Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Gratis Slimme Thermostaat

Het is een van de meest gezochte gratis producten bij een energiecontract; de slimme thermostaat. Er zijn in het verleden verschillende mogelijkheden geweest om zo’n leuke gadget gratis bij je contract voor gas en stroom te krijgen. Vaak vertegenwoordigen deze apparaten aan waarde tussen de €150 en €300. Doorgaans ontvang je dit cadeau bij een 3 of 5 jarig contract omdat de leveranciers aardig wat korting weggeeft natuurlijk.

Een Slimme Thermostaat cadeau bij je energiecontract?

In mei 2024 zijn er weer diverse gratis producten te krijgen bij een energiepakket. Als jij gaat overstappen is dat vast vaak iets waar je op let; korting. In de vergelijker hieronder kun je direct de abonnement gaan vergelijken en bekijken of er korting of een gratis thermostaat bij je gas licht pakket zit. Vattenfall en Essent hebben in het verleden wel een gestunt. Soms kun je beter kiezen voor een goedkoper abonnement en zelf de slimme energieregelaar in huis halen. Bedrijven als Vattenfall en Essent hebben wel eens acties gehad met de Nest thermostaat en de toon thermostaat.  Natuurlijk zijn er ook nog andere merken mogelijk.

Waarom kiezen voor een slimme thermostaat?

De grote vraag is natuurlijk; waarom zou je kiezen voor een gratis slimme thermostaat als je ook kunt kiezen voor extra korting op je gas en stroom tarieven? Nou, in dat geval zouden we adviseren; is de cashback korting hoger dan de waarde van het cadeau; kies dan voor korting. Een interactieve online thermostaat kan erg handig zijn voor het regelen van de temperatuur in de woning. Je huis lekker verwarmen als je nog onderweg bent bijvoorbeeld. Veel devises zijn via 4g aan te sturen. Zo kom je nooit in een koud huis thuis.

Welke merken zijn er?

Onder andere Nest, Toon, Tado, Netatmo, Honeywell, Nefit en Remeha. Heb je jouw laptop bij de hand? Dan kun je wat meer onderzoek doen naar deze leuke apparaten. Eventueel kun je ook kiezen voor een andere cadeau natuurlijk. Houdt deze pagina regelmatig in de gaten om te zien of er ook in mei 2024 een gratis smart thermostaat wordt weggeven.