattenfall, Vandebron en ook UnitedConsumers. Daarna selecteer je wanneer het contract in moet gaan. Je aanstaande organisatie zal precies op die dag starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan de energie-onderneming zelf?

Dankzij Energiehunter.nl achterhaal je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.leonzeewolde.nl, dan kom je tot de ontdekking dat je daar veel duurder uit bent. Hoe is dit mogelijk? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Dankzij lagere onkosten en aantrekkelijke welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Beesel vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Beesel en stap over naar de beste aanbieder voor jouw gezin

Duurzame energie in Beesel

Het gros van de energie aanbieders bieden onderhand groene stroom in Beesel. Toch zijn er veel verschillen. De manier waarop groene stroom tot stand komt verschilt nogal. Niet elk groene energie label kent ook echt een groene bron. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat bedrijven duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval zeker voor “Groen uit NL”. Vervolgens kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Beesel vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de buurt van de gemeente Beesel kennen we meerdere projectenwaarbij duurzame energie wordt opgewekt. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 5954. Als bewoner van wijk Reuver, Beesel kan je soms heel gunstig participeren in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om het eigen energieverbruik gaan beperken. In 2050 moet Limburg helemaal energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Huis met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En de gouden stelregel: realiseer een besparing op energiegebruik. Lees de Vijf praktische bespaartips en bezoek pricewise.nl, easyswitch.nl, independer.nl, gaslicht.com en energievergelijken.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl, consumentenbond.nl. Bezoek ook Pure Energie afsluiten in juli 2024.


Alle plaatsen in deze gemeente