Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Gratis Cadeaubon

Ga jij overstappen van energiecontract? Als jij nu een gas en stroom abonnement afsluit kun je rekenen op een leuke korting. Soms niet alleen in de vorm van geld (lager maandbedrag) maar soms ook een eenmalige cashback of kado. Een van deze kado’s is een gratis cadeaubon bij een energiecontract. Met deze bonnen kun jij zelf een leuk presentje voor jezelf uitzoeken, zoals bijvoorbeeld een tablet. Er zijn verschillende deals beschikbaar in mei 2024. Daarover lees je hieronder meer.

Een Cadeaubon cadeau bij je energiecontract

Bij het afsluiten van een 1 jarig energiecontract kun je rekenen op leuke kortingsacties. Voor nieuwe klanten is dat interessanter dan wanneer je gaat verlengen bij je huidige energiemaatschappij. Vul hieronder je gas en stroom verbruik in + je adresgegevens. Je ziet dan alle beschikbare energieleveranciers die bij jou leveren. Vergelijk de prijzen en zoek de goedkoopste energiecontracten uit. Je kunt direct overstappen met cadeaubon of andere korting. 

Diverse cadeaukaarten bij Vattenfall
Switch je naar gas en stroom van Vattenfall? Dan mag je zelf jouw cadeaubon kiezen. Je kunt kiezen uit een Kluscadeaukaart, de Huis & Tuin cadeaukaart, de Wonderbox cadeaukaart 2 nachten/3 droomdagen voor 2 personen of de Bol.com cadeaubon. Alle kaarten hebben een waarden van €200,00. Lees meer over Energiecadeau XL.


Van welke winkels kan ik een cadeaubon krijgen?

Bij Vattenfall, Eneco of Essent heb je regelmatig leuke acties met bol.com cadeaubonnen. Soms ook van Wehkamp, Mediamarkt, Coolblue of andere grote winkels. Zo kun je een nieuwe TV, geluidsinstallatie, keukenapparatuur, boeken, telefoons, ipads, tablets of andere gadgets kopen.

Hoeveel zijn de bonnen waard?

Dat is verschillend en afhankelijk van je contract, maandbedrag en looptijd. Er zijn bonnen van €50, €75, €100, €150 of zelfs €250. De bonnen ontvang je wanneer je contract is ingegaan. Er staat altijd duidelijk vermeld hoe hoog het bedrag is dat je zult ontvangen.

Hoelang zijn deze gratis cadeaubonnen geldig?

De gratis kadobonnen zijn vaak beperkt houdbaar. Je vind de voorwaarden achter op de cadeaubon of op de website van het bedrijf / de webwinkel waar de cadeaubonnen in te wisselen zijn. Soms is dit 1 jaar, soms 3 jaar en soms onbeperkt.

Waarom kiezen voor een energiecontract met cadeaubonnen?

Soms kun je kiezen voor een cashback of specifiek cadeau. Het grote voordeel van een cadeaubon is dat je zelf kunt bepalen wat je hiervan gaat kopen. Volledige vrijheid dus. Je kunt soms ook meerdere bonnen tegelijkertijd inleveren.