Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Veere

Meteen energie vergelijken in Veere? Via de energievergelijker vergelijk je supersnel alle grote energieleveranciers zoals Essent & Vandebron. Schets jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en zie direct welke energieleverancier in Veere voor jou de beste prijs heeft. Daarnaast verzamel je op Energiehunter.nl handige informatie over items als o.a. het ideale overstapmoment en info over duurzame energie. Ook vind je hier bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Veere (www.veere.nl)
Netbeheerder:Enduris
Gasregio2
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,781
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,216
Gemiddeld verbruik: 1.352 m3 en 2.648 kwh
Populaire aanbiederDelta

Eenvoudig vergelijken

 • Alle landelijke organisaties onder elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Besparing loopt op tot € 235,00.

Snel overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Je zit geen dag zonder stroom en gasWat zijn populaire energieleveranciers in Veere?

We zien een groot aantal energieleveranciers actief in Veere. Van GreenChoice tot Engie, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Op dit moment heb je de keuze uit zo’n 60 organisaties. Deze bedrijven gebruiken allen het stroom- en gas netwerk van Enduris. Het is onuitvoerbaar om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie is de energiehunter toe te passen. Achterhalen welke energie-organisaties je kunt kiezen? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Veere is in juni 2024? Vul gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en stap meteen over. Zie ook onze 5 nuttige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Echter, gas en stroom organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Bij stroom en gas storingen, dan is het prioriteit dat er snel een monteur komt. Oftewel: vergelijk op meer dan alleen prijs. Ten slotte wil iedereen met een eigen huis een goedkoop energiecontract. En dat snappen wij best! D.m.v de energietarievenvergelijker ontdek je rap de goedkoopste energieleverancier van Veere, specifiek voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dat is geen probleem! Via jouw input in de vergelijkingstool vinden jullie zonder problemen een product dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Veere

 • Vattenfall: Hoge korting
 • Essent: Inzicht in verbruik
 • Eneco: Aantrekkelijke korting
 • Greenchoice: Overzichtelijke contracten
 • Budget Energie: Scherpe welkomstkorting
 • NLE: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Energiedirect.nl: Grip op verbruik en de kosten
 • Engie: Diverse looptijden
 • Oxxio: Hoge korting
 • Pure energie: Aantrekkelijke korting
 • Powerpeers: Ook modelcontracten
 • Delta: Goede welkomstbonus

Hoe hoog bedragen de energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen juni 2024)

De aansluitingen van organisaties en de energietarieven verschillen per regio. Dat zit’m in het feit dat er allerlei beheerders actief zijn. Iedere afzonderlijke beheerder gebruikt weer zijn eigen prijzen voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder in Veere betreft Enduris. Daarnaast hanteert de Gasunie separate tarieven per regio voor het transporteren van het gas door het landelijke transportnet. Gemeente Veere is ingedeeld in gasregio 2. Dit houdt in een bijdrage van €0,02161 per M3.

Informatie over Veere

 • Provincie: Zeeland
 • Gemeente: Veere
 • (Regio) nummer: 0118
 • Bewoners: 21960
 • Centrale postcode: 4351
 • Wijk: Veere

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Enduris
 • Gasregio: 2
 • Gastarief M3: €0,781
 • Stroomtarief kwh: €0,216
 • Gem. gasverbruik: 1.352 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.648 kWh
energie-vergelijken-veere

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk overstappen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Stap 1 is het invoeren van je contactgegevens. Bijvoorbeeld grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. In de regio Veere ligt dit gemiddeld op 1.352 m3 en 2.648 kWh. Woon jij volledig gasloos? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Sprake van zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je opwekt. De genoemde zaken beïnvloeden de energiekosten.

 3. Kies herkomst energie en abonnementsduur.

  Daarbij kun je denken aan grijze stroom maar ook groene stroom uit NL of de EU. Hoef jij geen groene stroom? Je kunt deze stap dan overslaan. Omtrent prijs zekerheden zijn er mogelijkheden voor 1 jarig tot 5 jarig of flexibele model-abonnementen. Veelal is het een goed idee om eens per jaar een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Je ziet nu de totaallijst met alle populaire aanbieders van energie. Bij alle abonnementen tref je details zoals herkomst energie, looptijd contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Veere, en nieuwe klanten korting. Kies de organisatie die klopt met jouw budget.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een interessante kortingsactie beschikbaar? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de afsluitpagina van de energie-onderneming. Bijvoorbeeld www.energiedirect.nl en ook www.allure-energie.nl. De gekozen leverancier regelt de overstap. Altijd zekerheid van gas en stroom in Veere


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in juni 2024 kan meer dan €350 korting realiseren. Echter, wil jij nog meer adviezen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via de energiehunter lees jij 5 bruikbare tips & tricks waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bezuinigadvies 1: wassen op 30 graden
 • Bespaaradvies 2: probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.
 • Advies 3: kies een slimme thermostaat
 • Bespaartip 4: zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.
 • Bespaaradvies 5: neem een buitenlamp met bewegingssensor

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om het overstappen in gang te zetten?

Mensen vragen regelmatig: wat is het moment om over te stappen? Onze energiespecialisten geven als tip: maak een sport van het overstappen in Veere. Op die manier maak je gebruik van lagere tarieven. Toch, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt eerder overstappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je overstappen van aanbieder, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Vaste energietarieven nemen of overeenkomst met flex-tarieven?

Zodra je een nieuw contract neemt zin dit de twee opties: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je komt niet voor verrassingen te staan mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens de contracttermijn. Door de bank genomen worden deze prijs-updates gedaan op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij variabele prijzen profiteer je dus ook als de kosten van gas en stroom dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt interessant: het meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je precies weet wat het tarief voor gas en stroom is. En vaak wordt je ook tegemoet gekomen met een mooie korting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. In energieland geldt in beginsel: contracten voor 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met allerlei kortlopende energiecontracten voor Veere. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Echter, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang je alle jaren een concurrerende welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, gewoonlijk regelt je aankomende organisatie het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle aanbieders en ga voor de beste of voordeligste leverancier. Zoals Engie, Budget Energie + Vastelastenbond. Hierna kies je de ingangsdatum van het contract. Jullie aanstaande maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Aan de hand van www.energiehunter.nl check je altijd de scherpste aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.innovaenergie.nl, dan zul je zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Wat is daarvan de reden? Eigenlijk zit het zo: energiebedrijven willen nieuwe klanten. Dankzij lagere tarieven en grote welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Zo krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Veere vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Veere en achterhaal de voordeligste leverancier die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Veere

De meeste energiemaatschappijen ondersteunen op dit moment groene stroom in Veere. Op dit gebied is onderling veel verschil te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt wisselt behoorlijk. Niet ieder “groene energie” contract komt 100% groen tot stand. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat energie aanbieders 100% transparant zijn? Kies dan de optie “Groene Energie uit Nederland”. Jij kan dan betrouwbare groene energieleveranciers in Veere vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de buurt van de gemeente Veere bestaan er tegenwoordig allerlei opdrachten waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4350, 4351. Als inwoner van wijk Veere, Gapinge, Vrouwenpolder, Serooskerke, Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Westkapelle kan je wellicht vrij voordelig meewerken met allerlei burgercollectieven in de gemeente. Het is natuurlijk ook goed om thuis minder energie te verbruiken. Binnen 30 jaar moet Zeeland net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Woning met zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk ook de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of check sites van pricewise.nl, independer.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl en energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, consumind.nl, consumentenbond.nl. Bekijk details over Oxxio contracten.


Alle plaatsen in deze gemeente