Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Teteringen

Zonder problemen energie vergelijken in Teteringen? Met behulp van deze website check je snel en simpel alle grote maatschappijen als bijvoorbeeld Vattenfall en Budget Energie. Kies samenstelling van jouw gezin, schat in wat je ongeveer verbruikt, en check welke energieleverancier in Teteringen de laagste prijs hanteert. Daarbij vind je op deze website uitgebreide info over topics als bijvoorbeeld het ideale overstapmoment en uitleg over jouw energierekening. Daarbij geven wij nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Breda (www.breda.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5, 9
Gemiddelde gastarief (m3) oktober 2022€0,7650
Gemiddelde stroomtarief (kWh) oktober 2022€0,2383
Gemiddeld verbruik: 1.354 m3 en 3.230 kwh
Populaire aanbiederEssent

Makkelijk vergelijken

 • Alle populaire organisaties bij elkaar
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Enorme besparingen tot wel € 330,00.

Snel & simpel overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig uit handen genomenNaar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Teteringen?

Er zijn nogal wat energieleveranciers beschikbaar in Teteringen. Dat loopt uiteen van Budget Energie tot Essent, je ziet door de bomen het bos niet meer. Tegenwoordig is het aanbod ongeveer 60 leveranciers. Zij gebruiken allen de infrastructuur van Enexis. Voor internetgebruikers is het lastig om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In dit geval biedt onze tool de oplossing. Achterhalen welke bedrijven mogelijk zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Teteringen is in oktober 2022? Geef hieronderjouw gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is overal hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je kunt lekker warm douchen. Desondanks, gas en stroom maatschappijen focussen toch allemaal op andere dingen. Bij voorvallen als een storing, dan willen jullie natuurlijk dat er meteen transparantie is. Kortom: staar je niet blind op tarieven. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dit is heel snel te regelen. Geholpen door de energiehunter vergelijk je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Teteringen, voor jouw situatie. Unieke behoeften? Ook dit kun je hier vinden. Via selecties in onze vergelijker achterhaal jij probleemloos een energieproduct dat aansluit op jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Teteringen

 • Vattenfall: Online grip op je kosten
 • Essent: Scherpe welkomstkorting
 • Eneco: Exclusieve kortingen
 • Greenchoice: Eigen account
 • Budget Energie: Goede klantenservice
 • NLE: Vaste energieprijzen
 • Energiedirect.nl: Duidelijke website
 • Engie: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Oxxio: Transparante jaarafrekening
 • Pure energie: Eenvoudig verbruik inzien
 • Powerpeers: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Delta: Goede welkomstkorting

Wat kost energie in mijn woonwijk? (Prijzen oktober 2022)

Het aanbod van gas & stroom bedrijven en de tarieven zijn in elke plaats weer anders. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er verschillende beheerders werkzaam zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas past eigen voorwaarden toe en weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De actuele netbeheerder in Teteringen betreft Enexis. Daarnaast hanteert de Gasunie verschillende tarieven per regio voor het gastransport door het landelijke transportnet. Gemeente Breda is ingedeeld in gasregio 5, 9. Dat vloeit voort in een toeslag van €0,01024 tot €0,01366 per M3.

Facts and figures Teteringen

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Breda
 • Regionummer: 076
 • Bewoners: 181611
 • Centrale postcode: 4847
 • Lokale wijk: Breda

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5, 9
 • Gastarief M3: €0,7650
 • Stroomtarief kwh: €0,2383
 • Gem. gasverbruik: 1.354 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.230 kWh
energie-vergelijken-teteringen

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie direct regelen.

 1. Situatieschets

  Allereerste de standaard informatie. Bijvoorbeeld grootte van het gezin, de postcode en het huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Hoeveel energie verbruik jij? Rondom Teteringen is dit gemiddeld zo’n 1.354 m3 en 3.230 kWh. Gebruik jij geen gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh je realiseert. Deze factoren hebben effect op de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer type energie en contracttermijn.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene (NL of EU) stroom en grijze stroom. Ben jij neutraal? Sla dit dan over. Ten aanzien van prijszekerheid kan je kiezen voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of een variabel contract. Door de bank genomen kan het uit om jaarlijks een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Je gaat nu door naar een overzicht met alle verkrijgbare aanbieders + contracten. Van alle contracten zie je informatie over soort stroom/gas, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Teteringen, en nieuwe klanten korting. Kies de partij die matcht met jouw voorwaarden.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een passende actie gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je browser gaat dan direct naar de aanvraag-pagina van de energiemaatschappij. Zoals www.nle.nl of natuurlijk www.mainenergie.nl. Jouw nieuwe energie-partij regelt alles voor jou. Geen dag zonder gas of stroom in Teteringen


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in oktober 2022 kan soms wel €380 winst geven. Daartegenover, wat zijn de andere opties om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Onderstaand bekijk jij 5 concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bespaartip 1: kijk waar jouw woning extra isolatie kan gebruiken
 • Bespaartip 2: let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.
 • Tip 3: zorg dat je de vriezer op tijd ontdooit
 • Bezuinigadvies 4: vergeet opladers niet uit het stopcontact te halen
 • Advies 5: gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om een nieuw energiecontract te nemen?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer moet ik overstappen? Onze specialisten raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Teteringen. Zodanig is de besparing het grootst. Let op, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In zo’n situatie mag men switchen van leverancier, en je zult ook geen boete ontvangen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In dat geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Vaste energieprijzen of meer vrijheid met modelcontracten?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit kan je diverse opties kiezen: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je komt niet voor verrassingen te staan mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelcontracten. Meestal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in de eerste en zevende maand. Bij dit soort contracten is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het klinkt interessant: dit meerjarig energiecontract in oktober 2022 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je de komende jaren betaalt. En vaak wordt je ook tegemoet gekomen met een introductiekorting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In energieland werkt het zo: contracten voor 3 of 5 jaar zijn prijziger dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Teteringen. Ga je voor een meerjarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daarentegen, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg jij ieder jaar zo’n concurrerende welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, standaard verwerkt de toekomstige energiemaatschappij het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle contracten en ga voor de beste partij. Populaire bedrijven zijn Vattenfall, Vandebron en Innova energie. Vervolgens kies je de aansluitdatum (moment van leveren). De aankomende gas en stroom leverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Met behulp van Energiehunter.nl check je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.leonzeewolde.nl, dan is het niet moeilijk om te zien dat dit vaak fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Dat gebeurd overal: energieleveranciers willen nieuwe aansluitingen scoren. Met behulp van goedkope prijzen en hoge welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Teteringen vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Teteringen en zoek het juiste contract die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Teteringen

Een groot deel van de energiemaatschappijen ondersteunen vandaag de dag groene stroom in Teteringen. Echter zijn er veel verschillen. Hoe ze de groene stroom inkopen is zeer divers. Niet alle groene stroom is daadwerkelijk groen. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. Er zeker van zijn dat energiemaatschappijen daadwerkelijk groen zijn? Kies dan de selectie “Groene stroom uit Nederland”. Hier kan jij echte groene energieleveranciers in Teteringen vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de streek van de gemeente Breda zien we meerdere stappen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 4847. In wijk Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen kan je meer en meer tegen een aantrekkelijke prijs meedoen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Uiteraard is het aan te raden om jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen afzienbare tijd moet Noord-Brabant energieneutraal zijn (los van gas). De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Huis met zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Het laten plaatsen van een pelletkachel
 • En zeker onmisbaar: minder energie verbruiken! Bekijk info over Vijf praktische bespaartips of bezoek pricewise.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl, overstappen.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis. Bekijk info van Energiedirect abonnementen.