Energie vergelijken?

Postcode Huisnummer

Energie vergelijken Grijpskerke

Direct energie vergelijken in Grijpskerke? Geholpen door onze website tref je snel en simpel alle relevante leveranciers als bijv. NLE en Oxxio. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en check welke energieleverancier in Grijpskerke voor jou de beste prijs heeft. Tevens tref je op deze pagina bruikbare informatie over zaken als gastarieven en de slimme meter. Bovendien vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Veere (www.veere.nl)
Netbeheerder:Enduris
Gasregio2
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,7772
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,2474
Gemiddeld verbruik: 1.436 m3 en 2.813 kwh
Populaire aanbiederDelta

Eenvoudig vergelijken

  • Alle grote organisaties naast elkaar
  • Alle prijzen volledig up to date
  • Gemiddelde besparing van € 215,00.

Gemakkelijk overstappen

  • In een paar minuten afgesloten
  • 14 kalenderdagen bedenktijd
  • Zorgeloos overstappen



Wat zijn goede energieleveranciers in Grijpskerke?

Wij zien erg veel energieleveranciers beschikbaar in Grijpskerke. Dit varieert van Pure Energie tot een speler als Energiedirect, je ziet door de bomen het bos niet meer. Vandaag zijn het zo’n 50 providers. Deze bedrijven lopen allemaal via het stroom- en gas netwerk van Enduris. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor dat geval bieden wij de oplossing. Benieuwd welke maatschappijen actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Grijpskerke is in april 2024? Voer vlug de benodigde gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en regel jouw overstap eenvoudig online. Meer weten? Check onze 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je kunt altijd koken, en de verwarming werkt wanneer nodig. Evenwel, organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Is er sprake van stroom en gas storingen, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Met andere woorden: kijk ook naar service. Per slot van rekening wil iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dat is logisch natuurlijk. Door gebruik te maken van de energietarievenvergelijker bekijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Grijpskerke, altijd op basis van jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dit is zelfstandig in te regelen. Door middel van selecties maken in de tool zoek jij simpel en snel een energiecontract dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Grijpskerke

  • Vattenfall: Online inzicht in verbruik
  • Essent: Grip op verbruik en de kosten
  • Eneco: Goede overstapkorting
  • Greenchoice: Met praktische energie-bespaartips
  • Budget Energie: Handige website
  • NLE: Hoge overstapkorting
  • Energiedirect.nl: Eigen account
  • Engie: Goede overstapbonus
  • Oxxio: Duurzame oplossingen voor jouw woning
  • Pure energie: Scherpe welkomstkorting
  • Powerpeers: Transparant en eerlijk
  • Delta: Goede klantenservice

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen april 2024)

De beschikbare producten gas en stroom leveranciers en de prijzen variëren per postcodegebied. De achterliggende reden is dat er allerlei beheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder past eigen voorwaarden toe en zijn eigen tarieven voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De tegenwoordige netbeheerder in Grijpskerke is Enduris. Bovendien heeft de Gasunie individuele tarieven per regio voor het gastransport door het landelijke transportnet. Gemeente Veere vinden we terug in gasregio 2. Dit houdt in een verhoging van €0,02161 per M3.

Cijfers en feiten Grijpskerke

  • Provincie: Zeeland
  • Gemeente: Veere
  • (Regio) nummer: 0118
  • Bewoners: 21960
  • Postcodegebied: 4364
  • Populaire wijk: Veere

Energieprijzen in de regio

  • Netbeheerder: Enduris
  • Gasregio: 2
  • Gastarief M3: €0,7772
  • Stroomtarief kwh: €0,2474
  • Gem. gasverbruik: 1.436 M3
  • Gem. stroomverbruik: 2.813 kWh
energie-vergelijken-grijpskerke

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos overstappen van energie in 5 minuten.

  1. Beschrijf jouw wensen

    Begin met je contactgegevens. Dit zijn omvang van het huishouden, de postcode en het huisnummer.

  2. Type meter + verbruik invullen

    Hoeveel energie verbruik jij? In en rondom Grijpskerke gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1.436 m3 plus 2.813 kWh. Gebruik jij geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Beschik jij over zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je realiseert. De data die je invult dragen bij aan de kosten van energie.

  3. Selecteer herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

    Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of juist groene stroom (NL of EU). Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Wat betreft prijsafspraken kan men gaan voor producten van 1 t/m 5 jaar of flexibele model-abonnementen. Meestal loont het om ieder jaar weer een 1-jarig contract af te sluiten.  

