Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Gratis laptop bij energie juni 2024

Een gratis laptop bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Hoe gaaf klinkt dat? Bij veel energieleveranciers mag je een mooi welkomstcadeau zoals een laptop uitzoeken. Denk aan een mooie Netbook van het merk Asus, Dell of Lenovo. Of wat dacht je van een slimme Chromebook? Op deze pagina vind je alle recente acties van maatschappijen als Vattenfall, Essent en Eneco met gratis producten als een computer, laptop, notebook of chromebook. Ook andere producten als een Playstation of iPad zien we vaak terug als welkomstgeschenk. 

Een gratis laptop, hoor ik dat goed?
Ja, dat hoor je goed! Energieleveranciers zijn dol op het uitdelen van cadeautjes. Met name bij contracten van 3 jaar heb je recht op geweldige cashback bedragen of kado’s. Door hieronder jouw postcode in te vullen, en te kiezen voor “toon alleen met cadeau” vergelijk je razendsnel alle contracten met een gratis cadeau. Je ziet zo meteen bij welke contracten een gratis laptop hoort. 


Een laptop cadeau bij overstappen van energie

Maar weinig mensen stappen over van energie. Waarom zou je het doen als je tevreden bent met de huidige leverancier? Het is inderdaad niet nodig. Maar slimme consumenten checken wel eens per jaar of overstappen van energie misschien loont. Zoals je in onze vergelijker wel kunt zien stunten aanbieders namelijk met de hoogste kortingen, cadeau’s en andere aanbiedingen. En een gratis laptop bij overstappen van energie in juni is zeker geen uitzondering!

De beste energie acties met gratis computer

  1. Een gratis Lenovo Laptop bij Oxxio
  2. Een Asus Netbook bij Essent
  3. Een Bol.com cadeaukaart waarmee je zelf een laptop naar keuze aanschaft

Het alternatief: een cadeaubon of welkomstkorting

Is er op dit moment geen energie aanbieding met gratis laptop? Dan zijn er vaak wel interessante alternatieven. Denk aan een cadeaubon bij bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue. Met een bon van bijvoorbeeld €200,00 kan je al (deels) een mooie laptop financieren. Of kies juist voor actie met hoge cashback/welkomstpremie. Deze premies lopen op tot wel €400,00. Nadeel is wel dat je de premie pas ontvangt aan het eind van het contract.  

Welke leveranciers bieden een gratis laptop bij overstappen?

De actuele acties en aanbiedingen wisselen razendsnel. Open onze energievergelijker om te zien wat de huidige cadeau’s en cashback kortingen zijn.

Wanneer ontvang ik mijn gratis laptop?

Wanneer je bent overgestapt, en jouw nieuwe maatschappij is begonnen met het leveren van gas en stroom ontvang je vaak een voucher. Met deze voucher kan je vervolgens zelf de laptop/netbook bestellen

Kan ik dan wel weer overstappen?

Ja, je kunt opnieuw overstappen. Kijk wel naar de looptijd van het gekozen contract. Vaak is dit 1, 3 of 5 jaar. Tussentijds opzeggen en overstappen kan wel, maar je betaalt dan een opzegvergoeding (boete). Deze is vaak dusdanig hoog dat het niet handig is om vroegtijdig weer over te stappen.