Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken s-Heerenbroek

Snel online energie vergelijken in s-Heerenbroek? Aan de hand van Energiehunter.nl doorzoek je snel en simpel alle bekende energie aanbieders als o.a. Essent en Energiedirect. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw gas- en stroomverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in s-Heerenbroek de laagste prijs hanteert. Ook check je via de energievergelijker bruikbare informatie over topics als bijv. energiegebruik in de regio en handige bespaartips. Verder geven we 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente:Kampen (www.kampen.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio4, 8
Gemiddelde gastarief (m3) augustus 2020€0,7318
Gemiddelde stroomtarief (kWh) augustus 2020€0,2355
Gemiddeld verbruik:1.411 m3 en 3.173 kwh
Populaire aanbiederEneco

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote energiebedrijveneenvoudig vergelijken
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Eenvoudig besparen tot wel € 470,00.

Eenvoudig overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gasWat zijn goede energieleveranciers in s-Heerenbroek?

Wij zien steeds meer energieleveranciers in s-Heerenbroek. Van Vandebron tot Energiedirect, er is gewoon veel te kiezen. Op dit moment kun je kiezen uit circa 55 providers. Zij nuttigen stuk voor stuk het net van Enexis. Het is onuitvoerbaar om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze vergelijker gebruiken. Benieuwd welke gas en stroom maatschappijen tot de mogelijkheden behoren? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in s-Heerenbroek is die past bij jouw verbruik? Vul moeiteloos jouw gegevens in, vergelijk alle deals en aanbiedingen, en stap meteen over. Ga door naar de 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Maar, gas en stroom leveranciers focussen toch allemaal op andere dingen. Bij voorvallen als stroom en gas storingen, dan willen jullie natuurlijk dat er gauw een oplossing volgt. Conclusie: kijk niet alléén naar prijs. Per slot van rekening wenst elke consument een betaalbaar energiecontract. Dat is nooit anders geweest. Geholpen door onze handige vergelijker vergelijk je gelijk de goedkoopste energieleverancier van s-Heerenbroek, specifiek voor jouw situatie. Speur je naar iets unieks? Dat is mogelijk. Aan de hand van selecties in de Energiehunter bekijk jij simpel en snel een energie-abonnement dat in lijn is met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in s-Heerenbroek

 • Nuon: Altijd bereikbaar
 • Essent: Duidelijke website
 • Eneco: Transparant en eerlijk
 • Greenchoice: Diverse looptijden
 • Budget Energie: Online grip op je kosten
 • NLE: Scherpe overstapkorting
 • Energiedirect.nl: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Engie: Goed voor milieu en portemonnee
 • Oxxio: Aantrekkelijke overstapbonus
 • Pure energie: Vaste energieprijzen
 • Powerpeers: Overzichtelijke contracten
 • Delta: Ook modelcontracten

Wat kost energie in mijn woonwijk? (Prijzen augustus 2020)

De condities van energieleveranciers en de tarieven verschillen per regio. Dit komt doordat er allerlei beheerders van het net werkzaam zijn. Elke netbeheerder gebruikt weer andere onkosten voor transport van gas en stroom. De huidige netbeheerder in s-Heerenbroek is Enexis. Vervolgens verwerkt de Gasunie separate tarieven per regio voor het gastransport via het speciale leidingnetwerk. Gemeente Kampen valt onder gasregio 4, 8. Dit komt overeen met een toeslag van €0,00 tot €0,00183 per M3.

Informatie over s-Heerenbroek

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Kampen
 • Regionummer: 038
 • Aantal bewoners: 51950
 • Postcodegebied: 8275
 • Veel gezochte wijk: Kampen

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 4, 8
 • Gastarief M3: €0,7318
 • Stroomtarief kwh: €0,2355
 • Gem. gasverbruik: 1.411 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.173 kWh
energie-vergelijken-s-heerenbroek

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten.

Online overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Start met de basisinformatie. Onder andere grootte van het gezin, en straatnaam + huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de buurt van s-Heerenbroek gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.411 m3 plus 3.173 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Geef aan hoeveel kWh er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze factoren beïnvloeden het energietarief.

