Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Nederweert-Eind

Eenvoudig energie vergelijken in Nederweert-Eind? Aan de hand van onze vergelijker tref je overzichtelijk alle bekende energiebedrijven als bijvoorbeeld Powerpeers en Budget Energie. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en ontdek welke energieleverancier in Nederweert-Eind het goedkoopste contract aanbiedt. Bovendien tref je op deze pagina belangrijke informatie over items als o.a. verschillende gasregio’s en info over de enkele of dubbele meter. Voorts verschaffen wij jou tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente:Nederweert (www.nederweert.nl)
Netbeheerder:Enexis
Gasregio5
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2020€0,7749
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2020€0,2219
Gemiddeld verbruik:1.540 m3 en 3.247 kwh
Populaire aanbiederEssent

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle leveranciersnaast elkaar
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 235,00.

Snel & simpel overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Zorgeloos overstappenWelke energieleveranciers zijn er in Nederweert-Eind?

Wij zien best veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Nederweert-Eind. Dit varieert van GreenChoice tot Eneco, de keuze is reusachtig groot. Hedendaags heb je de keuze uit zo’n 60 energieleveranciers. Deze energieleveranciers gebruiken allen de infrastructuur van Enexis. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dat geval moet je zeker de energiehunter testen. Uitzoeken welke energie-aanbieders er allemaal zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Nederweert-Eind is voor jouw verbruik? Voer gelijk de eigen gegevens in, vergelijk alle deals en aanbiedingen, en stap meteen over. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Ongeacht bij wie je klant bent, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je hebt aan aangenaam warm huis. Desondanks, energie-aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. Bij voorvallen als een gasstoring, dan wil je dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Met andere woorden: houd ook rekening met kwaliteit service. Als het puntje bij paaltje komt zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! En wij begrijpen dat! Dankzij de vergelijkingstool check je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Nederweert-Eind, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dat kun je zelf bepalen. Dankzij jouw input in de energievergelijker bekijkt men moeiteloos een energieovereenkomst dat rijmt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Nederweert-Eind

 • Nuon: Goede overstapbonus
 • Essent: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Eneco: Hoge overstapkorting
 • Greenchoice: Transparante prijzen
 • Budget Energie: Eenvoudig verbruik inzien
 • NLE: Online inzicht in verbruik
 • Energiedirect.nl: Goede klantenservice
 • Engie: Diverse looptijden
 • Oxxio: Aantrekkelijke cashback
 • Pure energie: Met praktische energie-bespaartips
 • Powerpeers: Aantrekkelijke korting
 • Delta: Online grip op je kosten

Wat betaal ik voor energie in onze straat? (Prijzen mei 2020)

Het aanbod van energieleveranciers en de kosten kunnen verschillen per locatie. Dat wordt veroorzaakt doordat er verscheidene netbeheerders diensten leveren. Elke beheerder heeft eigen prijsstrategieën voor transport van gas en elektra. De netbeheerder in Nederweert-Eind is Enexis. Bovendien gebruikt de Gasunie separate tarieven per regio voor het transporteren van het gas door haar leidingnetwerk. Gemeente Nederweert is ingedeeld in gasregio 5. Dat betekent een verhoging van €0,01366 per M3.

Cijfers en feiten Nederweert-Eind

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Nederweert
 • Regionummer: 0495
 • Inwoners: 16793
 • Hoofdpostcode: 6034
 • Wijk: Nederweert

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Enexis
 • Gasregio: 5
 • Gastarief M3: €0,7749
 • Stroomtarief kwh: €0,2219
 • Gem. gasverbruik: 1.540 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3.247 kWh
energie-vergelijken-nederweert-eind

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Probleemloos overstappen van energie in een paar minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Allereerste je contactgegevens. Dat betreft de grootte van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Energieverbruik schatten

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de regio Nederweert-Eind is het gemiddelde verbruik ong. 1.540 m3 & 3.247 kWh. Woon jij volledig gasloos? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Liggen er zonnepanelen op je pad? Bereken het maximale kWh’s dat je genereert. Alle ingevoerde gegevens hebben invloed op jouw energierekening.