  4. Vergelijk energiecontracten

    Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een lijst met alle interessante energieleveranciers. Bij ieder pakket achterhaal jij info aangaande type stroom/gas, abonnementstermijn, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Grijpskerke, en nieuwe contracten bonus. Kies de aanbieder die aansluit op jouw zoekopdracht.

  5. Stap online over

    Een interessante actie in het lijstje? Klik op ‘Bekijk’. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van de leverancier. Zoals www.pure-energie.nl en energie.vanons.org. Jouw toekomstige aanbieder neemt het papierwerk uit handen. Nooit zonder stroom en gas in Grijpskerke


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Overstappen van energieleverancier in april 2024 kan wel €375 voordeel geven. Daarentegen, wat zijn de andere opties voor lagere maandlasten? Op energiehunter.nl profiteer je van vijf energiebespaartips die eigenlijk elke Nederlander kan toepassen.

  • Praktisch advies 1: een afwasteil gebruiken
  • Bespaartip 2: wokken of stomen is energiezuiniger dan koken
  • Bespaaradvies 3: hang de was wat vaker aan de lijn i.p.v. de droger
  • Praktisch advies 4: haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.
  • Advies 5: stap regelmatig over van energieleverancier

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om de overstap te regelen?

We ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? Onze energie-experts geven als tip: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Grijpskerke. Op die manier is de besparing het grootst. Desalniettemin, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor het einde van het contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Contract met vaste looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In zo’n situatie mag men wisselen, en je zult ook geen boete ontvangen. Niet eerder overgestapt? Zeer waarschijnlijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Kiezen voor lange termijn of een flexibel modelcontract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zin dit de twee opties: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je wordt niet extra belast wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelovereenkomsten. Normaal kom je deze tariefupdate tegen in januari en in juli. Bij de variabele variant profiteer je dus ook als de kosten van gas en stroom dalen.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt interessant: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je de komende jaren betaalt. En als je geluk hebt is er sprake van een introductiekorting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. Voor energiecontracten hanteren we: contracten voor 3 of 5 jaar zijn duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Grijpskerke. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Maar, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg je jaarlijks zo’n zeer interessante welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, gewoonlijk regelt de nieuwe leverancier het opzeggen van het huidige contract door de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle contracten en selecteer de goedkoopste of meest populaire partij. Onder andere Vattenfall, Budget Energie en ook Leon energie. Tevens beslis je over wanneer het contract in moet gaan. De betreffende aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan via de site van de maatschappij?

Via Energiehunter.nl ontdek je altijd de allerlaagste tarieven. Als je zelf gaat naar bijv. www.vrijopnaam.nl, dan valt als eerste op dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe bestaat dat? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen zijn altijd op zoek naar meer klanten. Middels lagere onkosten en fikse welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Zo trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Grijpskerke vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Grijpskerke en sluit een goed abonnement af voor jouw situatie

Duurzame energie in Grijpskerke

Veel aanbieders verschaffen inmiddels groene stroom in Grijpskerke. Rondom dit thema is onderling veel verschil te vinden. De herkomst van groene stroom wijkt nogal af. Niet ieder groene energie contract heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit andere landen wordt illegitiem als “duurzaam” gekenmerkt. Er zeker van zijn dat maatschappijen een groene strategie voeren? Selecteer in dit geval een filter voor “Groen gas/elektra uit Nederland”. Vervolgens kan jij alle groene energieleveranciers in Grijpskerke vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de streek van de gemeente Veere zien we allerlei initiatievenrondom duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 4334, 4364. Wanneer je woont in wijk Veere, Gapinge, Vrouwenpolder, Serooskerke, Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Westkapelle kan je in toenemende mate tegen een aantrekkelijke prijs meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om ons eigen huis te verduurzamen. In 2050 moet Zeeland net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

  • Spouwmuurisolatie
  • Zelf opwekken met zonnepanelen
  • Een warmtepomp i.p.v. CV-Ketel
  • Zonneboiler voor warm water
  • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
  • En ook belangrijk: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check ook onze Bespaartips die je meteen kunt toepassen of speur op sites zoals pricewise.nl, overstappen.nl, gaslicht.com, independer.nl en energievergelijken.nl, sloopdecrisis.nl, Vereniging Eigen Huis, consumind.nl. Bekijk details over GreenChoice tarieven.