Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Kudelstaart

Meteen energie vergelijken in Kudelstaart? Dankzij de energievergelijker achterhaal je eenvoudig alle verkrijgbare aanbieders als o.a. Delta en Eneco. Omschrijf jouw situatie, voer het verbruik in, en vind uit welke energieleverancier in Kudelstaart de laagste prijs biedt. Voorts check je op onze website praktische info over topics als bijv. de overstapservice en alternatieven voor de CV-ketel. Daarbij vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Aalsmeer (www.aalsmeer.nl)
Netbeheerder:Liander
Gasregio1
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2022€0,7452
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2022€0,2063
Gemiddeld verbruik: 1.183 m3 en 2.799 kwh
Populaire aanbiederVattenfall

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle populaire organisaties bij elkaar
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 205,00.

Snel overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Gratis overstappen zonder zorgenWat zijn goede energieleveranciers in Kudelstaart?

Er zijn nogal wat energieleveranciers beschikbaar in Kudelstaart. Dit loopt van Pure Energie tot Oxxio, er zijn opties bij de vleet. Vandaag de dag is het aanbod ongeveer 50 leveranciers. Zij werken uitsluitend met de infrastructuur van Liander. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle tarieven te vergelijken. In dit geval kun jij bij ons terecht. Benieuwd welke aanbieders in deze regio actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Kudelstaart is? Geef snel je persoonlijke gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en regel het overstappen direct. Lees verder over 5 hulpvolle bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Waar je ook klant bent, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Daarentegen, gas en stroom organisaties hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Is er een stroom- of gasstoring, dan is het gewenst dat dit adequaat wordt opgelost. Wat dus belangrijk is: kijk ook naar service. Als het puntje bij paaltje komt wenst elke consument een betaalbaar energiecontract. En dat is meer dan logisch. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Kudelstaart, die aansluit bij jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dat is geen probleem! Door gebruik te maken van de keuzevakjes in de Energiehunter achterhalen jullie moeiteloos een contract dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Kudelstaart

 • Vattenfall: Ook voor stadswarmte
 • Essent: Goede welkomstkorting
 • Eneco: Aantrekkelijke overstapkorting
 • Greenchoice: Altijd scherpe acties
 • Budget Energie: Online grip op je kosten
 • NLE: Hoge cashback
 • Energiedirect.nl: Korting voor trouwe klanten
 • Engie: Ook flexibele prijzen
 • Oxxio: Overzichtelijke contracten
 • Pure energie: Exclusieve kortingen
 • Powerpeers: Transparante prijzen
 • Delta: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen

Wat betaal ik voor energie in en rondom mijn buurt? (Prijzen mei 2022)

Het aanbod van gas en stroom organisaties en de kosten zijn in elke plaats weer anders. Dat wordt veroorzaakt doordat er diverse beheerders van het net diensten leveren. Elke beheerder past eigen voorwaarden toe en eigen prijsstellingen voor transport van gas en elektra. De tegenwoordige netbeheerder in Kudelstaart heet Liander. Vervolgens verwerkt de Gasunie specifieke tarieven per regio voor het transport van gas door haar leidingnetwerk. Gemeente Aalsmeer maakt deel uit van de gasregio 1. Dat draait uit op een vergoeding van €0,00518 per M3.

Feiten over Kudelstaart

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Aalsmeer
 • (Regio) nummer: 0297
 • Aantal inwoners: 31299
 • Hoofdpostcode: 1433
 • Populaire wijk: Aalsmeer

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Liander
 • Gasregio: 1
 • Gastarief M3: €0,7452
 • Stroomtarief kwh: €0,2063
 • Gem. gasverbruik: 1.183 M3
 • Gem. stroomverbruik: 2.799 kWh
energie-vergelijken-kudelstaart

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eenvoudig overstappen van energie binnen 10 minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Je begint altijd met de standaard informatie. Bijvoorbeeld aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In Kudelstaart bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1.183 m3 plus 2.799 kWh. Verbruik je geen gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Liggen er zonnepanelen op je pad? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. Alle ingevoerde gegevens bepalen de kosten van energie.

