Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Gratis iPad

Wil jij ook een gratis iPad ontvangen bij je energiecontract? Als jij een nieuw stroom en gas pakket afsluit wil er nog wel een gestrooid worden met flinke korting. Dit kan in de vorm van echt geld (een cashback die wordt uitbetaald na 1 jaar) of een cadeau. Een van de populaire cadeaus is een iPad. Wil jij graag zo’n tablet van Apple? Dan moet je deze pagina goed in de gaten houden. Regelmatig delen we nieuwe aanbiedingen kun jij profiteren van de beste gratis cadeaus van Apple!

Een iPad cadeau bij je energiecontract

Tijdens het overstappen naar een nieuwe energieleverancier heb jij de keuze uit verschillende contracttypen. Kies je voor een 1 jarig abonnement dan zijn er vaak leuke kortingen. Een lager abonnement (3 jaar of 5 jaar) biedt jouw meer prijszekerheid maar levert een lagere korting op. In onze vergelijker, die je hieronder kunt gebruiken, kan jij alle populaire energiemaatschappijen vergelijken en direct bekijken of er kortingsacties zijn. Mocht er een gratis iPad kado worden gegeven kun je dat hieronder ook vinden. Je kunt binnen 5 minuten zonder moeite overstappen naar de goedkoopste gas licht aanbieder. Je hebt hierbij altijd gratis de overstapservice. Je zit nooit zonder gas of stroom!


Wat is een iPad?

Dat is een tablet van Apple. De meest populaire tablet van Nederland (naast de samsung galaxy tab). Er zijn verschillende versie, met 3G/4G of WiFi. Ook kan de opslagcapaciteit wisselen (denk aan 32GB, 64GB, 124GB of 256GB).

Welke verschillende versies zijn er?

Apple biedt diverse modellen aan met verschil in specificaties zoals camera, opslag, snelheid en schermgrootte. In december 2023 zijn dit onder andere de iPad pro, iPad 10,5 en iPad 9,7. Maar ook de iPad 2 of iPad mini. Jaarlijks komt apple met nieuwe updates dus houdt deze pagina goed in de gaten.

Actuele aanbiedingen december 2023

Wat betreft de tablet zijn er meerder mogelijkheden. Vattenfall heeft acties gehad en ook Eneco en Essent. Die laatste leverancier biedt nog een Gratis Samsung tablet t.w.v. € 299,- of cadeaubon waarmee je eventueel zelf de iPad kunt kopen. Ook dealdirect werkt in samenwerking met energiedirect.nl met soortgelijke acties. Je kunt ook kiezen voor een cadeau als zonnepanelen.

Populaire apps op de iPad

Als jij een iPad hebt kun je vaak de app van de energieleverancier installeren en zo je energieverbruik monitoren. Dit kan in combinatie met een slimme meter. Andere populaire apps zijn onder andere Facebook, Twitter, Instagram, Google maps, Netflix, Snapchat, Messenger, WhatsApp, Videoland, Thuisbezorgd.nl, Zalando, Booking.com, NS, Ziggo, KPN, Telfort, ING, Rabobank en ga zo maar door.