 3. Selecteer type energie en contractduur.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom of misschien wel groene stroom uit Nederland of Europa. Maakt dit niet uit? Sla dit dan over. Ten opzichte van abonnementen kun jij opties nemen van 1 t/m 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Gewoonlijk kan het uit om ieder jaar een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Je gaat nu door naar een overzicht met alle erkende aanbieders van energie. Bij ieder abonnement vind jij informatie over oorsprong energie (groen of grijs), contracttermijn, de prijzen van gas en elektra in s-Heerenbroek, en nieuwe klanten korting. Selecteer de leverancier die in lijn is met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een actuele aanbieding gecheckt? Klik op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de pagina van de leverancier. O.a. www.budgetenergie.nl en ook www.unitedconsumers.com. De door jou gekozen leverancier regelt de overstap. Je komt nooit zonder gas en stroom in s-Heerenbroek


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in augustus 2020 kan ruim €280 winst geven. Toch, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via onze hunters tref jij 5 handige bespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bezuinigtip 1: gebruik niet de standby modus
 • Bezuinigadvies 2: was op een lagere temperatuur.
 • Bespaartip 3: kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.
 • Bezuinigtip 4: het beeldscherm uitzetten als je iets download.
 • Praktisch advies 5: neem een energiezuinige airco

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Mensen vragen regelmatig: wanneer moet ik overstappen? Onze energiespecialisten raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in s-Heerenbroek. Zo ben je het voordeligst uit. Toch, dit is niet op elk moment mogelijk. Loopt jouw contract bijna af? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je al overstappen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Overstappen zou eerder kunnen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? In dat geval kun je overstappen van aanbieder, en je zult ook geen boete ontvangen. Heb jij geen ervaring met overstappen? In dat geval zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Energietarieven vastzetten of meer vrijheid met modelcontracten?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Je weet precies waar je aan toe bent, en je komt niet voor verrassingen te staan mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid binnen het modelcontract. Vaak kom je deze tariefupdate tegen in januari en in juli. Binnen deze flex-overeenkomst kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in augustus 2020 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je gaat betalen. En wellicht ontvang je ook wel een aantrekkelijke bonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In energieland geldt in de basis: meerjarige contracten zijn eigenlijk altijd prijziger dan diverse kortlopende energiecontracten voor s-Heerenbroek. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Desalniettemin, bij een abonnement van 1 jaar krijg je ieder jaar deze persoonlijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, vaak faciliteert je nieuwe gas en stroom maatschappij de opzegging van de actuele contracten door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle aanbieders en ga voor de voordeligste aanbieder. Bijvoorbeeld Nuon, Powerpeers en Vrijopnaam. Hierna beslis je over wanneer het contract in moet gaan. Jouw gekozen energie-organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan het bedrijf zelf?

Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je altijd de allerlaagste tarieven. Indien je zelf een website bezoekt als www.energiedirect.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe bestaat dat? Heel eenvoudig: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Middels voordelige prijzen en hoge welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Zo zullen meer Nederlandse overwegen over te stappen.

Energiebedrijven s-Heerenbroek vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in s-Heerenbroek en vind de beste deal voor jouw gezin

Duurzame energie in s-Heerenbroek

Het merendeel van de organisaties leveren momenteel groene stroom in s-Heerenbroek. Echter zijn er veel verschillen. Hoe ze de groene stroom inkopen verschilt nogal. Niet ieder “groene stroom” contract is ook echt duurzaam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist neergezet als “groen”. Er helemaal zeker van zijn dat organisaties 100% transparant zijn? Selecteer in dit geval het filter “Groene stroom uit Nederland”. Vervolgens kan jij authentieke groene energieleveranciers in s-Heerenbroek vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In het leefgebied van de gemeente Kampen bestaan er tegenwoordig diverse stappen met doelstellingen voor duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 8275. Als inwoner van wijk Kampen, IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Grafhorst, Kamperveen, ‘s-Heerenhoek, Verspreide huizen kan je soms met financiële bonussen meedelen in initiatieven die duurzame energie stimuleren. Het is natuurlijk ook goed om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In een korte tijd moet Overijssel de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Huis met zonnepanelen
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Zonneboiler integreren
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Ga verder naar de Belangrijke energiebespaartips en bezoek pricewise.nl, gaslicht.com, overstappen.nl, independer.nl of energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk ook Budget Energie kosten.