 3. Kies soort energie en abonnementsduur.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom maar ook groene stroom uit NL of de EU. Maakt dit niet uit? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot contractduur heb je de keuze uit o.a. 1 jaar tot 5 jaar en variabele tarieven / abonnementen. Meestal is het gunstiger om elke 12 maanden weer een 1-jarig contract te nemen.  

 4. Energie vergelijken

  Je ziet nu een overzicht met alle interessante leveranciers en contracten. Van ieder abonnement tref je specificaties m.b.t. soort energie, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Kudelstaart, en de eventuele korting. Kies de maatschappij die klopt met jouw eisen.

 5. Regel online je overstap

  Een geldige actie gecheckt? Klik op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de pagina van de maatschappij. Bijvoorbeeld www.vandebron.nl en energie.vanons.org. De gekozen energieleverancier zegt jouw huidige contract op. Altijd zekerheid van gas en stroom in Kudelstaart


Vijf praktische energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in mei 2022 kan wel €365 rendement bieden. Desalniettemin, zijn er andere tips om te besparen op de gas- en stroom rekening? Hieronder profiteer je van 5 bruikbare tips & tricks die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

 • Praktisch advies 1: isoleer CV-leidingen
 • Bezuinigadvies 2: voorkom zoveel mogelijk halve wasjes
 • Tip 3: aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.
 • Bezuinigtip 4: tochtstrips gebruiken.
 • Tip 5: neem een buitenlamp met bewegingssensor

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer is een handig moment om over te stappen? De energiehunters geven als tip: regel jaarlijks het overstappen in Kudelstaart. Op die manier kun je profiteren van lage prijzen. Desalniettemin, kies een geschikt moment. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor het einde van het contract is het al mogelijk te switchen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Contract voor onbepaalde duur? In zo’n situatie mag men wisselen, en je betaalt geen boete. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Waarschijnlijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Kiezen voor lange termijn of een flexibel modelcontract?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je betaalt niets extra’s bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij de modelovereenkomst. Normaliter vindt deze jaarlijkse indexatie plaats begin januari en rond juli. Bij variabele prijzen kan dus uit op het moment dat de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in mei 2022 waarbij je heel exact weet wat je de komende jaren betaalt. En eventueel ontvang je ook wel een overstapbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In energieland werkt het zo: contracten voor 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Kudelstaart. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Evenwel, bij 12 maandelijkse contracten krijg je ieder jaar deze concurrerende welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, vaak verwerkt jouw aanstaande energie-aanbieder het opzeggen van het huidige contract met de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en ga voor de beste of voordeligste aanbieder. Bijv. Engie, Powerpeers of Energie VanOns. Ook bepaal je de aansluitdatum (moment van leveren). Je geselecteerde gas en stroom maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan het bedrijf zelf?

Geholpen door deze website vind je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.leonzeewolde.nl, dan kom je tot de ontdekking dat de energie hier fors duurder is. Hoe komt dat? Fluitje van een cent: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Dankzij voordelige tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door het resultaat daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Kudelstaart vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Kudelstaart en zoek het juiste contract voor jullie woning

Duurzame energie in Kudelstaart

Een aanzienlijk deel van de bedrijven ondersteunen op dit moment groene stroom in Kudelstaart. Toch is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet alle groene energie is ook echt groen. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte “groen” genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat organisaties duurzaam en eerlijk zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groen gas/elektra uit Nederland”. Je kan dan authentieke groene energieleveranciers in Kudelstaart vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Voor inwoners van de gemeente Aalsmeer zien we steeds meer opdrachten met doelstellingen voor duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 1424, 1433. Wanneer je woont in wijk Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde kan je vaak zeer betaalbaar meedoen met collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook moedigt de gemeente ons aan om het eigen energieverbruik gaan beperken. Op termijn moet Noord-Holland energieneutraal zijn (los van gas). Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen installeren
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Huis met zonneboiler
 • Een biomassaketel laten plaatsen als alternatief van de CV
 • En ook belangrijk: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Zie ook de Praktische energiebespaartips of speur op sites zoals pricewise.nl, independer.nl, gaslicht.com, easyswitch.nl of energievergelijken.nl, consumind.nl, Vereniging Eigen Huis, consumentenbond.nl. Bekijk ook Engie kosten.