Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Gratis Playstation

Heb jij altijd al een playstation 4 willen hebben? Let dan even goed op. Soms zijn er namelijk aanbiedingen waarbij je een gratis playstaion bij energiecontract krijgt. Waarom? Energieleveranciers willen je graag ‘overhalen’ stroom en gas bij hen af te nemen. Dit doen ze door of een cashback korting te geven of producten weg te geven zoals cadeaubonnen, zonnepanelen of een spelcomputer. De waarde van aan PS4 pakket ligt gemiddeld tussen de €200 en €300. Er zijn ook leveranciers die een korting van deze hoogte geven op je jaarafrekening.

Een playstation 4 cadeau bij je energiecontract

In onze vergelijker tonen we een groot aantal aanbiedingen van de grotere en meest populaire energiebedrijven. Je kunt op basis van je adres, verbruik en verdere wensen de goedkoopste leveranciers vergelijken. Naast de scherpste tarieven van mei 2024 tonen we ook een eventueel cadeau. Soms zit daar ook een playstation tussen. Wacht daarom niet langer en start met vergelijken. Het overstappen naar een nieuwe energieleverancier met gratis playstation 4 is binnen enkele minuten geregeld.


Wat is een playstation

Een PS4 is een spelcomputer die je kunt aansluiten op een TV scherm middels HDMI. Op je playstation kan je spellen spelen; alleen of met je vrienden. Je kunt tot 4 verschillende controllers aansluiten op dit apparaat.

Populaire spellen voor de PS4

Wil je weten welke spellen er veel worden gespeeld op de PS4? Denk dan aan Red Dead Redemption, FIFA 2024, Grand Theft Auto V (GTA 5), Kindom Hearts 3, Uncharted 4, Call of Duty 2024, Battlefield, Minecraft mei 2024, Far Cry en Crash Bandicoot. Sommige van deze games kun je ook spelen op de iPad.

Actuele aanbiedingen mei 2024

Er zijn recentelijk aanbiedingen geweest bij Vattenfall. Je kreeg een playstation 4 bundel bij gas en stroom van Vattenfall voor 1 jaar. Dat was een zeer goede unieke actie. In het verleden zijn er ook goede deal geweest bij andere leveranciers:

– Gratis PS4-Slim 500GB t.w.v. €299,- bij 3 jaar energie van Essent
– 1 jaar Vattenfall + gratis Playstation 4 Slim t.w.v. €299,-
– 1 jaar energie van Vattenfall + gratis Xbox One S t.w.v. €260,-