 3. Selecteer soort energie en contractduur.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom maar ook groene stroom uit NL of de EU. Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Wat betreft contracten heb je de keuze uit o.a. 1 jaar tot 5 jaar en specifieke model (variabele) prijzen. Doorgaans loont het om elke 12 of 24 maanden een nieuw contract af te sluiten.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Er volgt nu een opsomming met alle erkende maatschappijen en contracten. Van alle contracten tref je data met betrekking tot herkomst energie, contractsduur, de prijzen van gas en elektra in Nederweert-Eind, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de leverancier die aansluit op de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een goede korting tegengekomen? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de afsluitpagina van de energieleverancier. O.a. www.pure-energie.nl en www.cleanenergy.nl. Jouw toekomstige aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Je komt nooit zonder gas en stroom in Nederweert-Eind


5 handige energiebespaartips

Overstappen van energieleverancier in mei 2020 kan wel €330 voordeel geven. Evenwel, wil jij nog meer adviezen voor een lagere energierekening? Op energiehunter.nl check je vijf energiebespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigtip 1: de verwarming omlaag doen
 • Advies 2: let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.
 • Tip 3: je vriezer waterpas zetten.
 • Praktische tip 4: het beeldscherm uitzetten als je iets download.
 • Bezuinigadvies 5: maak zoveel mogelijk gebruik van het daglicht

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen van leverancier?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze experts geven als tip: probeer elke 12 maanden; overstappen in Nederweert-Eind. In dat geval ben je het voordeligst uit. Belangrijk, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor einddatum contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt altijd, wisselen, en je zult ook geen boete ontvangen. Heb jij geen ervaring met overstappen? Dan heb je een contract met onbepaalde looptijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bij te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij de modelovereenkomst. Dikwijls vinden deze wijzigingen plaats in de eerste en zevende maand. Bij dit type contract is dus ook erg interessant wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in mei 2020 waarbij het direct duidelijk is wat de kosten gaan zijn. En tevens beloont de maatschappij jou met een mooie korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energiewereld geldt in de basis: langlopende contracten zijn prijziger dan het gros van de kortlopende energiecontracten voor Nederweert-Eind. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Daarentegen, bij een jaarcontract ontvang je alle jaren deze hoge welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel verzorgt jouw gekozen energiemaatschappij de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en ga voor de goedkoopste of meest populaire leverancier. Bijvoorbeeld Oxxio, Delta en ook Fenor. Hierna bespreek je de ingangsdatum (start levering). Je aanstaande energieleverancier begint op deze dag met het leveren van energie. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Met behulp van de Energiehunter check je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.vrijopnaam.nl, dan valt al gauw op dat dit vaak fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Gemakkelijk uit te leggen: energiebedrijven willen nieuwe klanten. Via lage kosten en intense welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Op basis daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Nederweert-Eind vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Nederweert-Eind en sluit een goed abonnement af voor jouw situatie

Duurzame energie in Nederweert-Eind

Het gros van de maatschappijen leveren onderwijl groene stroom in Nederweert-Eind. Rondom dit thema is hier veel variatie in mogelijk. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is zeer wisselend. Niet ieder groene energie contract heeft ook echt een groene oorsprong. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten NL wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. Er zeker van zijn dat energieleveranciers eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer in dit geval de selectie “Groene Energie uit Nederland”. Je kan dan echte groene energieleveranciers in Nederweert-Eind vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Maak jouw regio groener
In de gemeente Nederweert onderscheiden we meerdere acties volledige gericht op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 6034. Als inwoner van wijk Nederweert, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind, Leveroy kan je soms financieel aantrekkelijk meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook ziet de gemeente graag dat we minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen afzienbare tijd moet Limburg helemaal energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk ook de Praktische energiebespaartips of bezoek pricewise.nl, independer.nl, easyswitch.nl, gaslicht.com of energievergelijken.nl, consumentenbond.nl, Vereniging Eigen Huis, consumind.nl. Bekijk info van GreenChoice pakketten.